liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 το έκανε και με μένα μετά το σοκ του αποκλεισμού από το κύπελλο άλτερ... αύριο θα είναι οκ Eγώ ΓΙΝΕΝ Εργοτέλης. Είχα κι εγώ μερικά σήμερα, αλλά θεώρησα δεδομένο πως έφταιγε η απαράδεκτη γραμμή μου... Η δικιά μου είναι πιο απαράδεκτη από την δική σου. Χμου!
pappous_soulis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ... ή ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΜΟΥ; ...για μπρίζα τηλεφώνου ή για άνθρωπο το θες?
thanocaster Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μπα... εχώ άρχισα με μικρά κουταλάκια... Με μικρά κουταλάκια η πολύ πολύ μικρά κοριτσάκια;
Members gsarig Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Πανσερραϊκός; Πανσερραϊκός; Last year! ΠΑΟ είμαι (εμείς τη φάγαμε πέρισυ από τις Σέρρες)
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 ...για μπρίζα τηλεφώνου ή για άνθρωπο το θες? Όποιον πάρει ο χάρος. Όταν κρατάω κατσαβίδι δύσκολα το ελέγχω. Η χαρά του μικρού εξερευνητή γίνομαι.
Members gsarig Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Eγώ ΓΙΝΕΝ Εργοτέλης. Η δικιά μου είναι πιο απαράδεκτη από την δική σου. Χμου! Εγώ από κάποια στιγμή και μετά είχα συνεχόμενες αποσυνδέσεις με το zyxel p660. Το άλλαξα με το Speedtouch 585 και είδα μεγάλη διαφορά... εκεί που πριν είχα καμιά 10αριά αποσυνδέσεις τη μέρα, τώρα μπορεί να περάσουν και 2 μέρες ολόκληρες χωρίς αποσύνδεση
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Windows 7 user reporting. Ομορφούλια είναι.
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Windows 7 user reporting. Ομορφούλια είναι. Καλά ρε σε τι υπολογιστή τα έβαλες κ έκανες τόση ώρα; :Ρ
Members gsarig Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Επιτέλους! με είχε φάει η αγωνία, μπορώ να πάω ήσυχος για ύπνο τώρα! αλήθεια, ΑΝ τα είχες από το θείο θα ήταν όλα ΟΚ με το activation πιστεύεις ή λόγω upgrade θα είχες πρόβλημα; (υποθετικά μιλώντας πάντα...)
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εγώ από κάποια στιγμή και μετά είχα συνεχόμενες αποσυνδέσεις με το zyxel p660. Το άλλαξα με το Speedtouch 585 και είδα μεγάλη διαφορά... εκεί που πριν είχα καμιά 10αριά αποσυνδέσεις τη μέρα, τώρα μπορεί να περάσουν και 2 μέρες ολόκληρες χωρίς αποσύνδεση Τα ξέρω, ναι. Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά ρουτεράκια, το speedtouch είναι ότι πιο σταθερό παίζει σε ζόρικες γραμμές. Αλλά σαν κλασσικός μαλάκας που είμαι το πούλησα το συγκεκριμένο πριν προλάβω να τεστάρω τι παίζει με την νέα μου γραμμή όταν είχα μετακομίσει, επειδή είχα ένα "καλύτερο" linksys. Μετά από άπειρα disconnect σούταρα με βαριά καρδιά και το linksys, και έχω ξεμείνει με cl-110, τα οποία με το τελευταίο firmware παίζουν επίσης σταθερά, αλλά βράζουν και κάποια στιγμή παραδίδουν πνεύμα. Για αυτή την περίπτωση έχω άλλα 2 δίδυμα backup στην ντουλάπα και το wifi του σπιτονοικοκύρη το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και έχω σετάρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.
Members gsarig Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Τα ξέρω, ναι.Έχω δοκιμάσει καμιά δεκαριά ρουτεράκια, το speedtouch είναι ότι πιο σταθερό παίζει σε ζόρικες γραμμές. Αλλά σαν κλασσικός μαλάκας που είμαι το πούλησα το συγκεκριμένο πριν προλάβω να τεστάρω τι παίζει με την νέα μου γραμμή όταν είχα μετακομίσει, επειδή είχα ένα "καλύτερο" linksys. Μετά από άπειρα disconnect σούταρα με βαριά καρδιά και το linksys, και έχω ξεμείνει με cl-110, τα οποία με το τελευταίο firmware παίζουν επίσης σταθερά, αλλά βράζουν και κάποια στιγμή παραδίδουν πνεύμα. Για αυτή την περίπτωση έχω άλλα 2 δίδυμα backup στην ντουλάπα και το wifi του σπιτονοικοκύρη το οποίο ΦΥΣΙΚΑ και έχω σετάρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. Εγώ πάντως από κάτι δικά σου post και του poulinos πείστηκα και αποφάσισα να αγοράσω το speedtouch (και δεν το μετάνιωσα). Δάσκαλε πού δίδασκες ε;
liopyr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως από κάτι δικά σου post και του poulinos πείστηκα και αποφάσισα να αγοράσω το speedtouch (και δεν το μετάνιωσα). Δάσκαλε πού δίδασκες ε; Δάσκαλε πού δίδασκες και τον κώλο σου δεν φυλούσες... Και εγώ είχα σκοπό να ξανα αγοράσω το speedtouch, αλλά όπου να'ναι κλείνει χρόνο η σύνδεση, οπότε θα περιμένω λίγο να την βγάλω τσάμπα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:28 ---------- Windows 7 user reporting. Ομορφούλια είναι. Τα win ΓΑΜΟΥΝ. Ρώτα και τον freedubus! Ιδού και show off του υπερ-ταχύτατου συστήματος μου. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yusW37QAlLY&feature=player_embedded[/ame]
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Καλά ρε σε τι υπολογιστή τα έβαλες κ έκανες τόση ώρα; :Ρ Έβλεπα και ταινία! Αλλά γενικά το απγκρέη αργεί, το διάβασα και ονλάην, αμέ. Επιτέλους! με είχε φάει η αγωνία, μπορώ να πάω ήσυχος για ύπνο τώρα! αλήθεια, ΑΝ τα είχες από το θείο θα ήταν όλα ΟΚ με το activation πιστεύεις ή λόγω upgrade θα είχες πρόβλημα; (υποθετικά μιλώντας πάντα...) Μαντεύω πως 100% ναι, μπορώ να στο αναλύσω και σε πμ μην παίρνουν ιδέες τίποτα κωλόπαιδα εγκληματίες.
status Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Έβλεπα και ταινία! Αλλά γενικά το απγκρέη αργεί, το διάβασα και ονλάην, αμέ. Και έστω ότι το κατέβασες πιο loader θα χρησιμοποιούσες εν τέλει;
Lucifer Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2009 7Loader by Hazar 1.5 θα έλεγα, παλιό αλλά λειτουργικότατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.