little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Χαίρετε... πες μας τι εχεις? το νιωθω,δεν εισαι καλα.. παλι σε πλακωσε η γυναικα?
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 πες μας τι εχεις? το νιωθω,δεν εισαι καλα..παλι σε πλακωσε η γυναικα? Πλάκα πλάκα, πάντα με καταλαβαίνεις βρε Λουλού όταν δεν είμαι στα καλά μου. Τηλεπάθεια έχεις; Η γυναίκα μου δεν μπορεί να με πλακώσει ούτε παρέα με όλες τις φίλες της. :-D
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα πλάκα, πάντα με καταλαβαίνεις βρε Λουλού όταν δεν είμαι στα καλά μου. Τηλεπάθεια έχεις; Η γυναίκα μου δεν μπορεί να με πλακώσει ούτε παρέα με όλες τις φίλες της. :-D . Ίντα έχεις μρε συ;
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν μου κάθεται η Όλγα Φαρμάκη...:cry: Λες και της πέφτω λίγος...2 μέτρα Άντρας. Τς τς τς
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πλάκα πλάκα, πάντα με καταλαβαίνεις βρε Λουλού όταν δεν είμαι στα καλά μου. Τηλεπάθεια έχεις; Η γυναίκα μου δεν μπορεί να με πλακώσει ούτε παρέα με όλες τις φίλες της. :-D για τοοοσο μεγαλο ογκο μιλαμε δηλαδη?? θες γλυκακι να σου περασει ο πονος? μια σοκολατινα?κανενα τριγωνο πανοραματος? πες τι θες και το λεω στον κλαιν και στο φερνει:-D
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 για τοοοσο μεγαλο ογκο μιλαμε δηλαδη?? θες γλυκακι να σου περασει ο πονος? μια σοκολατινα?κανενα τριγωνο πανοραματος? πες τι θες και το λεω στον κλαιν και στο φερνει Άμα πεις τον klain να το φέρει, πολύ φοβάμαι πως θα το πασαλείψει στο κορμί του πριν μου το φέρει... Ο νοών νοείτο.
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Άμα πεις τον klain να το φέρει, πολύ φοβάμαι πως θα το πασαλείψει στο κορμί του πριν μου το φέρει...Ο νοών νοείτο. ε δεν νομιζω να ειναι τοσο ανοητος ο κλαιν ωστε να εμφανιστει ετσι οταν θα εισαι εσυ σπιτι.αυτα θα τα κανει πισω απο την πλατη σου
Achilles Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ε δεν νομιζω να ειναι τοσο ανοητος ο κλαιν ωστε να εμφανιστει ετσι οταν θα εισαι εσυ σπιτι.αυτα θα τα κανει πισω απο την πλατη σου :lol:
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 :lol: απαιτω τα βγουν ολα τα μελη του ινσομνια και να διαψευσουν τις φημες του αχιλλεα για τον κλαιν,υπονομευοντας τον ανδρισμο του! καιρος για την αληθεια λοιπον!
slipknot Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ΌΛΟΙ στην οδό Χαλκοκονδύλη, δε θα τους περάσει.
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 απαιτω τα βγουν ολα τα μελη του ινσομνια και να διαψευσουν τις φημες του αχιλλεα για τον κλαιν,υπονομευοντας τον ανδρισμο του! καιρος για την αληθεια λοιπον! Τι να φοράμε?
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Τι να φοράμε? Το κοστούμι το παλιό, που έχει κρήψει η μάνα στο σεντούκι δίπλα στη ναφθαλίνη..... ΝΙΑΧ!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.