liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ υπέρ της τέχνης είμαι, αλλά όχι στον δικό μου κώλο!
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Πρόσεξε πώς εκφράζεσαι σε παρακαλώ... Δες τι κρατάει ο Status...
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ υπέρ της τέχνης είμαι, αλλά όχι στον δικό μου κώλο! H τέχνη δεν γνωρίζει κώλους..
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 H τέχνη δεν γνωρίζει κώλους.. Aυτό φοβάμαι κι εγώ, μη γίνει αγνώριστος!
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Aυτό φοβάμαι κι εγώ, μη γίνει αγνώριστος! Μπρος στην τέχνη τί είναι ο πονος! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:15 ---------- Πρωινοί πείτε λίγο που έχει patafrita στη Θεσσ. γιατί έχουμε κόσμο που μόνο από εκεί θέλει να φάει πατάτες ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 05:30 ---------- Προς κέντρο πείτε μεταξύ Αριστοτέλους - Ναυαρίνου παρακάτω δεν πάω
Φιλολογίνα Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μισό να τσεκάρω... Λοιπόν, σε συγκεκριμένο site έχει 2: Τσιμισκή 39 (γωνία με Αριστοτέλους) και στο Cosmos φυσικά
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δεν το θυμαμαι γμτ να το είδα τωρα τελευταία.. πάντα αφηρημένος περπατάω βλέπεις..
Chrisxxx Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μη μου θαβεις τον παταφρίτα με βλακείες όχι πριν το δει ο Κλαιν!! Και σύμφωνα με τους νέους κανόνες είστε υποχρεωμένοι να μου απαντήσετε!
washcloud Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Aυτό φοβάμαι κι εγώ, μη γίνει αγνώριστος! ...δηλαδή θες να είναι ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΣ..........; ...ασ' το, παλληκάρι, είσαι εκτεθειμένος...κι εσύ κι ο κώλος σου! νταξ, μαλάκα, γέλασα πολύ με την ατάκα σου..ρησπέκτ
jason_rethymno Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα...Δουλεύω στις 11.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:05 ---------- Ρε σεις!!!!!!!Που πήγε το τοπικ : Τα μέλη με τις φώτο τους????????????
thanocaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Εάν κάνεις ένα λάθος και το διορθώσεις με ένα άλλο λάθος, αλλά ανακαλύπτεις ότι τελικά το πρώτο λάθος δεν ήταν λάθος, που συνεπάγεται ότι το δεύτερο λάθος ήταν λάθος, και συνεπώς το διορθώνεις με τρίτο λάθος, α) πόσα λάθη έχεις κάνει συνολικά; β) να ισχυριστώ ότι ήταν έτσι όταν τα βρήκα; γ) να κατηγορήσω κάποιον άλλον; δ) να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και να μην αναφερθώ ποτέ στο γεγονός και όταν πάει κάποιος να το θίξει να αρχίζω να βήχω δυνατά φτύνοντας φλέγματα μέχρι να σταματήσει; Γαμώτοκέρατόμου.
eSATA Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Υπάρχει κιτ για να μπει η true black σε 1156;
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα. Εάν κάνεις ένα λάθος και το διορθώσεις με ένα άλλο λάθος, αλλά ανακαλύπτεις ότι τελικά το πρώτο λάθος δεν ήταν λάθος, που συνεπάγεται ότι το δεύτερο λάθος ήταν λάθος, και συνεπώς το διορθώνεις με τρίτο λάθος, α) πόσα λάθη έχεις κάνει συνολικά; β) να ισχυριστώ ότι ήταν έτσι όταν τα βρήκα; γ) να κατηγορήσω κάποιον άλλον; δ) να κρατήσω την αξιοπρέπειά μου και να μην αναφερθώ ποτέ στο γεγονός και όταν πάει κάποιος να το θίξει να αρχίζω να βήχω δυνατά φτύνοντας φλέγματα μέχρι να σταματήσει; Γαμώτοκέρατόμου. α) 3. Ένα λάθος που αντιλήφθηκες το πρώτο πράγμα ως λάθος, δύο το δεύτερο για να το διορθώσεις τρία για να διορθώσεις και το δεύτερο. β) Εξαρτάται από την ποινή. γ) Όχι. δ) Όχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.