minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Γιατί να μην θέλει να παίξει με την καμία το manager στα win 7???
jason_rethymno Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι δυνατόν! Δευτερη φορα που την παθαίνω ,Φαρυγγυτιδα εξαιτίας ανοιχτου παραθύρου την νυχτα.#!@#!@@$^
pappous_soulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Νυστάζουν, ωρέ, οι Η/Υ; Και νυστάζουν, και βαριόνται...
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Και νυστάζουν, και βαριούνται... ... σε τέτοιο βαθμό που δεν βλέπουν τι γράφουν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αν είναι δυνατόν! Δευτερη φορα που την παθαίνω ,Φαρυγγυτιδα εξαιτίας ανοιχτου παραθύρου την νυχτα.#!@#!@@$^ fail success!!!
klainmaingr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Αεροπλάνο > all ρε... Άσε το χέσιμο στην άκρη.. ή βγάλτηνα στο wc Ootr άνοιξε μέχρι τις 6.. Be my guests..
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μπορεί να βοηθήσει κανείς με αυτό??? Χτές τα έβαλα τα windows 7 please γιατι δεν μπορώ να παίξω manager. Μάλλον κάποιος driver απο κάρτα γραφικών πρέπει να είναι γιατι όταν πάω να τρέξω το παιχνίδι μου λέει fail to set up grafic system
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Lada Niva = ΣΚΥΛΙ!!!! Μόνο βενζίνα να του βάζεις και τίποτα άλλο. Πάει εκεί που ούτε τάνκς δεν πάνε!!!! Άλλο θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα...... και θέλω καμια συμβουλή. Να κατέβω πατρίδα για Χριστούγεννα με αεροπλάνο Aegean και 24€ ή με καράβι και 22€ κατάστρομα. Μεταβλητή σε αυτό το πρόβλημα είναι οτι ΧΕΖΟΜΑΙ τα αεροπλάνο όσο δεν πάει... και ας έχω πετάξει καμια 20αριά φορές να ούμε.... χοχοχο..βρε τον φλωρο..φοβαται τα αεροπλανα τρελαινομαι για την απογειωση-προσγειωση.κενα αερος..τρεεελα! εηω προτεινω καραβακι..που να προλαβεις σε 20 λεπτα να κανεις γνωριμιες..
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πρωσοπικά θα έπερνα το αεροπλάνο γιατί βαριέμαι ελεινά τόσες ώρες στο καράβι, άσε που μπορεί να έχει σκατόκαιρο εκείνη την μέρα (Δεκέμβριος γαρ...) Εμένα πάλι μου αρέσουν τα πολύωρα ταξίδια τρέχουν τα win από εξωτερικό ;. αφού είναι e-sata..το λάπτοπ σαν απλό sata δε τον βλέπει; βάλ' τον εσωτερικό (και πέρνα τα) το 'χα σκεφτεί αλλά βαρέθηκα...για να δούμε Μπορεί να βοηθήσει κανείς με αυτό??? Χτές τα έβαλα τα windows 7 τι έπαθαν όλοι εχθές και πέρασαν 7 ρε παιδιά; (άλλοι δυο φίλοι μου και ο Ηο νομίζω)
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι έγινε ρε? σήμερα που πρέπει να μείνω μέσα έχετε φύγει όλοι?
pappous_soulis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι έγινε ρε? σήμερα που πρέπει να μείνω μέσα έχετε φύγει όλοι? Έτσι, βεντούζα. Μου' θελες να κάτσεις και σπίτι να σπαμμάρεις στο oot κωλόπαιδο.
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Έτσι, βεντούζα.Μου' θελες να κάτσεις και σπίτι να σπαμμάρεις στο oot κωλόπαιδο. όχι μωρέ δεν είναι αυτό... απλά έχω να κάνω κάποιες εργασίες..
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ξέρει κανείς που θα βρω τις Εθνικές γιορτές και αργίες της Ρουμανίας;
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Public_holidays_in_Romania
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Public_holidays_in_Romania ευχαριστώηγδχδγφδψθηωβιξ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.