andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 τελικά έγινε μάθημα 8-10 και μετά τις 10 (όταν πήγα και εγώ..) τίποτα.τσάμπα ξύπνησα. wtf 8 η ώρα το πρωί μάθημα?
gang Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 wtf 8 η ώρα το πρωί μάθημα? στο προηγούμενο εξάμηνο παρακολουθούσα μάθημα 8-10 τριτη πέμπτη. από φέτος ξεκινάω στην χειροτερη στις 10..
thanocaster Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ...το αλκοολ προσωπικα σε εμενα δεν μου προσφερει καμια ευχαριστηση,δεν πραγματοποιειται επ`ουδενι καταναλωση οινοπνευματωδη ποτων. Ούτε το κρασί;
slipknot Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Με συγχωρείς κοπελιά... έχεις τέλεια ( ο)(ο ) οταν σε είδα είχα κολλήσει και τα κοίταζα... (απάντηση στο σούζι/μάπο/ναρκωτικά=θάνατος απο προχθές) Άάάάάάχ Τράς νέβερ ντάις.... Καλησπέρες. ΘΑ ΣΟΥ ΓΛΕΙΦΩ ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΝΩ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΣΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ Και το album έχει τίτλο ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; Pedobear...
Achilles Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ...σημερα μαθαμε φλογερα...εχω αρχισει να το απολαμβανω!! Όποιος σχολιάσει οτιδήποτε για την μικρή Λουλού, σας έσκισα. Ούτε το κρασί; Gamatos...
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι έχει επιρροές wash πάντως.Wash δεν πιστεύω να....μετέδωσες λίγη από τη μαγεία σου; Και λες για εμάς Σόδομα και Γόμορρα μετά... κάποιος εδώ μέσα έχει μεγάλη γλώσσα... όχι για πολύ ακόμα βέβαια Ούτε το κρασί; άμα δέχεσαι donations, πες και θα μιλήσω και σε φίλους, γνωστούς, συγγενείς κτλ
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Είδε κανείς Ράδιο Αρβύλα στο τέλος που βγήκε η Χριστίνα.....???? Δεν περιγράφετε η ομορφιά της κοπέλας απλά..... έχω πάθει μεγάλη ζημιά.... Ας την είχα για 5 λεπτά μόνο και ας με ευνουχίζανε μετά....
o_magazatoras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Ας την είχα για 5 λεπτά μόνο και ας με ευνουχίζανε μετά.... Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί να σου τύχει ...με διαφορετική σειρά...
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Πρόσεχε τι εύχεσαι,γιατί μπορεί να σου τύχει ...με διαφορετική σειρά... Ας είναι και έτσι δεν έχω πρόβλημα.... μόνο να την κοιτάω!!!
minarokeftes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 House MD δεν είχε αυτή την βδομάδα ρε παιδιά??
o_magazatoras Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ...μιλάμε εκ πείρας ; Αν λες για μένα,τώρα που ο θεός βρέχει θηλυκά δίποδα,εγώ κρατάω ομπρέλλα (λόγω ηλικίας,btw)
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ...πού ρε αυτό;;; ...για τον κωλο-καιρο λέω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 House MD δεν είχε αυτή την βδομάδα ρε παιδιά?? πολλά δεν είχε σήμερα όχι μόνο House
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.