giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για τρίτη και προτελευταία φορά, θα το ξανά πω, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ; Πριν γκαμήσεις το κέρατό σου, τι θέλεις να σου πούμε; Τώρα γκάματω.
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως, όταν κατά το 2015 θα βάλω τα 7, και κατά το 2018 το CS3, θα σου πω (Ρώτα ρε ανάπηρε στα topic για τα Windows/Software. Mαζόχα.)
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα νεύρα μου. Το λοιπόν, α)Έκανα το φαϊρφοξ εγκατάσταση π.χ., όλα οκ (με ενεργοποιημένο το UAC πως διάολο το λένε) β)Έκανα εγκατάσταση ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΑΙ με ενεργοποιημένο ΚΑΙ με απενεργοποιημένο το UAC και δίπλα από το εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας εκτός του ''βελακίου'' έχει και ένα άλλο συμβολάκι με μπλε-κίτρινο Γιατί στο Π το δείχνει αυτό; Τι πρέπει να κάνω για να μη το δείχνει; γ)Το photoshop cs3 δεν είναι win7 compatible; ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ!
andreapaog328 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 το πρόγραμμα δουλεύει? τι σε πειράζει το κίτρινο βελάκι? κάθε άλλο, δίνει έναν τόνο χρώματος στην επιφάνεια εργασίας σου...
elven Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Τα νεύρα μου.Το λοιπόν, α)Έκανα το φαϊρφοξ εγκατάσταση π.χ., όλα οκ (με ενεργοποιημένο το UAC πως διάολο το λένε) β)Έκανα εγκατάσταση ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ΚΑΙ με ενεργοποιημένο ΚΑΙ με απενεργοποιημένο το UAC και δίπλα από το εικονίδιο συντόμευσης στην επιφάνεια εργασίας εκτός του ''βελακίου'' έχει και ένα άλλο συμβολάκι με μπλε-κίτρινο Γιατί στο Π το δείχνει αυτό; Τι πρέπει να κάνω για να μη το δείχνει; γ)Το photoshop cs3 δεν είναι win7 compatible; ΠΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ! Το μπλε κίτρινο συμβολάκι σημαίνει ότι για να τρέξει θέλει elevated privileges(pssss πως το μιλάω έτσι το αγγλικό),δλδ για να τρέξει θα χρειαστεί να πεταχτεί το UAC κτλ κτλ. Για να μη το δείχνει σβήνεις την συντόμευση και φτιάνς μια καινούρια το οποίο μόλις είδα ότι δεν δουλεύει τελικά
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 8 εβδομάδες δίαιτα και -9 κιλά καταστράφηκαν όλα σε μία ρετσίνα... καλησπέρα
Achilles Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 8 εβδομάδες δίαιτα και -9 κιλά καταστράφηκαν όλα σε μία ρετσίνα... καλησπέρα He became a man today... That's the spirit. Σου είπα πως ζήλεψα;
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι στεναχωρήθηκα... αλλά μετά την 3η κοτόπιτα μου έφυγε
minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εκείνο το παλιο Manager πότε βγαίνει???
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι στεναχωρήθηκα... αλλά μετά την 3η κοτόπιτα μου έφυγε Ε καλά, δε νομίζω να πήρες πίσω και τα 9 κιλά με τη μία... άλλωστε έχω την εντύπωση πως στις δίαιτες μια παρασπονδία επιτρέπεται που και πού. Το θέμα είναι να μην την χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για να σε πάρει από κάτω και να τα παρατήσεις
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Εκείνο το παλιο Manager πότε βγαίνει??? σήμερα υποτίθεται αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το είδαν ακόμα... Ε καλά, δε νομίζω να πήρες πίσω και τα 9 κιλά με τη μία... άλλωστε έχω την εντύπωση πως στις δίαιτες μια παρασπονδία επιτρέπεται που και πού. Το θέμα είναι να μην την χρησιμοποιήσεις ως δικαιολογία για να σε πάρει από κάτω και να τα παρατήσεις ναι... και η διαιτολόγος μου έτσι μου είπε... 1=καμία!!
Tilemaxx Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 σήμερα υποτίθεται αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το είδαν ακόμα... ναι... και η διαιτολόγος μου έτσι μου είπε... 1=καμία!! Μήπως πλάκωσες τα πατατάκια, σοκολάτες κτλ? Με αυτά παίρνεις κιλά σε χρόνο DT.
alexzzz Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μήπως πλάκωσες τα πατατάκια, σοκολάτες κτλ? Με αυτά παίρνεις κιλά σε χρόνο DT. όχι ραααα... πατάκια δεν έτρωγα ποτέ. απλά με την ρετσίνα κάτι κοψίδια, κάτι σαλάτες aka θερμιδικές βόμβες με τις σάλτσες κτλ και γαμώ κοτόπιτες που κάνει το συγκεκριμένο μαγαζί... θεϊκές κοτόπιτες...
Members gsarig Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 σήμερα υποτίθεται αλλά ρώτησα και μου είπαν ότι δεν το είδαν ακόμα... ναι... και η διαιτολόγος μου έτσι μου είπε... 1=καμία!! Άρα, αν 1=καμία, έχεις ακόμα 1 - εκμεταλλεύσου το! edit: ε ναι, αν είναι να κάνεις παρασπονδία κάνε τη για κάτι που αξίζει, όχι για πατατάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.