washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Το έκαιγε και καμμένο το κένταγε;; Βρε την κόρη...χρυσοχέρα Ανθολόγιο Δημοτικού, Μέρος πρώτο το καντήλι σου...
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ανθολόγιο Δημοτικού, Μέρος πρώτο Εγώ βλέπω μακελειό στο κείμενο πάντως :ρ
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εγώ βλέπω μακελειό στο κείμενο πάντως :ρ ...παραμύθια
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ...παραμύθια Όχι ρε...ένα πράγμα "Say hello to my little friend!"
Φιλολογίνα Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ...που έκαιγε και κένταγε, η κόρη το μαντήλι You really need an eye doctor wash... Το έφεγγε εσύ το είδες έκαιγε;;; Ου γαρ έρχεται μόνον...
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εγώ βλέπω μακελειό στο κείμενο πάντως :ρ Πέστα.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 χααχχα Τα λατρεύω κάτι τέτοια ανεκδοτάκια :Ρ Μπαινει ένας ληστής σε μια τράπεζα: Λέει στον ταμεία να του δώσει όλα τα λεφτά. Ο ταμείας τα δίνει και τον πυροβολει ο ληστής. Φεύγοντας λέει στον 1ο πελάτη:Είδες τίποτα? Απάντηση: Ε κάτι είδα… Τον πυροβολεί λέει στον 2ο πελάτη: Εσύ είδες τίποτα? Απάντηση: Ε κάτι λίγο είδα… Τον πυροβολεί κι αυτόν Γυρνάει σε έναν 3ο πελάτη και λέει: Εσύ είδες τίποτα? Απάντηση: Εγώ δεν είδα τίποτα αλλά….. η γυναίκα μου τα είδε όλα!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 You really need an eye doctor wash... Το έφεγγε εσύ το είδες έκαιγε;;; Ου γαρ έρχεται μόνον... no relation : έκαιγε το έμαθα εγώ ναι, εκεί γύρω στο 1365πΧ, τρισάθλιο τέρας Το λινκ served χάριν ξεστραβωτήρος
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ .... ο μικρούλης της φωτογραφίας ευχήθηκε στον Ελευθέριο Βενιζέλο: "Καλή επιτυχία, νονέ". το όνομα του μικρού: Κωσταντίνος Μητσοτάκης!!!!!!!
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ .... ο μικρούλης της φωτογραφίας ευχήθηκε στον Ελευθέριο Βενιζέλο: "Καλή επιτυχία, νονέ". το όνομα του μικρού: Κωσταντίνος Μητσοτάκης!!!!!!! fixed
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Πέστα. Τα λέω, τα λέω αλλά σα κακαλά ντος όλοι τους ;ρ
slipknot Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναρκωτικά ίσον θάνατος δρόμος χωρίς γυρισμό. Θέλεις να γίνεις αθάνατος και φέρνεις αφανισμό. Ναρκωτικά ίσον θάνατοοοοοοοοοοος. Δάκρυσα.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Είναι πολύ ψαρωτικός τελικά όταν μιλάω στο τηλέφωνο..:Ρ
Lucifer Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ναρκωτικά ίσον θάνατοςδρόμος χωρίς γυρισμό. Θέλεις να γίνεις αθάνατος και φέρνεις αφανισμό. Ναρκωτικά ίσον θάνατοοοοοοοοοοος. Δάκρυσα. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΑΑΑΤΙ ΕΞΕΥΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΙΙ ΤΡΕΦΕΙΣ ΧΜΧΜΧΜΧ ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗ
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΑΑΑΤΙΕΞΕΥΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΗΗΗΗ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙΙΙ ΤΡΕΦΕΙΣ Στο σώμα σου ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΠΛΗΓΗΗΗ :Ρ φιξτ λέμε :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.