Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 AXχχ-ιλλέα, το νου σου γιατί μόλις κατέρριψα τον μύθο της υπογραφής σου! ................. χαχαχαχαχαχαχαχ Σωστά τα λες Λευτέρη.
washcloud Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Άμα περιμένεις καλό από τον washcloud, θα γίνουν τα μαλλιά σου σαν του avatar μου μέχρι να το δεις... ...τέτοια φάση λες; μπα... κι όμως...κι όμως... Η μη αναφορά καθαριστικών ήτο απολύτως ενσυνείδητη γιατί δεν θέλω να φτιάξει η κακή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα Το κάνει ο washcloud για εμένα ..λολ:Ρ ...επειδή ΔΕΝ είναι όπως τα είπε η Φιλολογίνα (άκου "άμα περιμένεις καλό απ' τον washcloud"), here you are bro... no need to thank me
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Λευτεράντρα, νταξ, άμα κάνεις τέτοια επένδυση - ΠΑΣΟ!
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Υπόθεση tera δίσκοι: 2 ολόιδιοι δίσκοι στο disk managment φαίνονται ως 931,51gb ο ένας και 931,39gb ο άλλος. Και οι 2 τσεκαρίστηκαν και δεν βρέθηκε τίποτα... το ζητούμενο δεν είναι τα 120mb αλλά αν μας δείχνει κάτι τούτος ο λόξιγκας... τι λένε οι γιατροί;
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έχεις win7 πάνω στον ένα; Ναι, αλλά δεν είναι ο δίσκος συστήματος. Εκεί ξέρω ότι κρατάει κάτι ψιλά... σκέτος χώρος αδιαμόρφωτος είναι. edit... τώρα είδα το "πάνω στον ένα"... γκάβαξ
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 NAIIIIIIIII με addare το γκομενέτο!!!! και είναι και ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!! Γηράσκω αεί διδασκομένη... "Γκομενέτο" όπως "βαγονέτο" να υποθέσω; ...τέτοια φάση λες; μπα... κι όμως...κι όμως... ...επειδή ΔΕΝ είναι όπως τα είπε η Φιλολογίνα (άκου "άμα περιμένεις καλό απ' τον washcloud"), here you are bro... no need to thank me Κέντησες πάλι washάκο... Αλλά όσοι σε ξέρουν στο forum, ξέρουν πολύ καλά την αλήθεια στα λόγια μου... Kι έχω και τις απαραίτητες αποδείξεις, of course...
washcloud Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ...σ' έχει προλάβει ο monsieur papahlamidas πάντως http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2712336&postcount=39174
minarokeftes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Ποοοοοο δεν μουκολαει ύπνος Με τιποτααα. Και βαριεμαι να σηκωθω να φάω καμία φριγανια με μερεντα.....
Members gsarig Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://www.playtetrisgames.org/ ήταν ανάγκη τώρα να το ποστάρεις αυτό βραδιάτικα;
liopyr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 http://www.playtetrisgames.org/ !@#$@#$@#$^%@!#%^@$Y%#Y&4 @ $ #@$%#@$^@#^%$@^$%@#%$#@%^ i Και πολύ είναι για σήμερα.
status Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 ...τέτοια φάση λες; μπα... κι όμως...κι όμως... ...επειδή ΔΕΝ είναι όπως τα είπε η Φιλολογίνα (άκου "άμα περιμένεις καλό απ' τον washcloud"), here you are bro... no need to thank me Γιου σακ..εεε γιου ρουλ μαν :Ρ
Φιλολογίνα Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2009 Γιου σακ..εεε γιου ρουλ μαν :Ρ χαχαχαχαχ Άρπα την wash (Kατι μου λέει ότι σε χάλασε το μαλλι, ε status?) Καλημέρα everybody...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.