alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 fire... τι ώρα βγαίνει η καινούρια έκδοση Ubuntu;;; τζάμπα περιμένω για τώρα σε λίγο;
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 fire... τι ώρα βγαίνει η καινούρια έκδοση Ubuntu;;; τζάμπα περιμένω για τώρα σε λίγο; ρε συ, ξέρεις άμα περάσω το ubuntu σε partition αν παίζει να μου βγάλει problem? γιατί με xp και vista δεν μου έβγαζε 2ο boot.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 όχι, πρόβλημα δεν παίζει... καμιά αναγούλα με το grub και το booting το πολύ πολύ και καμιά κατάρα από τον fire που σιχαίνεται το ubuntu
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 όχι, πρόβλημα δεν παίζει... καμιά αναγούλα με το grub και το booting το πολύ πολύ και καμιά κατάρα από τον fire που σιχαίνεται το ubuntu ε μα το booting ήταν το πρόβλημά μου. με 2 λειτουργικά δεν μου έβγαζε επιλογή bootαρισματος. είναι θέμα hardware ή μήπως μλκία των windows?
minarokeftes Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καληνύχτα σας!!! Ήθε αύριο να ξημερώσει μια "άλλη" μέρα για την ΑΕΚάρα μας
little loulou Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 άλλη από Αθήνα? me!!me!! κι ειναι η καταλληλη ωρα τωρα..ζεστες ζεστες τις θελω!!
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ε μα το booting ήταν το πρόβλημά μου. με 2 λειτουργικά δεν μου έβγαζε επιλογή bootαρισματος.είναι θέμα hardware ή μήπως μλκία των windows? τέρεν... αφού έχει ήδη πρόβλημα με τον grub, κλίκ αδακά
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 me!!me!! κι ειναι η καταλληλη ωρα τωρα..ζεστες ζεστες τις θελω!! χμμ ζεστές ε? οκ θα ζεστάνω το μέλι...
Members gsarig Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ε μα το booting ήταν το πρόβλημά μου. με 2 λειτουργικά δεν μου έβγαζε επιλογή bootαρισματος.είναι θέμα hardware ή μήπως μλκία των windows? Εμένα καμιά φορά τυχαίνει ο grub να μου χάνει τα Windows μετά από αναβάθμιση του kernel. Σε αυτή την περίπτωση, απλά τον κάνω edit και προσθέτω τα windows στην επιλογή του boot.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 έχει ανέβει το ποσοστό των λινουξάδων στο oot
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 βασικά τα ubuntu τα δουλεύω σε ένα εργαστήριο για την sql και το σκέφτομαι να τα βάλω...
Members gsarig Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 έχει ανέβει το ποσοστό των λινουξάδων στο oot Εγώ βέβαια για να πω την αμαρτία μου, τo έχω ακόμα σε dual boot μαζί με Windows 7 (τα οποία, με την ευκαιρία, τα βρίσκω πολύ καλά) βασικά τα ubuntu τα δουλεύω σε ένα εργαστήριο για την sql και το σκέφτομαι να τα βάλω... Μπορείς να δοκιμάσεις να το εγκαταστήσεις με Wubi, απευθείας από τα windows, αν δεν θες να ρισκάρεις με τη δημιουργία νέου partition. Η διαδικασία είναι απλή. Τρέχεις σε περιβάλλον windows το cd του Ubuntu και απλά το εγκαθιστάς. Στην επόμενη επανεκκίνηση εμφανίζεται ο bootloader των windows που σε ρωτάει με ποιο λειτουργικό θες να ξεκινήσεις. Είναι ασφαλές και σε περίπτωση που θελήσεις να το βγάλεις, απλά το αφαιρείς από το add/remove programs των Windows.
alexzzz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ... seven με ΑΜΣ Αγ. Ανδρέα και τα μυαλά στο μπλέντερ
gang Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 έχω ήδη partition. τεσπα, άμα αποφασίσω να του κάνω και φορμάτ θα βάλω και τα ubuntu. προς το παρών σας χαιρετώ και πάω να την πέσω γιατί εχουμε πολύ πρωινό ξύπνημα άυριο. έλα τσιου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.