alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Άρα, αν 1=καμία, έχεις ακόμα 1 - εκμεταλλεύσου το! χΑ! δεν το είχα σκεφτεί αυτό... απλά σήμερα δεν γίνεται... έχω σκάσει
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 δεν νομίζω... ξέρω όμως ότι περιέχει ασβέστη
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 όχι ραααα... πατάκια δεν έτρωγα ποτέ. απλά με την ρετσίνα κάτι κοψίδια, κάτι σαλάτες aka θερμιδικές βόμβες με τις σάλτσες κτλ και γαμώ κοτόπιτες που κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί... θεϊκές κοτόπιτες... ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούσι. Που λέει ο λόγος...
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούσι. Που λέει ο λόγος... Στο μυρτόφυτο... "Κτήμα" λέγεται. γιατί πολλά ραααα; 1+ την εβδομάδα... κανονικά δεν είναι;
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 leftermann, άλλαξε το προτελευταίο ουσιαστικό του ποστ σου (με κανένα άκυρο συνώνυμο), γιατί τις τελευταίες μέρες (ξανα)καραδοκεί ένας γνωστός πόστης που φιξάρει απροειδοποίητα... 8 εβδομάδες δίαιτα και -9 κιλά καταστράφηκαν όλα σε μία ρετσίνα... συμπεριλαμβανομένων των -4.5 από την τρίχα;
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Στο μυρτόφυτο... "Κτήμα" λέγεται. Delivery κατά 'δω κάνει; ποιό μαγαζί; Εκεί στον Σαν Αντρέας; Για να ξέρουμε τον Μάη που θα ξανασκάσουμε κατακει Παρεμπιπτόντως, 9 κιλά σε 8 εβδομάδες είναι πολλά, και λογικά έχεις καλές πιθανότητες να τα ξαναβάλεις με ένα τσιμπούσι. Που λέει ο λόγος... Που είσαι 'συ ωρέ; leftermann, άλλαξε το προτελευταίο ουσιαστικό του ποστ σου (με κανένα άκυρο συνώνυμο), γιατί τις τελευταίες μέρες (ξανα)καραδοκεί ένας γνωστός πόστης που φιξάρει απροειδοποίητα... Αυτόν λες;
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Delivery κατά 'δω κάνει; δεν είναι και κουραμπιέδες ωρέ να σου στείλω...
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Στο μυρτόφυτο... "Κτήμα" λέγεται. γιατί πολλά ραααα; 1+ την εβδομάδα... κανονικά δεν είναι; να το έχω στα υπόψιν... Νομίζω μισό κιλο την εβδομάδα, δηλαδής 2 κιλά τον μήνα περίπου, είναι καλά. Σχετικά είναι βέβαι όλα... leftermann, άλλαξε το προτελευταίο ουσιαστικό του ποστ σου (με κανένα άκυρο συνώνυμο), γιατί τις τελευταίες μέρες (ξανα)καραδοκεί ένας γνωστός πόστης που φιξάρει απροειδοποίητα... γι αυτόν το έγραψα, για να εξασκείται
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 να το έχω στα υπόψιν... και ο Αιμίλιος που το έχει... μορφή τρελή... θέλω κούρεμα επειγόντως... από τα -9 κιλά τα 4 τα έχασα με ένα απλό κούρεμα εγώ...
leftermann Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 που στον λούτσο είναι το μυρτόφυτο κομαντάντε; Είπα πως θα το βρω στον χάρτη, αλλά δεν...
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 γι αυτόν το έγραψα, για να εξασκείται να εξασκείται οκ - να μη ξεσκιστεί είναι το θέμα
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 που στον λούτσο είναι το μυρτόφυτο κομαντάντε; Είπα πως θα το βρω στον χάρτη, αλλά δεν... Γκούγκλ Μαπ α) Νέα Πέραμος β) το Κτήμα γ) Μυρτόφυτο και άσχετο αλλά πάντα επίκαιρο δ) Άγιος Ανδρέας. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:11 ---------- ΜΑΣ Γ!#%)#%*!()#&$(... βγήκαν τα νέα GTA για xbox 360... καμία δουλειά δεν θα τελειώσω αυτη την εβδομάδα ρε γαμώτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.