klainmaingr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 τραγική έξοδος-φόλα χτές το βράδυ...η όλη κατάσταση μου θύμισε αυτό. πα να διαβάσω τίποτα μπας και περάσει η μέρα... :lol::lol: Για ένα διάστημα το έβλεπα κάθε μέρα αυτό.. Είχε γεμίσει τους Δρόμους γύρω απο Ναυαρίνου.. Έπικ αγγελία.
andreapaog328 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 noob ερώτηση: έστω ότι έχω ταινία 1080p στο pc και την βάζω να παίξει με hdmi σε τηλεόραση hd ready 720p...τι γίνεται? παίζει δεν παίζει...?
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Καλημέρες-Καλημέρες! (λέμε τώρα) Βλέπω πως έχει φουντώσει η συζήτηση για τις εθνικές γιορτές Δυστυχώς, δεν προλαβαίνω να την παρακολουθήσω...-now i'm babbling- anyway... Γνωρίζει κανείς τι σημαίνει αυτό; Μου το βγάζει που και που όταν ανοίγω τον mozilla, ή γενικά όταν είμαι στο ίντερνετ.
Lucifer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον έχεις κάνει install to addon ή κάποιο άλλο πρόγραμμα το κουβάλησε μαζί του. Λογικά μπορείς να το απεγκαταστήσεις.
SweeT_DreamS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Μάλλον έχεις κάνει install to addon ή κάποιο άλλο πρόγραμμα το κουβάλησε μαζί του.Λογικά μπορείς να το απεγκαταστήσεις. Ευχαριστώ Lucifer. Θα το ψάξω... Καλό μήνα.
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γιου σακ..εεε γιου ρουλ μαν :Ρ χαχαχαχαχ Άρπα την wash (Kατι μου λέει ότι σε χάλασε το μαλλι, ε status?) Tί ν' αρπάξω; Το παληκάρι το είπε καθαρά, αφού στην αρχή μπερδεύτηκε : άι ρουλ... (ούτε καν το μαλλί δεν νομίζω να τον χάλασε...ενέπιπτε και στα πλαίσια του Halloween)
Φιλολογίνα Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Tί ν' αρπάξω;Το παληκάρι το είπε καθαρά, αφού στην αρχή μπερδεύτηκε : άι ρουλ... (ούτε καν το μαλλί δεν νομίζω να τον χάλασε...ενέπιπτε και στα πλαίσια του Halloween) Θα θελες, ω, πόσο θα θελες να μπερδεύτηκε...
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, έχω Paint.NET, είμαι λεύτερος
status Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα, έχω Paint.NET, είμαι λεύτερος You suck leme !! :Ρ Tί ν' αρπάξω;Το παλικάρι το είπε καθαρά, αφού στην αρχή μπερδεύτηκε : άι ρουλ... (ούτε καν το μαλλί δεν νομίζω να τον χάλασε...ενέπιπτε και στα πλαίσια του Halloween) Εντάξει κ ο σιμήτης έκανε σαρβάμ αλλά 2 τετραετίες έκανε.. (Vote for me president:P)
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Εντάξει κ ο σιμήτης έκανε σαρβάμ αλλά 2 τετραετίες έκανε.. (Vote for me president:P) yοu gοt ΜΥ νοte, sοn
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ερωτηση μιας και πολλα αμερικανικα πραματα εχουν γινει μοδα στην ελλαδα, εχει γινει και το halloween η ακομα αντιστεκοντα σθεναρα οι ελληνες;
status Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 yοu gοt ΜΥ νοte, sοn Μάϊ φέλλοου ινσόμνιακς! :Ρ ερωτηση μιας και πολλα αμερικανικα πραματα εχουν γινει μοδα στην ελλαδα, εχει γινει και το halloween η ακομα αντιστεκοντα σθεναρα οι ελληνες; Ένα θα σου πω, Τσικνοπέμπτη.! :Ρ
evabb Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ένα θα σου πω, Τσικνοπέμπτη.! :Ρ εχω ξεχασει μεχρι και ποτε πεφτει τι μου λες τωρα
status Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 εχω ξεχασει μεχρι και ποτε πεφτει τι μου λες τωρα Κάθε πέμπτη 40 μέρες πριν το πάσχα χέλλοου!! :Ρ Κ βάζουμε κ ένα παγανιστικό αλγόριθμο και βρίσκουμε πότε πέφτει το πάσχα (Κυριακή πάντα:Ρ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.