Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματική ατάκα φίλου μου πριν λίγη ώρα στο τηλέφωνο:

"Μαλάκα, με απέλυσαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη δουλειά και προχτές χωρίσαμε με την Έλενα. Πότε βγαίνει το μάνατζερ;"

Ακόμα κλαίω από τα γέλια...

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

"Μαλάκα, με απέλυσαν την προηγούμενη εβδομάδα από τη δουλειά και προχτές χωρίσαμε με την Έλενα. Πότε βγαίνει το μάνατζερ;"

Δατς δε σπίριτ :):)

Δημοσ.

Τουλάχιστον του είπες "σήμερα";

Δημοσ.
Δατς δε σπίριτ :):)

Δεν πιάνεται ο τύπος λέμε. Βγήκαμε και μου έλεγε πως το είχε φοβία ότι θα βγει το μάνατζερ και θα του γκρινιάζει η γυναίκα και θα βαριέται να πηγαίνει στη δουλειά. Άκου προβλήματα που έχει ο κόσμος!

Τουλάχιστον του είπες "σήμερα";

Ναι. Η ακριβής φράση ήταν "Σήμερα θα πάμε για μπύρες!" ;)

Δημοσ.

Ήδη κρατάω την ανάσα μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:06 ----------

Δεν αντέχω άλλο. Τι θα γίνει;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:08 ----------

Έχασα τη μάχη με το θάνατο.

Δημοσ.
όλοι περιμένουμε το ίδιο πράμα ε;

ο αφεντικός να γράψει στο θέμα για τα σμν...

πολύ ιατρική slang κατανάλωσαν και τσακώνονταν σα δικηγόροι. Δε χωράω εκεί μέσα

Δημοσ.

Τελικά είμαι Τεράστιος :P

Πάω χθες σε πελάτη να του φτιάξω το pc

το φτιάχνω όλα καλά σήμερα ανακάλυψε οτι δεν είναι σωστά το boot order και δεν bootάρει μόνο του και δεν ξέρει να το φτιάξει ( πρέπει να πάω τώρα πολιτεία πάλί )

Πάω σήμερα ( αφού έρχεται το boss και κάθετε στην θέση μου ) σε ένα άλλο νετάδικο να κάνω update το Aion σε κάποια pc και να πάρω και κάτι λεφτά, κύριος λόγος ήταν τα λεφτά. Γυρνάω στο μαγαζί οκ του λέω του boss όλα

τα λεφτά ? τα ξέχασα :P lol γλίτωσα τις σφαλιάρες και τελικά για δουλειές 10 λεπτών σήμερα θα την βγάλω να κάνω γύρους την Αθήνα

Καλημέρα σας

Δημοσ.

Τελικά είμαι Τεράστιος :P

Πάω χθες σε πελάτη να του φτιάξω το pc

το φτιάχνω όλα καλά σήμερα ανακάλυψε οτι δεν είναι σωστά το boot order και δεν bootάρει μόνο του και δεν ξέρει να το φτιάξει ( πρέπει να πάω τώρα πολιτεία πάλί )

Πάω σήμερα ( αφού έρχεται το boss και κάθετε στην θέση μου ) σε ένα άλλο νετάδικο να κάνω update το Aion σε κάποια pc και να πάρω και κάτι λεφτά, κύριος λόγος ήταν τα λεφτά. Γυρνάω στο μαγαζί οκ του λέω του boss όλα

τα λεφτά ? τα ξέχασα :P lol γλίτωσα τις σφαλιάρες και τελικά για δουλειές 10 λεπτών σήμερα θα την βγάλω να κάνω γύρους την Αθήνα

Καλημέρα σας

Τουλάχιστον θα κάνεις χιλιόμετρα με τι μηχανή...σε χρόνο ντετέ θα την στρώσεις :Ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...