Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ιάσονα, αν σκέφτεσαι για κάποιο καλό μεταχειρισμένο, στείλε ένα pm στον Αλέκο. Αν θυμάμαι καλά είχε βάλει αγγελία και πουλούσε το δικό του.
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχαχ Αρκετά καλό για να χάσει το Diablo 3 (και τη ζωή του); Την ζωή μου μονο για την Χριστίνα απο το Ράδιο Αρβύλα την έδινα ΑΝΕΤΑΑ!!! Αλλα και η κοπελιά με έχει τρελάνει!!!!! και Diablo 3 και τα πάντα όλα έχανα...... Εδώ σου λέω δεν έχω όρεξη να φάω τα μπισκότα....
andreapaog328 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αρκετά καλό για να χάσει το Diablo 3 (και τη ζωή του); την ζωή του ναι, το Diablo 3 όχι...
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ιάσονα, αν σκέφτεσαι για κάποιο καλό μεταχειρισμένο, στείλε ένα pm στον Αλέκο. Αν θυμάμαι καλά είχε βάλει αγγελία και πουλούσε το δικό του. Νissan Micraaaaa???????????Μακριάαααααααααααααααααα.Δεν μ αρεσουν τα Micra.Σαν ηλίθια μου φαινονται..
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δύσκολη περίπτωση...Άμα ούτε η σκέψη του Diablo είναι ικανή να σε κρατήσει στη ζωή, τότε τι να πω... Μπορώ να σου δανείσω ένα αυτόματο Πάω για δουλειά, και σας ξαναβλέπω το βράδυ...
ANHLIKOS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Να θυμάσαι πως ότι αγοράσεις με τον πρώτο σου μισθό, θα το θυμάσαι μια ζωή... Πάρε κάτι που όταν το θυμάσαι, να χαίρεσαι. Οταν είχα παρει το πρώτο μου μισθό, ειχα βγάλει κάποια αγαπημένα πρόσωπα για δείπνο. Δεν είχα πάρει τπτ για μένα. Μήπως ειμαι μλκας???
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Νissan Micraaaaa???????????Μακριάαααααααααααααααααα.Δεν μ αρεσουν τα Micra.Σαν ηλίθια μου φαινονται.. ΒMW πάρε!!!!
alexis333 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Νissan Micraaaaa???????????Μακριάαααααααααααααααααα.Δεν μ αρεσουν τα Micra.Σαν ηλίθια μου φαινονται.. Πολυ ηλιθια αυτοκινητα... Παρε evo...
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πιστεύω δε διώξανε την μαύρη την πατσαβούρα απο το Next Top Model,και διώξανε μια Ελληνίδα όμορφη.. Οτι να ναι..
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Οταν είχα παρει το πρώτο μου μισθό, ειχα βγάλει κάποια αγαπημένα πρόσωπα για δείπνο. Δεν είχα πάρει τπτ για μένα. Μήπως ειμαι μλκας??? Όχι κουμπάρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Μακάρι να είχα κάνει το ίδιο. Μπράβο σου. Αμ, εγώ ο μλκς που έδωσα τον μισό να πάρω δώρο στην δικιά μου - μελλοντική γυναίκα μου;;; Πόσο στόκος μπορεί να ήμουν ο ανίκητος...
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Όχι κουμπάρε. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Μακάρι να είχα κάνει το ίδιο. Μπράβο σου. Αμ, εγώ ο μλκς που έδωσα τον μισό να πάρω δώρο στην δικιά μου - μελλοντική γυναίκα μου;;; Πόσο στόκος μπορεί να ήμουν ο ανίκητος... Έλα ρε θηρίο.! Εγώ πήγα φίλους κ γονείς για μάσες...2 μέρες άντεξαν τα λεφτά..α κ πήρα κ μιά κιθάρα.:Ρ
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ...α κ πήρα κ μιά κιθάρα.:Ρ Μπορείς να την πάρεις ανά χείρας και να μου αφιερώσεις το: " Πόσο μλκς είσαι; "
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μπορείς να την πάρεις ανά χείρας και να μου αφιερώσεις το: " Πόσο μλκς είσαι; " Νομίζεις ότι επειδή την αγόρασα ότι έμαθα να παίζω κιόλας; :Ρ
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα χαχαχα δεν ειμαι ρατσιστης απλως δεν μου αρεσουν οι μαυρες για μοντελα
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 χαχαχαχα χαχαχα δεν ειμαι ρατσιστης απλως δεν μου αρεσουν οι μαυρες για μοντελα Aυτό θυμίζει λίγο "δεν είμαι ρατσιστής, αυτές είναι μαύρες", αλλά δεν πειράζει επειδή σε αγαπάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.