Absinthe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Η φημη οτι τα ελληνικα χασανε για μια ψηφο απο τα αγγλικα σε καποια ψηφοφορια, καπου, καποτε για την αναδειξη της "παγκοσμιας" γλωσσας, την οποια φημη εχω υιοθετησει σαν πραγματικοτητα γιατι ξυπναει μεσα μου το κοιμωμενο εθνικο μου φρονημα, ειναι αληθινη ή ακομα ενας αστικος μυθος? Λινκ, πηγες, ινφος? Απαντατε, γιατι θα κανω και τοπικ.
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 παίζει ήδη τόπικ νομίζω....κι αν όχι τόπικ, έχει σίγουρα αναφερθεί εμβόλιμα σε άλλα "παρεμφερή" τόπικ (πχ νομίζω στο "insomnia mythbusters", ένα προ-ολίγων-μηνών θέμα), ότι ήταν απλά μια καλοβρασμένη πατάτα, όπως θα έλεγε και γνωστός μοντερέητορ
Absinthe Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Τοπικ δε βρηκα με μια γρηγορη ματια...στο μυθμπαστερς ηταν 14 σελιδες για σεξ, ποιοτητα, ποσοτητα και σκυλους (πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το τοπικ?) αλλα για το θεμα μου τιποτα. Παιζει κανα λινκ για να περιορισω το ανυψωμενο μου πατριωτικο αισθημα (μερες που ειναι)?
user12 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Thrustmaster-Gamepad-T-Mini-Wireless-Pc-Ps2-Ps3-1-24-04-02-023.htm Ξερει κανεις αν το εχει το ιδιο το mediamarkt γιατι βαριεμαι να τρεχω πλαισιο
washcloud Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 μπα Άψινθε, από μένα λινκ γιοκ - αλλά ρώτα κα'ναν freedubus, τον θυμάμαι να έχει άποψη περί του ζητήματος , άρα και λινξ υποθέτω (εκτός κι αν χάζεψα τόσο κι ήταν κανένας άλλος)
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 [...](εκτός κι αν χάζεψα τόσο κι ήταν κανένας άλλος) + 1
andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 έχει κανείς καμια ιδέα πόσο θα μου έρθουν 700 σελίδες φωτοτυπίες?
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Παιδί της νύχτας.. ημουν σ ι γ ο υ ρ η πως αυτο το σποιλερ εκρυβε τραγουδι!! οταν το ανοιξα,απλα επιβεβαιωθηκα κι επιτελους σπιτι!! σημερα μαθαμε φλογερα και τις νοοοοτες... εχω αρχισει να το απολαμβανω!! καλησπερα στην κυρια απο πανω.. καλησπερα σας κυρια garnele..
andreapaog328 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 καλησπερα στην κυρια απο πανω.. καλησπερα σας κυρια garnele.. εγώ είμαι η κυρία απο πάνω?
Garnele Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Καλησπέρα και σε σας κυρία μου. =) Και σε σας από πάνω. =ρ
antonl Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? Eσύ είσαι ο κύριος ανάμεσα στις δύο κυρίες. (#52452 & #52455)
little loulou Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? οχι,οχι..μην μπερδευεσαι και τα δυο αναφερονται στην garnele απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.