andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 οχι,οχι..μην μπερδευεσαικαι τα δυο αναφερονται στην garnele απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ. το "και τα δυο αναφερονται στην garnele" μου φτάνει...
Lucifer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ. Η μικρή λουλού ανακάλυψε τη βότκα.
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455) επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl(παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως.και φυσικα δεν υπονομευω τιποτα για τις γνωσεις πανω στο λεξιλογιο μας,αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει λογω βιασυνης να μην διαβασετε σωστα την λεξη>καλυτερα να σας προειδοποιησω για να το προσεξετε) που ειχα μεινει? ααα..επειδη λοιπον δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl,θα ηθελε να σας ενημερωσω πως το ποστ του μελους andreapaog328 βρισκετε αναμεσα στο ποστ του μελους little loulou και washcloud)οποτε εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει το μελος washcloud ως κυρια κατι το οποιο θεωρω απαραδεκτο. να τονισω και παλι πως η επεξηγηση δεν γινεται με σκοπο να σας μειωσω ουτε να να αμφισβητησω την νοημοσυνη σας. ευχαριστω
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 επισης δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl(παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως.και φυσικα δεν υπονομευω τιποτα για τις γνωσεις πανω στο λεξιλογιο μας,αλλα επειδη ανθρωποι ειμαστε μπορει λογω βιασυνης να μην διαβασετε σωστα την λεξη>καλυτερα να σας προειδοποιησω για να το προσεξετε)που ειχα μεινει? ααα..επειδη λοιπον δεν ξερω αν εγινε κατανοητος ο αστεισμος του μελους antonl,θα ηθελε να σας ενημερωσω πως το ποστ του μελους andreapaog328 βρισκετε αναμεσα στο ποστ του μελους little loulou και washcloud)οποτε εμμεσως πλην σαφως χαρακτηριζει το μελος washcloud ως κυρια κατι το οποιο θεωρω απαραδεκτο. να τονισω και παλι πως η επεξηγηση δεν γινεται με σκοπο να σας μειωσω ουτε να να αμφισβητησω την νοημοσυνη σας. ευχαριστω ...straight κι όλας
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Με συγχωρείς κοπελιά... έχεις τέλεια ( ο)(ο ) οταν σε είδα είχα κολλήσει και τα κοίταζα... (απάντηση στο σούζι/μάπο/ναρκωτικά=θάνατος απο προχθές) Άάάάάάχ Τράς νέβερ ντάις.... Καλησπέρες.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ^να κι ένας που δεν έχει πρόβλημα στάσης : είναι απλά χαρμάνης ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:09 ---------- εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? Καλησπέρα και σε σας κυρία μου. =)Και σε σας από πάνω. =ρ Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455) Βασικά αυτές είναι ανάμεσά του.. το έχω ξαναπεί, αλλά τεσπα : >http://www.youtube.com/watch?v=Y3395yeCat0
dante14023 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 θελω ενα μεσημερι να γυρισω σπιτι μου και να βρω να παρκαρω χωρις να εχω κανει 3-4 φορες βολτα τα γυρω τετραγωνα........... ζηταω πολλα?????? καλησπερες σε ολους!!!!!!
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 το "και τα δυο αναφερονται στην garnele" μου φτάνει... ακριβως εδω ηθελα να καταληξω!επειδη δεν ειναι δυνατον να γνωριζω τον δεικτη ευφυιας η μαλλον νοημοσυνης των μελων αυτου του ιστοτοπου,το θεωρω χρεος μου να διατυπωσω με καθε δυνατη αναλυση τις αποψεις-εμπειριες-σχολια γενικοτερα που διατυπωνω μεσω του γραπτου λογου ,στην συγκεκριμενη περιπτωση, ωστε να μπορουν ολα τα μελη τα οποια συμμετεχουν η απλα παρακολουθουν αυτες τις συζητησεις,να κατανοησουν το νοημα των λεγομενων που παραθετονται στο συγκεκριμενο θεμα. τελος θα ηθελα απλα να αναφερω κατι πανω στο σχολιο που εκανα το μελος lucifer πως καταναλωση αλκοολ καλυτερα να μην γινεται καθως μπορει να προκασλεσει σοβαρες σωματικες βλαβες αλλα και ψυχικες φυσικα οπως ειναι ο εθισμος. λογω λοιπον των προαναφερθεντων αιτιων σε συνδιασμο με το γεγονος οτι το αλκοολ προσωπικα σε εμενα δεν μου προσφερει καμια ευχαριστηση,δεν πραγματοποιειται επ`ουδενι καταναλωση οινοπνευματωδη ποτων.
pappous_soulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καλημέρες... στούμπωσα στο φαί και πάμε για να φάμε ένα 7ωρο στην σχολή τώρα...:shock: Έχετε μάθημα τέτοιες μέρες? Θύματααα.... Βασικά, και γω είχα μάθημα.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 παρακαλω τοπεθετηστε διαλυτικα στο "ι" της λεξεως "αστεισμος" καθως δεν ξερω να βαζω,για αποφυγη λανθασμενης αναγνωσης της λεξεως. Αlt+τις ει εεε Αlt+: (+ ΜΕΤΑ ι) [...]στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ. ...συμπέρασμα : στον πάτο της λεκάνης σας, υπάρχει ένα avatar - και λειτουργεί και δίκην σκουληκότρυπας συντονισμένης με το OOT
Φιλολογίνα Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 ακριβως εδω ηθελα να καταληξω!επειδη δεν ειναι δυνατον να γνωριζω τον δεικτη ευφυιας η μαλλον νοημοσυνης των μελων αυτου του ιστοτοπου,το θεωρω χρεος μου να διατυπωσω με καθε δυνατη αναλυση τις αποψεις-εμπειριες-σχολια γενικοτερα που διατυπωνω μεσω του γραπτου λογου ,στην συγκεκριμενη περιπτωση, ωστε να μπορουν ολα τα μελη τα οποια συμμετεχουν η απλα παρακολουθουν αυτες τις συζητησεις,να κατανοησουν το νοημα των λεγομενων που παραθετονται στο συγκεκριμενο θεμα. τελος θα ηθελα απλα να αναφερω κατι πανω στο σχολιο που εκανα το μελος lucifer πως καταναλωση αλκοολ καλυτερα να μην γινεται καθως μπορει να προκασλεσει σοβαρες σωματικες βλαβες αλλα και ψυχικες φυσικα οπως ειναι ο εθισμος. λογω λοιπον των προαναφερθεντων αιτιων σε συνδιασμο με το γεγονος οτι το αλκοολ προσωπικα σε εμενα δεν μου προσφερει καμια ευχαριστηση,δεν πραγματοποιειται επ`ουδενι καταναλωση οινοπνευματωδη ποτων. Έχει κέφια το κορίτσι μας Κεντάει... Καλησπέρα κι από μένα. Ενημερώνω ότι προσπαθώ να κάνω ρεκόρ, καθώς θέλω να τελειώσω 1500άρι puzzle σε λιγότερες από 48 ώρες (ναι, θα ανεβάσω φωτο μόλις είναι έτοιμο, δύσπιστα όντα!). Αν κάποιος έχει σπάσει το ρεκόρ ήδη να το πει τώρα, or foreva hold his peace... Y.Γ. Ξεκίνησα σήμερα στις 5 το πρωί... μετράτε...
nikos21aek Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Η μικρή λουλού ανακάλυψε τη βότκα. Εγώ πιστεύω ότι έχει επιρροές wash πάντως. Wash δεν πιστεύω να....μετέδωσες λίγη από τη μαγεία σου; Και λες για εμάς Σόδομα και Γόμορρα μετά...
gang Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Έχετε μάθημα τέτοιες μέρες?Θύματααα.... Βασικά, και γω είχα μάθημα. τελικά έγινε μάθημα 8-10 και μετά τις 10 (όταν πήγα και εγώ..) τίποτα. τσάμπα ξύπνησα.
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 τελικά έγινε μάθημα 8-10 και μετά τις 10 (όταν πήγα και εγώ..) τίποτα.τσάμπα ξύπνησα. Κάτι τέτοια γυμνάσια μου καναν κι εμένα την πρώτη φορά που πήγα χάραμα και δεν το ξανάκανα. Για τα επόμενα (πολλά) χρόνια, μόνο απογευματινά μαθήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.