Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
OK cool.

Πάντως ΕΓΩ αν τα κατέβαζα ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ θα είχα τουλάχιστον ΤΡΙΑ loaders έτοιμα ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.

Και ποια loaders βρήκες; :Ρ

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δε βρήκα ρε, αλλά αν έψαχνα θα είχα βρει μάλλον το 1.5 και το 1.6 του Hazar και το 1.6.9 του Daz και ίσως ρωτούσα ποιο θα ήταν καλό για κανένα ελεεινό σιχαμένο ψωμοπεινάλα που δεν τα αγοράζει τα προγράμματα αλλά τα κλέβει ξεδιάντροπα.

Δημοσ.
είπε "αν" ρε...

Δες από κάτω..

Δε βρήκα ρε, αλλά αν έψαχνα θα είχα βρει μάλλον το 1.5 και το 1.6 του Hazar και το 1.6.9 του Daz και ίσως ρωτούσα ποιο θα ήταν καλό για κανένα ελεεινό σιχαμένο ψωμοπεινάλα που δεν τα αγοράζει τα προγράμματα αλλά τα κλέβει ξεδιάντροπα.

Εύγε νέε μου, εύγε! το.. Windows 7 All versions PlusPatch 8 Final By Orbit30 πιστεύω θα μου έπαιζε..αλλά πάλι..εγώ ακόμα με την μπέτα είμαι

Δημοσ.

Τι μας νοιάζουν εμάς αυτά ρε στάτους, εμείς είμεθα τίμιοι. Εγώ εδώ άλλαξα την τιμή σε μεγαλύτερη της αναγραφόμενης πριν πάω στο ταμείο και άφησα και πουρμπουάρ στο μαγαζί εδώ που τα αγόρασα.

Δημοσ.
Τι μας νοιάζουν εμάς αυτά ρε στάτους, εμείς είμεθα τίμιοι. Εγώ εδώ άλλαξα την τιμή σε μεγαλύτερη της αναγραφόμενης πριν πάω στο ταμείο και άφησα και πουρμπουάρ στο μαγαζί εδώ που τα αγόρασα.

Ως προείπα εγώ με τι μπέτα είμαι..παρακαλώ να σημειωθεί στα πρωκ..εε πρακτικά! :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...