status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Αφού ξέρεις ότι εγώ με τα γκετ δε συγκινούμε...φέρε μου ένα ντελόρεαν να δεις χαρά που θα κάνω:Ρ
Höfdingadrapa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά η καινούργια μου οθονη γαμάει αγρίως. Είμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. OH MY GOD!
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά η καινούργια μου οθονη γαμάει αγρίως. Είμαι ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. OH MY GOD! Έτσι έκανα κ εγώ όταν πήρα την 32" κ την έκανα μόνιτορ....ΤΟΣΑ τα μνια σε λέου!! :Ρ
Höfdingadrapa Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 32; Είμαι στα 24 και πραγματικά λυπάμαι ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΞΕΛΣ που αναβοσβήνουν για πάρτη μου.
caution Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ( ...o courier με κοίταζε περίεργα - και όλα αυτά επειδή άνοιξα την πόρτα με μπύρα στο χέρι και αγουροξυπνημένος; Πουριτανοί και υποκριτές I say... )
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 γιατί δεν έχουν απολύσει ακόμα αυτόν που κάνει/διαλέγει τα μουσικά σήματα για τις εκπομπές που κάνει το star;;; edit γιατί δεν έχουν εκτελέσει ακόμα αυτόν που κάνει/διαλέγει τα μουσικά σήματα για τις εκπομπές που κάνει το star;;;
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 γιατί δεν έχουν απολύσει ακόμα αυτόν που κάνει/διαλέγει τα μουσικά σήματα για τις εκπομπές που κάνει το star;;; edit γιατί δεν έχουν εκτελέσει ακόμα αυτόν που κάνει/διαλέγει τα μουσικά σήματα για τις εκπομπές που κάνει το star;;; Κουμπάρος θα είναι κ αυτός...:Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:52 ---------- *Μ@λ@κι@ όταν έχεις 0 φήμη στο ιμπέι...πφφφ! :\
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 *Μ@λ@κι@ όταν έχεις 0 φήμη στο ιμπέι...πφφφ! :\ τόσες αγορές έκανες ρε; ακόμα στο μηδέν είσαι;
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 τόσες αγορές έκανες ρε; ακόμα στο μηδέν είσαι; δε της έχουν στείλει ακόμα ρε...προχθές ξεκίνησα...αλλά πληρώνω με το κλείσιμο της δημοπρασίας:Ρ (Στο τέλος θα θέλουμε συστατική επιστολή για να ψωνίσουμε απ εκεί:Ρ)
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΠΟΤΕ είχε Ναυαρίνου με Τσιμισκή..Πολύ κάποτε όμως.. Αυτό θυμόμουν!! Το αλλο στην Αριστοτέλους δεν το εχω προσέξει ποτέ για τέτοια αφηρημάδα μιλάμε
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Ήθελες; Έπρεπε; Ήταν σωστά τα άστρα; Είχες πιεί πολύ; Μήπως δεν είχες πιεί αρκετά; Μπλέ; Έπρεπε έπρεπε... δεν είχα πιεί, αν έπεινα θα ήταν χειρότερα τα πράγματα. μηπως γιατι εισαι μιναρας? Σε αυτό έχω καταλήξει και εγώ... αλλα θα προσπαθήσω να έχω δεύτερη ευκαιρία. Έψαξα γύρω στα 2000 άτομα σε ένα γκρουπάκι στο face και την βρήκα!!!!! περιμένω να με addarei... (αφού δεν μπορώ με τον κανονικό τρόπο, θα προσπαθήσω με τον "παιδικό")
Achilles Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Σε αυτό έχω καταλήξει και εγώ... Η αυτογνωσία είναι προτέρημα... ...αλλα θα προσπαθήσω να έχω δεύτερη ευκαιρία. Έψαξα γύρω στα 2000 άτομα σε ένα γκρουπάκι στο face και την βρήκα!!!!! περιμένω να με addarei... (αφού δεν μπορώ με τον κανονικό τρόπο, θα προσπαθήσω με τον "παιδικό") Και αν δεν τα καταφέρεις και μ' αυτόν τον τρόπο, πάν' την στα Gooody's.
minarokeftes Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Και αν δεν τα καταφέρεις και μ' αυτόν τον τρόπο, πάν' την στα Gooody's. Σκέφτομαι και για μια βόλτα στο λούνα πάρκ, για μαλί της γριάς.....
alexzzz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 19 παράθυρα ανοιχτά... ούτε 2 οθόνες δεν μου φτάνουν πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.