minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Lada Niva = ΣΚΥΛΙ!!!! Μόνο βενζίνα να του βάζεις και τίποτα άλλο. Πάει εκεί που ούτε τάνκς δεν πάνε!!!! Άλλο θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα...... και θέλω καμια συμβουλή. Να κατέβω πατρίδα για Χριστούγεννα με αεροπλάνο Aegean και 24€ ή με καράβι και 22€ κατάστρομα. Μεταβλητή σε αυτό το πρόβλημα είναι οτι ΧΕΖΟΜΑΙ τα αεροπλάνο όσο δεν πάει... και ας έχω πετάξει καμια 20αριά φορές να ούμε....
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί χέζονται με το αεροπλάνο Προσωπικά θα έπαιρνα το καράβι γιατί μου αρέσει
evabb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Lada Niva = ΣΚΥΛΙ!!!! Μόνο βενζίνα να του βάζεις και τίποτα άλλο. Πάει εκεί που ούτε τάνκς δεν πάνε!!!! Άλλο θέμα που με απασχολεί ιδιαίτερα...... και θέλω καμια συμβουλή. Να κατέβω πατρίδα για Χριστούγεννα με αεροπλάνο Aegean και 24€ ή με καράβι και 22€ κατάστρομα. Μεταβλητή σε αυτό το πρόβλημα είναι οτι ΧΕΖΟΜΑΙ τα αεροπλάνο όσο δεν πάει... και ας έχω πετάξει καμια 20αριά φορές να ούμε.... αεροπλανο φυσικα... μηπως να αρπαξεις και καμια πνευμονια στο καταστρωμα; η να κανεις κανα δεκαημερο να φτασεις;
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ποτέ δεν κατάλαβα γιατί μερικοί χέζονται με το αεροπλάνοΠροσωπικά θα έπαιρνα το καράβι γιατί μου αρέσει Άλλη μεταβλητή... Καράβι --> 9 ώρες Αεροπλάνο ---> 20 λεπτά και εγώ έχω απορία για πιο λόγο σκιάζομαι έτσι... αφού έχω σκεφτεί να πάω σε ψυχολόγο
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πρωσοπικά θα έπερνα το αεροπλάνο γιατί βαριέμαι ελεινά τόσες ώρες στο καράβι, άσε που μπορεί να έχει σκατόκαιρο εκείνη την μέρα (Δεκέμβριος γαρ...)
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μιλάμε για πτήση μισάωρου ε. 15-20 λεπτά το κάνουν έχουν κάτι καλά αεροπλάνα με 4 τουρμπίνες.....
Lucifer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ε άντε παλικάρι μου, 20 λεπτά με 24 ευρώ vs 9 ώρες με 22; Κατάστρωμα κι όλας Δεκέμβρη; Ακόμα και πάνω σου να χέζεσαι, είναι 20 λεπτά φόβου vs 9 ώρες βαρεμάρας και κωλόκαιρου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 σοβαρά τώρα είναι τρέλα να επιλέξεις καράβι...
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Βοήθεια! Έχω στο λαπτοπ εσωτερικό vertex ssd με 7. Ακόμη έχω συνδέσει εξωτερικά με e-sata έναν WD 250gb. Στον τελευταιο εχω φτιαξει part 12gb για να περασω Xp. Οταν πατάω boot απο το cd των XP βγαινει μια μαυρη οθόνη και μετα απο ώρα BSOD:cry: καμια ιδέα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:11 ---------- βασικά ο σκληρός δεν είναι εξωτερικός αλλά εσωτερικός 2.5 μέσα σε αυτή τη μαλακία (αλλά δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα) βάλ' τον εσωτερικό (και πέρνα τα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=340973 οι σωστές επιλογές για τα σωστά άτομα, ακούς Αλέκο?
teo64x Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ναι, κανονικά, απλά πρέπει να ρυθμίσεις μόνος σου τη γλώσσα και το πληκτρολόγιο στα ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.