-nick- Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Οι μανώληδες πότε γιορτάζουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 nick[;1940501'']Οι μανώληδες πότε γιορτάζουν ? Άλλοι το γιορτάζουν στις 25 Δεκεμβρίου κι άλλοι στις 26 Δεκεμβρίου. Συνήθως 26.12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Παιδιά,έχω άλλη μια απορία σχετική με βιβλία.Από Tolkien,τι θα ήταν πιο σωστό να διαβάσω πρώτο και πώς να συνεχίσω μετά."The Hobbit",την τριλογία του Άρχοντα ή "The Silmarillion" ?? Επίσης το The Hobbit και το The Silmarillion πιστεύω πως έχουν βγει και στα ελληνικά έτσι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Η χρονολογική σειρά των γεγονότων που περιγράφονται, είναι Σιλμαρίλιον, Χόμπιτ, Άρχοντας. Το Σιλμαρίλιον είναι γενικά βαρύ αν δεν έχεις ήδη πορωθεί κατά τη γνώμη μου. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το πιο απλό Χόμπιτ που είναι και μικρό, να σκαλώσεις καπάκια με άρχοντα και μετά να διαβάσεις το Σιλμαρίλιον σαν πρήκουελ. Μετά θα αγοράσεις τις Ατέλειωτες Ιστορίες αλλά όχι τα Παιδιά του Χούριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Η χρονολογική σειρά των γεγονότων που περιγράφονται, είναι Σιλμαρίλιον, Χόμπιτ, Άρχοντας. Το Σιλμαρίλιον είναι γενικά βαρύ αν δεν έχεις ήδη πορωθεί κατά τη γνώμη μου. Εγώ θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με το πιο απλό Χόμπιτ που είναι και μικρό, να σκαλώσεις καπάκια με άρχοντα και μετά να διαβάσεις το Σιλμαρίλιον σαν πρήκουελ. Μετά θα αγοράσεις τις Ατέλειωτες Ιστορίες αλλά όχι τα Παιδιά του Χούριν. Ευχαριστώ Lucifer,κι εγώ σκέφτηκα για πρώτο το Χόμπιτ,είχα ακούσει πως είναι πιο "εύκολο" από τα άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 λουσι,θελουμε απαντηση στον γριφο με τα λιονταρια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Δεν έχω ιδέα ποια είναι η απάντηση. Και εγώ στο ότι την έχει κάτσει το πρόβατο κατέληξα όμως! Γενικά δε μου αρέσει να βάζω γρίφους των οποίων την απάντηση γνωρίζω, θέλω και εγώ να παίζω! Πείτε καμιά καλή ιδέα για γέμιση κοτόπουλου, όχι πολύ βαριά με μέλια και ιστορίες γιατί αν και γούσταρα, με κράζουνε τα σιλουετωμένα γκομενάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 γέμιση εννοείς με ρύζι, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 βαλε φινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Ό,τι να 'ναι ας είναι η γέμιση, μην μένετε στα στάνταρ. Αν έχετε φάει κοτόπουλο γεμιστό με σοκολατίνα και σας άρεσε, πείτε, ιδέες θέλω. Όχι σταφίδες.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 γεμιστο με κεφαλοτυρι και με σαλτσα μουσταρδας.γλειφεις τα δαχτυλα σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 λοιπόν, για μένα τ απλούστερο είναι το καλύτερο: ρύζι και συκωτάκια κότας ψιλοκομμένα. Ούτε σταφίδες, ούτε κάστανα, ούτε άλλα @@. Αν θες συγκεκριμένη συνταγή και οδηγίες, μπορώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 βαλε φινα... :lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 μμ ωραία πράγματα, καμιά ιδέα χωρίς σταφίδες, συκώτια, μυαλά, αμελέτητα κλπ εντόσθια; (θενκς όπως και να 'χει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2007 μμ ωραία πράγματα, καμιά ιδέα χωρίς σταφίδες, συκώτια, μυαλά, αμελέτητα κλπ εντόσθια;(θενκς όπως και να 'χει) αν δεν σου λένε γενικά τα σωθικά, μπορείς με ρυζάκι και κιμά. Δεν συγκρίνεται όμως το γευστικό αποτέλεσμα με αυτό των σωθικών... edit: α, επίσης μπορείς να γεμίσεις με τραχανά. Καλύτερα από σκέτο ρύζι, για μένα. Υπάρχουν και τραχανάδες με διάφορα μέσα (χορταρικά, λαχανικά, πιπεριά φλωρίνης κα) με πολύ καλή γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.