Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η φημη οτι τα ελληνικα χασανε για μια ψηφο απο τα αγγλικα σε καποια ψηφοφορια, καπου, καποτε για την αναδειξη της "παγκοσμιας" γλωσσας, την οποια φημη εχω υιοθετησει σαν πραγματικοτητα γιατι ξυπναει μεσα μου το κοιμωμενο εθνικο μου φρονημα, ειναι αληθινη ή ακομα ενας αστικος μυθος?

Λινκ, πηγες, ινφος?

Απαντατε, γιατι θα κανω και τοπικ.

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παίζει ήδη τόπικ νομίζω....κι αν όχι τόπικ, έχει σίγουρα αναφερθεί εμβόλιμα σε άλλα "παρεμφερή" τόπικ (πχ νομίζω στο "insomnia mythbusters", ένα προ-ολίγων-μηνών θέμα), ότι ήταν απλά μια καλοβρασμένη πατάτα, όπως θα έλεγε και γνωστός μοντερέητορ

Δημοσ.

Τοπικ δε βρηκα με μια γρηγορη ματια...στο μυθμπαστερς ηταν 14 σελιδες για σεξ, ποιοτητα, ποσοτητα και σκυλους (πως μου ειχε ξεφυγει αυτο το τοπικ?) αλλα για το θεμα μου τιποτα.

Παιζει κανα λινκ για να περιορισω το ανυψωμενο μου πατριωτικο αισθημα (μερες που ειναι)?

Δημοσ.

μπα Άψινθε, από μένα λινκ γιοκ - αλλά ρώτα κα'ναν freedubus, τον θυμάμαι να έχει άποψη περί του ζητήματος , άρα και λινξ υποθέτω

(εκτός κι αν χάζεψα τόσο κι ήταν κανένας άλλος)

Δημοσ.
Παιδί της νύχτας..:confused:

ημουν σ ι γ ο υ ρ η πως αυτο το σποιλερ εκρυβε τραγουδι!!:P

οταν το ανοιξα,απλα επιβεβαιωθηκα:-D

κι επιτελους σπιτι!! σημερα μαθαμε φλογερα και τις νοοοοτες...

εχω αρχισει να το απολαμβανω!!:-D

καλησπερα στην κυρια απο πανω..

καλησπερα σας κυρια garnele..B)

Δημοσ.
εγώ είμαι η κυρία απο πάνω? :rolleyes:

οχι,οχι..μην μπερδευεσαι

και τα δυο αναφερονται στην garnele

απλα εγραψα δυο φορες το καλησπερα ωστε να δωσω περισσοτερη εμφαση και να γινει κατανοητο απο τα μελη της διαδυκτιακης κοινοτητας που ονομαζεται ινσομνια η αναφορα μου στο προσωπο της garnele που απεικονιζεται σε μας μεσω ενος αβαταρ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...