aledjo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2007 @pappous_soulis ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ τωρα σερνει και Κρουαζιερόπλοια! μιλαω απο προσωπικη πειρα και πονο στη τσεπη μου! εχεις δικιο, εσερνε μαζι του και ιντερνετ! (και εμπενα στο forum). ολα μαζι τα σερνει! μην ανυσηχεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Χρόνια πολλά και καλά σε όλα τα παιδακια. Θερμές ευχές για την πραγματοποίηση κάθε επιθυμίας τους, στα παιδάκια που πρόσφατα γιόρτασαν την ονομαστική τους γιορτή (Χριστίνες, Χρυσούλες, Χρήστους, Εμμανουέλες, Μανώληδες κλπ.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
χάπι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ρε αφηστε τα ξενερωτα με τα χρονια πολλα και τις μπουρδες (btw χρονια πολλα σε ολους και στον 1980) και πιαστε κουβεντα για τις γκομενες που εχουμε καρφωσει ο καθενας μας...μην αφηνετε τα οπλα κατω,θελω ΑΙΜΑ!! Σκύλος που γαυγίζει ΔΕΝ δαγκώνει ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Σας ευχαριστω πραγματικα για τις ευχες παιδια. Να στε καλα ολοι. χρονια πολλα και στον μανουελ να σαι καλα mate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Thanks man! Επίσης! Καλές γιορτές σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Σκύλος που γαυγίζει ΔΕΝ δαγκώνει ! Αυτο δεν ισχύει για όλους τους ..σκύλους ! Λοιπον , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ! Πάμε καλά , παμε για πρωτοχρονιά , βουρ .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1980 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Αυτο δεν ισχύει για όλους τους ..σκύλους ! Λοιπον , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ! Πάμε καλά , παμε για πρωτοχρονιά , βουρ .... αμα ζουμε μεχρι τοτε. ποση κρεπαλη να αντεξει ενα σωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fidelio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 ..το σώμα αντέχει , το στομάχι όμως ; Πολύ καούρα ρε αδερφε , δεν είμαι και μαθημένος βλέπεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Μα που πήγε το topic του 22χρονου και της 17χρονης ??? Αλήτες φέρτε το topic πίσω !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 διαγραφηκε το πως να συμπεριφερθω?? μα γιατι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 πισω τωρα!!! α ρε slipknot..καλομελετα κι ερχεται... προκειται περι λογοκρισιας και παρεμποδιση της πολυφωνιας!!! για να μην πω οτι προκειται περι ασυμμετρης απειλης!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 επειδη απαντησα εγω ρε! δεν υπαρχει topic που να απαντησα εγω και να μην εχει κλειδωσει! μηπως ο admin ειναι τελικα γυναικα και τρελενετε με αυτα που γραφω?? τι να πω.... παντος οποιος θελει, εχω κανει save τις σελιδες! χαχαχααχ το ηξερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Ειδικά αυτό το topic πρέπει να μείνει κληρονομιά στους νέους χρήστες του Insomnia αλλά και στα παιδιά μας ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 χαχα!! κι εγω κατι εχω στα temp files βλεπω..δουλεια του paredwse μου μυριζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2007 ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.