teo64x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εργαστήριο. Αναλογικά ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά. Φάση πρώτη. Φτιάχνουμε το κύκλωμα. Ανάβουμε την πηγή. Αντανακλαστικό κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του: Μυρίζουμε προσεκτικά τον αέρα για 1 λεπτό για να διαπιστώσουμε (διά της απουσίας δυσάρεστων οσμών) αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά. Είμαστε ασφαλείς. Συνεχίζουμε. Τελειώνουμε το εργαστήριο. Επιστροφή σπίτι. Οδηγάει μια συνάδελφος. Ως το τέλος της διαδρομής, έχω βρει το σκοπό της ζωής μου. Θα πιάσω δουλειά σε μια αυτοκινητοβιομηχανία και θα σχεδιάσω ένα (1) αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι όπως όλα τα άλλα της εποχής του, με μία διαφορά-κλειδί. Θα έχει mode παρκαρίσματος, στο οποίο όλες οι ρόδες θα περιστρέφονται κατά 90 μοίρες και το αυτοκίνητο θα μπαίνει στην επιθυμητή θέση με μία κίνηση. Αν κάποιος τυχαίνει να δουλεύει ήδη σε αυτοκινητοβιομηχανία, παρακαλείται να κλέψει την παραπάνω ιδέα για να γλυτώσουμε μια ώρα νωρίτερα από τον τριτοκοσμικό θεσμό του παρκαρίσματος με ελιγμούς. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Άστα να πάνε Στέλιο....κατάντια...χοντρός...κοντός...pόstης..και φτωχός. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:33 ---------- Εργαστήριο. Αναλογικά ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά. Φάση πρώτη. Φτιάχνουμε το κύκλωμα. Ανάβουμε την πηγή. Αντανακλαστικό κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του: Μυρίζουμε προσεκτικά τον αέρα για 1 λεπτό για να διαπιστώσουμε (διά της απουσίας δυσάρεστων οσμών) αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά. Είμαστε ασφαλείς. Συνεχίζουμε. Τελειώνουμε το εργαστήριο. Επιστροφή σπίτι. Οδηγάει μια συνάδελφος. Ως το τέλος της διαδρομής, έχω βρει το σκοπό της ζωής μου. Θα πιάσω δουλειά σε μια αυτοκινητοβιομηχανία και θα σχεδιάσω ένα (1) αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι όπως όλα τα άλλα της εποχής του, με μία διαφορά-κλειδί. Θα έχει mode παρκαρίσματος, στο οποίο όλες οι ρόδες θα περιστρέφονται κατά 90 μοίρες και το αυτοκίνητο θα μπαίνει στην επιθυμητή θέση με μία κίνηση. Αν κάποιος τυχαίνει να δουλεύει ήδη σε αυτοκινητοβιομηχανία, παρακαλείται να κλέψει την παραπάνω ιδέα για να γλυτώσουμε μια ώρα νωρίτερα από τον τριτοκοσμικό θεσμό του παρκαρίσματος με ελιγμούς. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Βιντεάκι δεν τράβηξες ρε μινάρα;
andreapaog328 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Τελειώνουμε το εργαστήριο. Επιστροφή σπίτι. Οδηγάει μια συνάδελφος. Ως το τέλος της διαδρομής, έχω βρει το σκοπό της ζωής μου. Θα πιάσω δουλειά σε μια αυτοκινητοβιομηχανία και θα σχεδιάσω ένα (1) αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι όπως όλα τα άλλα της εποχής του, με μία διαφορά-κλειδί. Θα έχει mode παρκαρίσματος, στο οποίο όλες οι ρόδες θα περιστρέφονται κατά 90 μοίρες και το αυτοκίνητο θα μπαίνει στην επιθυμητή θέση με μία κίνηση. Αν κάποιος τυχαίνει να δουλεύει ήδη σε αυτοκινητοβιομηχανία, παρακαλείται να κλέψει την παραπάνω ιδέα για να γλυτώσουμε μια ώρα νωρίτερα από τον τριτοκοσμικό θεσμό του παρκαρίσματος με ελιγμούς. μα το θεό το είχα σκεφτεί αυτό...
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 teo64x κάτι τέτοιο ε; Έχουν βγει κι άλλα μοντέλα. Κι ένα από Αραβία.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εργαστήριο. Αναλογικά ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά. Φάση πρώτη. Φτιάχνουμε το κύκλωμα. Ανάβουμε την πηγή. Αντανακλαστικό κάθε φοιτητή που σέβεται τον εαυτό του: Μυρίζουμε προσεκτικά τον αέρα για 1 λεπτό για να διαπιστώσουμε (διά της απουσίας δυσάρεστων οσμών) αν τα έχουμε κάνει όλα σωστά. Είμαστε ασφαλείς. Συνεχίζουμε. Τελειώνουμε το εργαστήριο. Επιστροφή σπίτι. Οδηγάει μια συνάδελφος. Ως το τέλος της διαδρομής, έχω βρει το σκοπό της ζωής μου. Θα πιάσω δουλειά σε μια αυτοκινητοβιομηχανία και θα σχεδιάσω ένα (1) αυτοκίνητο, το οποίο θα είναι όπως όλα τα άλλα της εποχής του, με μία διαφορά-κλειδί. Θα έχει mode παρκαρίσματος, στο οποίο όλες οι ρόδες θα περιστρέφονται κατά 90 μοίρες και το αυτοκίνητο θα μπαίνει στην επιθυμητή θέση με μία κίνηση. Αν κάποιος τυχαίνει να δουλεύει ήδη σε αυτοκινητοβιομηχανία, παρακαλείται να κλέψει την παραπάνω ιδέα για να γλυτώσουμε μια ώρα νωρίτερα από τον τριτοκοσμικό θεσμό του παρκαρίσματος με ελιγμούς. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. http://www.foxnews.com/story/0,2933,308636,00.html Παίξατε κ χάσατε υποψήφιοι :Ρ
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Χα. Άργησες για Χ sec (1<Χ<59). Δεν πειράζει την υγειά σου να έχεις
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε σεις... το shake το ξέρατε στα seven... που πιάνεις ένα παράθυρο και το ταρακουνάς και όλα τα υπόλοιπα του ίδιου προγράμματος ελαχιστοποιούνται;
teo64x Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 http://www.foxnews.com/story/0,2933,308636,00.html Πόσα παρκαρίσματα θα έζησαν κι αυτοί...
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε σεις... το shake το ξέρατε στα seven... που πιάνεις ένα παράθυρο και το ταρακουνάς και όλα τα υπόλοιπα του ίδιου προγράμματος ελαχιστοποιούνται; Ναι ρ...γιατί δε σου δουλεύει εσένα;
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πόσα γυναικεία παρκαρίσματα θα έζησαν κι αυτοί... φιξντ! Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε σεις... το shake το ξέρατε στα seven... που πιάνεις ένα παράθυρο και το ταρακουνάς και όλα τα υπόλοιπα του ίδιου προγράμματος ελαχιστοποιούνται; Τα δικά μας παράθυρα κύριε είναι σταθερά, δεν ..... κουνιούνται.-
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναι ρ...γιατί δε σου δουλεύει εσένα; δεν το ήξερα ρααα... όπως και τα win+δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω, home, t, ++, +- τα διαβάζω τώρα στο manual από τα original
elven Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ρε σεις... το shake το ξέρατε στα seven... που πιάνεις ένα παράθυρο και το ταρακουνάς και όλα τα υπόλοιπα του ίδιου προγράμματος ελαχιστοποιούνται; Tώωωωωωωωωωρααααα; Επίσης αν πιάσεις έναν παράθυρου και το πας πάνω δεξιά μεγιστοποιείται,100 με 150 χρόνια μπροστά
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Όλα τα usb gadgets που είδα δε με συγκίνησαν όσο αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.