eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 που να ήξερες ότι θα είμαι τόσο τρόμπας άλλωστε... μπήκε το πρώτο logo btw και μόλις πάω σπιτ' που έχω το αρχείο photoshop θα το βάλω και μεγαλύτερο... το logo στο chat λες ε; Ωραίοοο!! Βοήθεια! Έχω στο λαπτοπ εσωτερικό vertex ssd με 7. Ακόμη έχω συνδέσει εξωτερικά με e-sata έναν WD 250gb. Στον τελευταιο εχω φτιαξει part 12gb για να περασω Xp. Οταν πατάω boot απο το cd των XP βγαινει μια μαυρη οθόνη και μετα απο ώρα BSOD:cry: καμια ιδέα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:11 ---------- βασικά ο σκληρός δεν είναι εξωτερικός αλλά εσωτερικός 2.5 μέσα σε αυτή τη μαλακία (αλλά δε νομίζω να είναι εκεί το πρόβλημα)
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: θα το σπάσω το γαμιόλι
status Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:mad: θα το σπάσω το γαμιόλι Στρεσαρισμένη νεολαία :Ρ
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 We are out of control! Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!! ΝΕΟ CHAT ΚΑΙ ΜΕ PLAYER!!!!!!!!!!!!! klain... βάλε τιρι ρινι.....
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Έχετε να προτείνετε καμιά καλή ''rock'' εικόνα για μπλούζα δώρο σε φίλο;
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάρσι μου ήρθε άλλη ιδέα για το chat και τον Player... θα το κάνω το βράδυ και εσύ θα το μπετά τεσταρεις
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι μου κ@βλ()σε να δω πόσο κάνει το S5 γαμώωωωωωωωωωω:cry:
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πάρσι μου ήρθε άλλη ιδέα για το chat και τον Player... θα το κάνω το βράδυ και εσύ θα το μπετά τεσταρεις Για να δούμε...
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τι μεροκάματο βγάζεις; τίποτα ρε έτσι είδα.. κάβλες είχα. ούτε lada δεν μπορώ να πάρω. (προς το παρών ζω ακόμα εις βάρος των γωνιών μου και δυστηχώς δεν κάνουν καμιά χαλαρή δουλειά... ξεκολιάζονται για μένα $%^%$#&) :mad:
eSATA Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 τίποτα ρε έτσι είδα.. κάβλες είχα. ούτε lada δεν μπορώ να πάρω. (προς το παρών ζω ακόμα εις βάρος των γωνιών μου και δυστηχώς δεν κάνουν καμιά χαλαρή δουλειά... ξεκολιάζονται για μένα $%^%$#&) :mad: άσχετο: τα έχεις δει τα καινούργια Lada; εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το Niva:mrgreen:
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 άσχετο: τα έχεις δει τα καινούργια Lada; εμένα πάντως μου αρέσει πολύ το Niva:mrgreen: όχι.. αλλά ξέρω από lada είχε ένα ο πατέρας μου μέχρι το 2000 μοντέλο του 75? κάπου εκεί... δυστηχώς δεν μπορέσαμε να το κρατήσουμε να το κάψω λίγο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.