caution Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Aη να χαθείτε ρε... ΞΕΡΩ ότι ψάχνετε και τα δικά σας παντελόνια τώρα
washcloud Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 εγώ ξέρω ότι μερικΟΙ ψάχνουν και φούστες, αλλά ας αλλάξουμε θέμα
andreapaog328 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 λοιπόν επείγον. ψάχνω τρόπο να σβήσω μελάνι εκτυπωτή [κείμενο (1-2 λέξεις)] απο φωτοτυπία, χωρίς να χρησιμοποιήσω μπλάνκο και γενικά να γίνει το χαρτί πατσαβούρι....υπάρχει?
Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 λοιπόν επείγον. ψάχνω τρόπο να σβήσω μελάνι εκτυπωτή απο φωτοτυπία, χωρίς να χρησιμοποιήσω μπλάνκο και γενικά να γίνει το χαρτί πατσαβούρι....υπάρχει? Όταν ήμουν φοιτητής χρησιμοποιούσα ασετόν με μπατονέτα για να σβήνω το μελάνι από τα χτυπημένα εισιτήρια του μετρό. Τα αποτελέσματα ήταν πολύ ικανοποιητικά. Καλύτερα βέβαια να κάνεις πρώτα μια δοκιμή σε demo χαρτί πριν το δοκιμάσεις εκεί που θέλεις, γιατί δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό θα είναι σε χαρτί Α4. Α, το τρίψιμο με το μαλακό ε... μη διαλύσεις το χαρτί.
status Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Aη να χαθείτε ρε... ΞΕΡΩ ότι ψάχνετε και τα δικά σας παντελόνια τώρα Όχι το δικό σου παντελόνι ψάχνω, εκεί βρέθηκε τελευταία πενηντάευρο:Ρ
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όταν ήμουν φοιτητής χρησιμοποιούσα ασετόν με μπατονέτα για να σβήνω το μελάνι από τα χτυπημένα εισιτήρια του μετρό. φτωχολογιάαααααααα για σένα κάαααααααθε μου τραγούυυυυυυυυδι...
Achilles Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 λοιπόν επείγον. ψάχνω τρόπο να σβήσω μελάνι εκτυπωτή (κείμενο) απο φωτοτυπία, χωρίς να χρησιμοποιήσω μπλάνκο και γενικά να γίνει το χαρτί πατσαβούρι....υπάρχει? Κάλυψέ το με ένα κομματάκι χαρτί ή βάλε blanco και ξαναβγάλτο φωτοτυπία.
caution Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Όχι το δικό σου παντελόνι ψάχνω, εκεί βρέθηκε τελευταία πενηντάευρο:Ρ [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kwrT2aCvzqs&feature=related[/ame]
Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 φτωχολογιάαααααααα για σένα κάαααααααθε μου τραγούυυυυυυυυδι... πώς με καταλαβαίνεις... (στο καλό συγκινήθηκα πάλι...)
andreapaog328 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Κάλυψέ το με ένα κομματάκι χαρτί ή βάλε blanco και ξαναβγάλτο φωτοτυπία. ω, φιλτατε Achilles!, αμα το κάνω αυτό παίζει να μην ξαναπουστάρω στο ινσομνια...
Achilles Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Έχεσες στις αυγόφετες; ω, φιλτατε Achilles!, αμα το κάνω αυτό παίζει να μην ξαναπουστάρω στο ινσομνια... Γιατί δεν σε κατάλαβα; Δεν ήταν αυτό που ζητούσες;
andreapaog328 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Γιατί δεν σε κατάλαβα; Δεν ήταν αυτό που ζητούσες; ναι...αλλά το χαρτί έχει και κάτι χειρόγραφα πραγματάκια...εργασία που γράψανε λάθος ένα όνομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.