alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 φαντάζομαι ναι... εν το μεταξύ τι έγινε όταν την έβαλα... την έβαλα δεξιά από την κεντρική. τα windows όμως την είχα ορίσει αριστερά στο control panel... δεν ήξερα ότι μπορούσα να επιλέξω με ένα απλό drag n drop την θέση που θέλω.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 φαντάζομαι ναι... εν το μεταξύ τι έγινε όταν την έβαλα... την έβαλα δεξιά από την κεντρική. τα windows όμως την είχα ορίσει αριστερά στο control panel... δεν ήξερα ότι μπορούσα να επιλέξω με ένα απλό drag n drop την θέση που θέλω. Κ στα εξπιά το ίδιο γίνεται :Ρ ντραγκ(σ) αντ ντροπ! ναρκωτικά κ ντροπή:Ρ
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 μπορεί να ασχολείται με χρηματιστήριο... ναι... και πέφτει και ο νταουν τζόνις... Άμα βάλεις και στις 4 full φωτεινότητα κάνεις και solarium.Την νταντά βλέπεις ρε; Εξ απ ανέκαθεν γαύρος ήσουν; Ωραίο μπρελόκ. θα δοκιμάσω το βράδυ να φωταγωγήσω την γειτονιά! Νταντά αλλά απλά να παίζει... γαύρος ναι, από μικρός (αλλά πιο πολύ Μίλαν) και ποιο μπρελόκ;;;
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εκείνο το πρασινωπό κάτω απ τη φωτογραφία του ζώου που ναι διασταύρωση πολικής αρκούδας και σκύλου.
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 αααα... κροκόδειλος είναι το ένα και φελλός το άλλο... από φίλο που κάνει κρασιά
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Fixed for all of you... Official Off-topic user fixed just for you...
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Κι είχα αρχίσει ν ανησυχώ Πού σουν ρε; Λαϊκή, ψάρεμα, κρεβάτι;
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Κάνε χωρίστρα κι έρχομαι για τη φωτογραφία
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 618 κομμάτια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Κάποιο θα σου κάνει.Περαστικά! (μας) Ok ενα ασπρομαυρο για μενα. Ευχαριστω... Το οτι δν ειμαι στην φοτο του wash ,σημαινει οτι εχω σωας τας φρενας η απλα εμενα με κλεισαν ηδη μεσα. Τωρα ειδα το μας. Περαστικα και σε σενα.
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ήρθε η 24άρα Κοίτα τον κρλη, έκρυψε όλα τα ροζάτα μπιχλιμπίδια για να μας το παίξει αγοράκι. ο Ακίλις πάλι για τον culo πάει... Κακές συνήθειες... Antonl, θέλω και 'γω μια από τις ζακέτες που κουμπώνουν πίσω. Σε XXL και άσπρη φυσικά... Όχι σαν κάτι άλλους...
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ήρθαν και τα Seven από το Amazon σήμερα... ζούμε μεγάλες στιγμές...
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα τον κρλη, έκρυψε όλα τα ροζάτα μπιχλιμπίδια για να μας το παίξει αγοράκι. Antonl, θέλω και 'γω μια από τις ζακέτες που κουμπώνουν πίσω. Σε XXL και άσπρη φυσικά... Όχι σαν κάτι άλλους... Ε λίγα με τον Αλέκο είπαμε...ό Αλέκος είναι ΑΝΤΡΑΣ δεν έχει μακ σαν μερικούς μερικούς εδώ μέσα :Ρ Εξτρα λάρτζ; παχύναμε Αχιλλέα...παχύναμε..κ χοντρός κ πόστης μάστα μάστα...άσε με να μαντέψω, οικονομική κρίση και δεν είναι πάχος, τυμπανισμός είναι :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.