Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε win7 μου βγάζει σε συντόμευση στο desktop δίπλα από το εικονίδιο του και ένα σηματάκι μπλε-κίτρινο. Γιατί το κάνει αυτό;
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Φρέσκια-φρέσκια! Την τράβηξα σήμερα στη Χαλκίδα Πω σήμερα...! Έχω να διαβάσω πληροφορική για αύριο επειδή γράφω. Αααααααα!
gang Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε μινάροκεφτέ εσύ έψαχνες μια μέρα γιατί δεν σου γίνονται καλά οι τιγανίτες/λουκουμάδες?, όπως θες πες τα
minarokeftes Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Ρε μινάροκεφτέ εσύ έψαχνες μια μέρα γιατί δεν σου γίνονται καλά οι τιγανίτες/λουκουμάδες?, όπως θες πες τα NAI!!!! Αλλα μετά απο μεγάλη προσπάθεια και απο χάλασμα 2 κιλών αλεύρι κατάφερα να φτιάξω κάποιες που τρώγονται :p Βάζω μια κούπα αλεύρι και μια γάλα... (θέλω να πετάξω και ένα αυγό αλλα το σκέφτομαι...) Σήμερα θα φτιάξω μάλλον με νερό γιατί τελείωσε το γάλα!!!!!!
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε win7 μου βγάζει σε συντόμευση στο desktop δίπλα από το εικονίδιο του και ένα σηματάκι μπλε-κίτρινο. Γιατί το κάνει αυτό; το γνωστό UAC:-)
teo64x Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μετά την εγκατάσταση ενός προγράμματος σε win7 μου βγάζει σε συντόμευση στο desktop δίπλα από το εικονίδιο του και ένα σηματάκι μπλε-κίτρινο. Γιατί το κάνει αυτό; Σημαίνει ότι το πρόγραμμα θα τρέξει με δικαιώματα administrator.
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Το απενεργοποίησα, μόνο σε αυτό το πρόγραμμα δείχνει αυτό το σύμβολο. Γιατί; Επίσης στα 7 το photoshop cs3 δεν κάνει καθόλου εγκατάσταση. Τι παίζει;
eSATA Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Είσαι ακατανόητος. http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=uac+windows+7&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=&aq=f&oq=uac+windows+7&fp=8d772806d8d08587
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Πείτε θα το σπάσω και δε το θέλετε ε. Όχι έτσι;
washcloud Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Έβγαλα το sata dvdr και έβαλα στη θέση του το δίσκο (θυμόμουν ότι έχω sata καλωδιάκι σπίτι και δεν είχα και τελικά δεν πήρα) και πήγα να bootάρω, μου είπε στην αρχή ότι άλλαξε το boot sequence και μπήκα στο setup και όπως ήταν απλά έκανα save and exit και μπήκα windows (XP) όπου και βλέπει μόνο τους SCSI από όπου bootάρει κιόλας και έναν παλιό ATA 200άρι που έλεγα να πάρει πόδι... Τους 3 sata δεν τους βλέπει.... Για να καταλάβω : είμαι και κάποιας ηλικίας filling in for Φιλολογίνα Έχεις (τουλάχιστον) 2 SCSI δίσκους, ο ένας εκ των οποίων έχει το λειτουργικό (ΧΡ) κι έναν ΑΤΑ που δε μας νοιάζει btw Υπάρχει ένας μόνο ( ; ) SATA controller (Nforce κτλ) στη μητρική (και "λογικά" υποστηρίζει 4 SATA devices) Υπάρχει ένα SATA DVD disk drive (στον εν λόγω Nforce controller λογικά) που μέχρι να το αποσυνδέσεις (λόγω απουσίας καλωδίου σήματος, ώστε να δοκιμάσεις τον brand new 1T δίσκο etc etc), φαινόταν κανονικά σε BIOS P.O.S.T./Windows ( ; ) Οι (άλλοι) 2 ( ; ) SATA δίσκοι, ήταν online "παράλληλα" με το DVD drive (υποθέτω στον ίδιο controller; ) ; Και τους έβλεπες/χρησιμοποιούσες κανονικά πχ "για καιρό"; To όλο θέμα "ξεκίνησε" με το που έβγαλες το DVD drive/έβαλες στη θέση του τον brand new δίσκο, κι όταν μπήκες Windows, δεν έβλεπες ΠΛΕΟΝ ούτε τους 2 "παλιούς" SATA, εκτός του ότι δεν έβλεπες τον νέο; (κι αν μέχρι εδώ το έχω πιάσει καλά....: ) (το ότι άλλαξε η boot sequence στο BIOS με την αποσύνδεση του DVD drive, ΟΚ - μήπως όμως άλλαξε και τπτ άλλο εκεί; Το τσέκαρες το setup μπας και είναι θέμα εκεί ρυθμίσεων; Πχ mode των δίσκων...) (στα Windows δλδ, φαίνεται ο controller σαν εγκατεστημένη συσκευή στο dev manager; ) Πείτε θα το σπάσω και δε το θέλετε ε. Όχι έτσι; άμα το σπάσεις, το θέλω 'γω εχμ...κινητό είναι νομίζω ότι αυτά τα κάνουν σε Γερμανούς κτλ (δε θυμάμαι αν το κάνουν τζαμπέ βέβαια....αν και αποκλείεται)
gang Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 NAI!!!! Αλλα μετά απο μεγάλη προσπάθεια και απο χάλασμα 2 κιλών αλεύρι κατάφερα να φτιάξω κάποιες που τρώγονται :p Βάζω μια κούπα αλεύρι και μια γάλα... (θέλω να πετάξω και ένα αυγό αλλα το σκέφτομαι...) Σήμερα θα φτιάξω μάλλον με νερό γιατί τελείωσε το γάλα!!!!!! λοιπόν μιας και μου έφτοιαξε η μάνα μου σήμερα, έχουμε και λέμε για κάθε κιλό αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 αυγό(άμα θες) και φτιάχνεις την ζύμη με νερό.. θα δεις πόσο θα χρειαστείς. τηγάνισμα σε δυνατή φωτιά με πολύ λάδι στο τιγάνι για να ψηθούν απ'έξω και μέσα να είναι όσο μαλακό χρειάζεται. GL μαν
giorgos147 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&q=uac+windows+7&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&meta=&aq=f&oq=uac+windows+7&fp=8d772806d8d08587 "Παιχνίδι" του οφφτόπικ είναι γαμώ Γίνομαι ακατανόητος.
Höfdingadrapa Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Για τρίτη και προτελευταία φορά, θα το ξανά πω, ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΚΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.