leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ναι, τον άγιο αντρέα τον ξέρω καλά που είναι Ντάνκε.
little loulou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούκι. Που λέει ο λόγος... δεν μπορεσα να κρατηθω..με προκαλουσε.. πόστης είπα...όχι προστάτις χοχοχο! θειλα! δεν θυμαμαι πως μου ειπες οτι βαζουμαι τα διαλυτικα..
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 shift+εκείνο που είναι δίπλα στο λάμδα+το γραμμα που θες
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Αlt (πατημένο) και : (αφήνουμε τα προηγούμενα και μετά πατάμε το γράμμα) για ΐ Shift (πατημένο) και : (αφήνουμε τα προηγούμενα και μετά πατάμε το γράμμα) για ϊ
jason_rethymno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πάω να φάω τόστ από το τοστάδικο με ζαμπόν, τυρί, χωριάτικο λουκάνικο,ντομάτα, μαρούλι και σαλάτα βουδαπέστης.Μιαμ μιαμ..
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ...που να τους έχουν τελειώσει τα μαρούλια, τσόγλανε... εκείνο που είναι δίπλα στο λάμδα άνω κάτω τελεία, βρέι! ...και ελληνικό ερωτηματικό (or colon , damn it! ...plus semi-colon)
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πάω να φάω τόστ από το τοστάδικο με ζαμπόν, τυρί, χωριάτικο λουκάνικο,ντομάτα, μαρούλι και σαλάτα βουδαπέστης.Μιαμ μιαμ.. Τι culoπαιδο είσαι ρε Ιάσωνα...
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ο Αχιλλέας ποστάρει σταθερά μετά από κάθε ποστ που έχει σχέση με φαγητό. Ακόμα κι αν έχει μήνες να ποστάρει, γράψε πως έφαγες κάτι ωραίο και θα εμφανιστεί
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ο Αχιλλέας ποστάρει σταθερά μετά από κάθε ποστ που έχει σχέση με φαγητό. Ακόμα κι αν έχει μήνες να ποστάρει, γράψε πως έφαγες κάτι ωραίο και θα εμφανιστεί Κάνε φίλους σου λέει μετά. Εγώ φταίω που είμαι καλοφαγάς; :-) Να 'χαμε και ένα τέτοιο... Αλέκο, βγήκε και το manager...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 αν είναι σαν τα posts του Toufa είναι δυνατόν να μην postάρει κάποιος? Αλέκο, βγήκε και το manager... από τους Reloaded κιόλας
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ο Αχιλλέας ποστάρει σταθερά μετά από κάθε ποστ που έχει σχέση με φαγητό. Ακόμα κι αν έχει μήνες να ποστάρει, γράψε πως έφαγες κάτι ωραίο και θα εμφανιστεί ψτ, κύριος, παραδείγματα-όχι γενικότητες...
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ θέλω 4 κούτες oreo, 5 λίτρα γάλα (2% γιατί είμαι σε δίαιτα) και το manager
teo64x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Θέλω να γράψω τίποτα σε C# αλλά δε μου έρχεται κάτι. Σε αυτήν έχω γράψει μόνο ένα πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων, εκτός από το να παίζω με το XNA. Σκεφτείτε κάτι χρήσιμο, έχω ανάγκη.
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γράψε ένα ΓΑΜΑΤΟ partition table recovery program (ΓΑΜΑΤΟ όμως, γιατί τα γνωστά "γαμάτα" δεν βρίσκουν τίποτα σ' αυτόν τον δίσκο του !@$#!@%#* που να μη του !@^%#*!@# την &^@#&^@# που τον #!@*#%*!@)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.