papahlamidas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Είμαι πολύ ψαρωτικός τελικά όταν μιλάω στο τηλέφωνο..:Ρ Fixed... Όλο λάθη κάνεις τώρα τελευταία.
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 "Ο Γιάννης πέθανε από πρέζα στην Ομόνοια τον βρήκαμε σ' ένα παγκάκι μες στην παγωνιά προσπάθησα να τον βοηθήσω μα δε μ' άκουσε στεναχωρέθηκα και έκλαψα που μ' άφησε" "ΦΟΥΝΤΑ, ΚΟΚΑ, ΠΡΕΖΑ, ΑΛΚΟΟΛ ΦΟΥΝΤΑ, ΚΟΚΑ, ΠΡΕΖΑ, ΑΛΚΟΟΛ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΠΗΡΕ Η ΣΟΥΖΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΕΓΩ ΑΠ' ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΟ ΤΗΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΙΝΚ ΚΟΝΓΚ ΚΙ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑ ΤΗ ΣΟΥΖΙ, ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΠΙΠΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ «ΔΕ ΜΠΟΡΩ, ΧΩΣΟΥ ΓΙΑ Μ**ΝΙ Ή Κ*ΛΟ» ΚΑΙ ΧΩΘΗΚΑ Μ**ΝΙ ΑΑΑΑΑ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΟΛΟ" Στιχουργική μαεστρία
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ο καλύτερος στίχος του πρώτου είναι "ο Χρήστος πέθανε ΜΑ η μάνα του δεν τ' άντεξε".
andreapaog328 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 σήμερα δεν ήσουνα στο λεωφορείο επάνω, σε έψαχνα αλλά έμεινα με το ipod το nano, δεν πήρα και τηλέφωνο μήπως και βρεθούμε, και κάθομαι και κλαίγομαι τέτοιος μαλάκας που'μαι.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 σήμερα δεν ήσουνα στο λεωφορείο επάνω,σε έψαχνα αλλά έμεινα με το ipod το nano, δεν πήρα και τηλέφωνο μήπως και βρεθούμε, και κάθομαι και κλαίγομαι τέτοιος μαλάκας που'μαι. Όχι που δεν θα έκανες νύξη για λεωφορείο...ΧΑ! :Ρ
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Fixed for all of you... Official Off-topic user
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Fixed for all of you... Official Off-topic user Θέλω 2 τεμάχια..ένα ροζ για να το κάνω δώρο στον Αλέκο..κ ένα γκρι για εμένα: Ρ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Και κάτι πιο epic... Forum, forum on the wall true hope lies beyond the post we're a damned kind, can't you see that the thread will change... BLASPHEMY!!! don't fuck with these lyrics
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ο καλύτερος στίχος του πρώτου είναι "ο Χρήστος πέθανε ΜΑ η μάνα του δεν τ' άντεξε". Όλο το τραγούδι είναι γενικότερα ένα ηχητικό μακελειό και ένα show γκαντεμιάς. Υπάρχει και το εναλλακτικό όμως: "Ο Μάπο πέθανε από το πολύ το φάγητο τον βρήκανε πάνω στη χέστρα τίγκα στο σκατό του είπα να μη φάει άλλο μα δε μ' άκουσε στεναχωρήθηκα που ο μπουχέσας μ' άφησε. Ο Χάρης δε τη γλίτωσε λέει τη θρόμβωση τον βρήκανε νεκρό πάνω στον υπολογιστή δεν το 'ξερε ότι ήταν η τελευταία του prepaid και όλα αυτά γιατί το βράδυ κείνο είχε raid. Του Κώστα του την έπεσε ένας κουνιστός στο δρόμο τα πήρε και τον άρπαξε αμέσως απ' τον ώμο όμως ο πούστης ήταν τίγκα και τον έδειρε και τη ντροπή αυτή μία ζωή την έσερνε. Ο Τάσος, Βάγκας μπλέξανε σε όργιο τον Βάγκα βίασε μια μαύρη στο υπόγειο ο Τάσος έπαιρνε πιπα και πνίγηκε εγώ όμως τώρα τα 'μαθα κανείς δε με θυμήθηκε."
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το μόνο καλό είναι ο υπάλληλος που έφαγε μπουνιά και συνέχισε να τρώει το κολατσό του.
Φιλολογίνα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 BLASPHEMY!!! don't fuck with these lyrics Terribly, terribly sorry Thresh... Παρεσύρθην.... Eμείς οι νέοι δεν έχουμε καθόλου σέβας, ξέρει ο Wash...
PaokToTheBone Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΓαΜω το πρωινο ξυπνημα και ειδικα οταν σε ολη την πολη δν κινειται τπτ να εχεις να κανεις δουλεια εσυ... Κρυωσα αρρωστησα κιολας...θελω και γω ενα απο κεινα τα ασπρα πουκαμισακια που εβαλε ο antonl.
antonl Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 [...]Κρυωσα αρρωστησα κιολας...θελω και γω ενα απο κεινα τα ασπρα πουκαμισακια που εβαλε ο antonl. 618 κομμάτια σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Κάποιο θα σου κάνει. Περαστικά! (μας)
minarokeftes Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες πραγματικά δάκρυσα..... Γιατί μέχρι στιγμής πίστευα οτι μόνο εγώ έχω καεί απο την μλκ... Αλλα απο ότι βλέπω είναι "in" και στις μεγαλύτερες ηλικίες!!! Στις Χίου τον κωλότοπο δεν την παλεύω μια, γι'αυτο και αποφάσισα να καώ στην μλκα... Το χέρι μου εκάηκε και έβγαλε φουσκάλες, μα ο καιρός είναι κακός και άρχισαν ψιχάλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.