minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θέλω 4 κούτες oreo, 5 λίτρα γάλα (2% γιατί είμαι σε δίαιτα) και το manager Μιλάμε για τρελή ΠΡΕΖΑ τα μπισκότα.... Τα έχω ξεπατώσει και εγώ.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:00 ---------- Πάω να φάω τόστ από το τοστάδικο με ζαμπόν, τυρί, χωριάτικο λουκάνικο,ντομάτα, μαρούλι και σαλάτα βουδαπέστης.Μιαμ μιαμ.. Πώς διάβολο χωράνε σε ένα τόστ όλα αυτά???
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πώς διάβολο χωράνε σε ένα τόστ όλα αυτά??? ...στην αρχή νόμισα διάβασα "ποστ", και γέλασα...
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να γράψω τίποτα σε C# αλλά δε μου έρχεται κάτι. Σε αυτήν έχω γράψει μόνο ένα πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων, εκτός από το να παίζω με το XNA. Σκεφτείτε κάτι χρήσιμο, έχω ανάγκη. Γράψε ένα πρόγραμμα διαχείρισης gay club. Ξέρεις εσύ. Θα σου χρειαστεί στο άμεσο μέλλον.
teo64x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γράψε ένα ΓΑΜΑΤΟ partition table recovery program (ΓΑΜΑΤΟ όμως, γιατί τα γνωστά "γαμάτα" δεν βρίσκουν τίποτα σ' αυτόν τον δίσκο του !@$#!@%#* που να μη του !@^%#*!@# την &^@#&^@# που τον #!@*#%*!@) Επιπλέον όρος: Κάτι που δε θα καταστρέψει πολύτιμα πράγματα με το πρώτο προγραμματιστικό λάθος.
teo64x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Γράψε ένα πρόγραμμα διαχείρισης gay club. Ξέρεις εσύ. Θα σου χρειαστεί στο άμεσο μέλλον. Καλά, αυτά τα έχουμε ήδη έτοιμα, δεν το συζητώ.
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Επιπλέον όρος: Κάτι που δε θα καταστρέψει πολύτιμα πράγματα με το πρώτο προγραμματιστικό λάθος. εεε γράψε τότε ένα πρόγραμμα που κάθε μέρα θα βγάζει στο desktop ένα διαφορετικό schedual ημερήσιας δίαιτας και στειλ' το στον Αχιλλέα
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οι Άντρες ρε καριόλη Τάσο ΔΕΝ κάνουν δίαιτα. Τα 'παμε.-
teo64x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Να μη σε περιμένω για πελάτη δηλαδή ρε Achilles; =(
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Οι Άντρες ρε καριόλη Τάσο ΔΕΝ κάνουν δίαιτα. Τα 'παμε.- ...να πω την αλήθεια, μου αναπτέρωσε το ηθικό αυτό το ποστ
minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά πώς μπορώ να βάλω το msn κάτω δεξιά στο toolbar στα win 7???
jason_rethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πώς διάβολο χωράνε σε ένα τόστ όλα αυτά??? Σορρυ σαντουιτς ψημένο εννοούσα
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έπρεπε να βάλεις και φώτο ρε Ιάσωνα; Εσύ το έφαγες, εμείς γιατί πρέπει να πεινάσουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.