alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μόλις είδα διαφήμιση για antivirus (kaspersky) σε Ελληνικό κανάλι; ναι- ναι... με τον τσάκι τσαν.. .το είχα σχολιάσει και εγώ και ρωτούσα αν είναι αλήθεια γιατί είχα και πυρετό ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:16 ---------- Πίστεψε με δεν θες να δεις το δικό μου σπίτι με αυτά που έχω εδώ μέσα.:Ρ rack-ο συλλέκτης... ξέρω...
status Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 rack-ο συλλέκτης... ξέρω... Αν μάζευα rack καλά θα ήταν :Ρ
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Αν ποτέ πάρει επιδότηση ο τρόμπας ο αφεντικός μου και αλλάξουμε την ακρόπολη και το κολοσσαίο που έχουμε εδώ μέσα θα σου στείλω ένα κοντεϊνερ
firewalker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το Windows Seven upgrade που στέλνει η Acer είναι μόνο για το συγκεκριμένο laptop ή μπαίνει παντού;
giorgos147 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 αλλα είσαι και εσύ.... Κατσαρίδα είναι Είπα ότι είναι κατι άλλο...;
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Το Windows Seven upgrade που στέλνει η Acer είναι μόνο για το συγκεκριμένο laptop ή μπαίνει παντού; Πολύ θα ήθελα να ξέρω αλλά τελικά upgrade kit δεν θα λάβω εγώ με τους μαλάκες του eshop...
parsifal Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, απόψε θα παίξει αναβάθμιση από βίστα σε ουην 7.Όποιος μ' αγαπά και ξέρει λόγους να το αποφύγω ας μιλήσει, αλλιώς ας τον πάρει ο διάολος. Προκαταρκτική έρευνα για drivers του hardware σου έκανες; Όχι για τα key components του PC, για τα άλλα σκατολοΐδια λέω. Ξέρεις, κανένα TV tuner, καμιά webcam, κάνενας εκτυπωτής, τέτοια πράματα...
firewalker Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Πολύ θα ήθελα να ξέρω αλλά τελικά upgrade kit δεν θα λάβω εγώ με τους μαλάκες του eshop... Τελικά τι έγινε;
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Τελικά τι έγινε; είχα κάτι τηλ με την sony hellas σήμερα... ανεμούριο τρελό και το πουλί στο χέρι. τελικά θα του βάλω ubuntu του vaio
giorgos147 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Ωραίο! Αλλά, δυστυχώς δε φαίνεται ολόκληρο.
Members gsarig Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν, απόψε θα παίξει αναβάθμιση από βίστα σε ουην 7.Όποιος μ' αγαπά και ξέρει λόγους να το αποφύγω ας μιλήσει, αλλιώς ας τον πάρει ο διάολος. Αν λεγοντας "αναβάθμιση" εννοείς ότι δεν σκοπεύεις να περάσεις φρέσκια εγκατάσταση αλλά να κάνεις upgrade, τότε πρόσεξέ το λίγο σε περίπτωση που τα 7 δεν είναι αγορασμένα, αλλά "αγορασμένα"... Ένας φίλος μου δοκίμασε upgrade από Vista σε 7 και ενώ η εγκατάσταση έγινε σωστά, δεν δούλεψε το c r a c k (θοῦ, Κύριε, φυλακὴν τῷ στόµατί µου...) Επίσης, από ότι μου είπε, όταν έτρεξε το upgrade, τον ενημέρωσε από πριν για τις ασυμβατότητες που μπορεί να συναντούσε, πράγμα που με μια καθαρή εγκατάσταση δεν θα το έχεις. Πάντως γενικά δε νομίζω να συναντήσεις πρόβλημα... κατά κανόνα, από ότι έχω καταλάβει, ό,τι δουλεύει σε Vista θα δουλεύει και στα 7.
Lucifer Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2009 OK cool. Πάντως ΕΓΩ αν τα κατέβαζα ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ θα είχα τουλάχιστον ΤΡΙΑ loaders έτοιμα ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.