Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τουλάχιστον θα κάνεις χιλιόμετρα με τι μηχανή...σε χρόνο ντετέ θα την στρώσεις :Ρ

αυτή είναι η μόνη παρηγοριά μου σοβαρά :P αλλά έχει κωλόκαιρο και το πάει για βροχή :-(

Δημοσ.

παίζει να βρώ από κάπου να κατεβάσω τον αγώνα Formula1 της Βραζιλίας? παίζει να είναι ο μοναδικός που έχασα και αυτός ήταν ο καλύτερος :mad::mad::mad:

Δημοσ.
αυτή είναι η μόνη παρηγοριά μου σοβαρά :P αλλά έχει κωλόκαιρο και το πάει για βροχή :-(

Ε κάτσε να βρέξει πρώτα...(εδώ έριξε τα άντερα του πάλι!)

Δημοσ.

Τελικά είμαι Τεράστιος :P

Πάω χθες σε πελάτη να του φτιάξω το pc

το φτιάχνω όλα καλά σήμερα ανακάλυψε οτι δεν είναι σωστά το boot order και δεν bootάρει μόνο του και δεν ξέρει να το φτιάξει ( πρέπει να πάω τώρα πολιτεία πάλί )

Πάω σήμερα ( αφού έρχεται το boss και κάθετε στην θέση μου ) σε ένα άλλο νετάδικο να κάνω update το Aion σε κάποια pc και να πάρω και κάτι λεφτά, κύριος λόγος ήταν τα λεφτά. Γυρνάω στο μαγαζί οκ του λέω του boss όλα

τα λεφτά ? τα ξέχασα :P lol γλίτωσα τις σφαλιάρες και τελικά για δουλειές 10 λεπτών σήμερα θα την βγάλω να κάνω γύρους την Αθήνα

Καλημέρα σας

βραβεία χιούμορ, αυθεντικότητας, προσαρμογής σεναρίου βγαλμένου απ' τη ζωή, action post (και άξιον ποστ), ειλικρίνειας, μαλακίας (λολ), stand-acts (γκάζια με τη ninja μέχρι Πολιτεία)

Καλησπέρα τρελλέ :-D

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:23 ----------

παίζει να βρώ από κάπου να κατεβάσω τον αγώνα Formula1 της Βραζιλίας? παίζει να είναι ο μοναδικός που έχασα και αυτός ήταν ο καλύτερος :mad::mad::mad:

Kατ' αρχάς μπορείς να δεις περιληπτικά αγώνα και κατατακτήριες σε 40λεπτα αρχεία στο νέο site του ANT1 (πολιτισμός).

Ιf this ain't enough...σ' ενδιαφέρει BBC ή ΑΝΤ1 περιγραφή;

Ζητείται postης, που χρησιμοποιεί σπασμένα windows 7 για απορία μέσω προσωπικού μηνύματος. Δεκτές μόνο σοβαρές προτάσεις.

μέχρι να βρεις τον πόστη σου, u may enjoy this

υπάρχει περίπτωση να κάνω μόνος μου firmware update σε ένα sansung s8300 που έχω ή θα το κλαίω?

τι 'ν' τούτο, DVD drive μήπως;

(αν ναι, ναι)

(...μπορείς)

Υπάρχει κάποιο όριο στο μέγεθος των δίσκων που βλέπουν στους Sata controllers τους οι μητρικές με Nforce3;

(τί σκατά, όλοι σας τεχνολογικά στο οφτόπικ σήμε-ρα; έλεΟΣΦΠ)

Kώσνε, δυστυχώς δεν ξέρω μαν - αλλά να πω ότι προσωπικά δε μου φαίνεται δυνατό αυτό που λες (να υπάρχει περιορισμός μόνο από μια παρτίδα controllers)

Δημοσ.
(τί σκατά, όλοι σας τεχνολογικά στο οφτόπικ σήμε-ρα; έλεΟΣΦΠ)

Kώσνε, δυστυχώς δεν ξέρω μαν - αλλά να πω ότι προσωπικά δε μου φαίνεται δυνατό αυτό που λες (να υπάρχει περιορισμός μόνο από μια παρτίδα controllers)

Απλά ρωτάω γιατί πήρα έναν ωραιότατο 1,5ΤΒ και δεν τον βλέπει...

Βασικά για να είμαι ειλικρινής, έχει φάει κόλλημα και δεν βλέπει καθόλου sata δίσκους... :cry:

Δημοσ.
γίνετε να κάνω boot XP από το usb;

ναι κάνοντας bootable ένα φλασάκι.

τσέκαρε στο tοpic για τα windows, υπάρχουν σχετικά threads εκεί (μέχρι και sticky μπορεί να έχει)

Απλά ρωτάω γιατί πήρα έναν ωραιότατο 1,5ΤΒ και δεν τον βλέπει...

Βασικά για να είμαι ειλικρινής, έχει φάει κόλλημα και δεν βλέπει καθόλου sata δίσκους... :cry:

χμμμ...too little info...

Δημοσ.
χμμμ...too little info...

Έβγαλα το sata dvdr και έβαλα στη θέση του το δίσκο (θυμόμουν ότι έχω sata καλωδιάκι σπίτι και δεν είχα και τελικά δεν πήρα) και πήγα να bootάρω, μου είπε στην αρχή ότι άλλαξε το boot sequence και μπήκα στο setup και όπως ήταν απλά έκανα save and exit και μπήκα windows (XP) όπου και βλέπει μόνο τους SCSI από όπου bootάρει κιόλας και έναν παλιό ATA 200άρι που έλεγα να πάρει πόδι... Τους 3 sata δεν τους βλέπει.... :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...