Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 πηγαίνουν στο bar του insomnia http://ootr.gr/chatim/ . Μετά τις 2; Πολύ αμφιβάλλω... Μην φοβάσαι, δεν δαγκώνω :Ρ Όχι, αλλά θυμάμαι τι ψώνισες από το S/m... @minarokeftes: Κι όλα αυτά για το χθεσινό γκομενάκι;;;
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μετά τις 2; Πολύ αμφιβάλλω... Όχι, αλλά θυμάμαι τι ψώνισες από το S/m... 1) δεν έχεις μπει κ ποτέ :Ρ 2) ...πήρα κ καθαριστικά μπάνιου επίσης αλλά αυτό δεν το αναφέρεις....!
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 @minarokeftes: Κι όλα αυτά για το χθεσινό γκομενάκι;;; Με βλέπω να χάνω άλλα 10 κιλά.... ούτε τα OREO με το γαλατάκι μου δεν έχω όρεξη να φάω.... Ούτε τηγανίτες θα κάνω σήμερα..... μάλλον θα αυτοκτονήσω....
eSATA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ( ...o courier με κοίταζε περίεργα - και όλα αυτά επειδή άνοιξα την πόρτα με μπύρα στο χέρι και αγουροξυπνημένος; Πουριτανοί και υποκριτές I say... ) ασε..και εγω μια μερα που είχα παει με μπύριτσα στο μάθημα πως δε με έβρισαν..καλύτεροι είναι οι άλλοι που πάνε με καφέδες δηλαδη; Μετά τις 2; Πολύ αμφιβάλλω... να μην αμφιβάλλεις... Με βλέπω να χάνω άλλα 10 κιλά.... ούτε τα OREO με το γαλατάκι μου δεν έχω όρεξη να φάω.... Ούτε τηγανίτες θα κάνω σήμερα..... μάλλον θα αυτοκτονήσω.... οχου ρε μαλάκα πάλι έμπλεξες..
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Yeaaaahh! Πληρώθηκα σήμερα.. Ο 1ος; Άντε σε καλή μεριά και γρήγορα να τον αυξήσεις. Στείλε 3 πίτσες σπέσιαλ κατά 'δω να το γιορτάσουμε παρέα...
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 1) δεν έχεις μπει κ ποτέ :Ρ 2) ...πήρα κ καθαριστικά μπάνιου επίσης αλλά αυτό δεν το αναφέρεις....! Τώρα πλήγωσες την ευαίσθητη τρυφερή ψυχή μου, αλλά θα το κάνω στην άκρη (δε λέω "θα το καταπιώ" για ευνόητους λόγους)... Η μη αναφορά καθαριστικών ήτο απολύτως ενσυνείδητη γιατί δεν θέλω να φτιάξει η κακή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα Με βλέπω να χάνω άλλα 10 κιλά.... ούτε τα OREO με το γαλατάκι μου δεν έχω όρεξη να φάω.... Ούτε τηγανίτες θα κάνω σήμερα..... μάλλον θα αυτοκτονήσω.... Μην αυτοκτονήσεις. Δεν θα ζήσεις ποτέ την εμπειρία του Diablo 3
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τώρα πλήγωσες την ευαίσθητη τρυφερή ψυχή μου, αλλά θα το κάνω στην άκρη (δε λέω "θα το καταπιώ" για ευνόητους λόγους)...Η μη αναφορά καθαριστικών ήτο απολύτως ενσυνείδητη γιατί δεν θέλω να φτιάξει η κακή εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα Το κάνει ο washcloud για εμένα ..λολ:Ρ
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ ναι ο πρωτος. Να θυμάσαι πως ότι αγοράσεις με τον πρώτο σου μισθό, θα το θυμάσαι μια ζωή... Πάρε κάτι που όταν το θυμάσαι, να χαίρεσαι.
andreapaog328 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 @minarokeftes: Κι όλα αυτά για το χθεσινό γκομενάκι;;; κέντρο ελέγχου επιβεβαιώνει, γκομενάκι ήταν καλό.
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν το πιστεύω δε διώξανε την μαύρη την πατσαβούρα απο το Next Top Model,και διώξανε μια Ελληνίδα όμορφη.. Οτι να ναι.. Να θυμάσαι πως ότι αγοράσεις με τον πρώτο σου μισθό, θα το θυμάσαι μια ζωή... Πάρε κάτι που όταν το θυμάσαι, να χαίρεσαι. Μπα δε θα αγοράσω τίποτα θα τα βάλω στην τράπεζα για να πάρω αυτοκίνητο αργοτερα.Φθηνο.
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Το κάνει ο washcloud για εμένα ..λολ:Ρ Άμα περιμένεις καλό από τον washcloud, θα γίνουν τα μαλλιά σου σαν του avatar μου μέχρι να το δεις... κέντρο ελέγχου επιβεβαιώνει, γκομενάκι ήταν καλό. χαχαχαχαχ Αρκετά καλό για να χάσει το Diablo 3 (και τη ζωή του);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.