washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γι' αυτό μ' αρέσεις ρε Ανήλικε - γιατί εκτός από καλό παιδί -που μήδε εις αμφισβητεί, εκ του Οφτόπικ όστις- είσαι και 'συ ως φαίνεται, πολύ μεγάλος postης
snik Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα παιδια, ειπα να κανω εδω μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουριο θεμα. Ξερει κανεις να με κατατοπισει σε ποιον δρομο ειανι οι καφετεριες στο Νεο Ηρακλειο; Δεν εχω ιδεα απο την περιοχη...
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Να φύγετε κύριε... να πάτε αλλού... ποιητικό πρωινό έχουμε σήμερα
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 snik μακάρι να ξέρουν εδώ να σου πουν, να σ' εξυπηρετήσουν - περίεργο όμως μου φαίνεται : για δε ρωτάς κάποιον στο δρόμο εκεί, φοβάσ' μη σε ;
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Γέροντα τα λες καλά, μιας άλλης σοφίας λόγια. Θα σταματήσω όμως εδω, γιατί απο το πολύ παίξιμο τα έχω κάνει κομπολόγια! Και αν απολυθώ εσυ θα έχεις την ευθύνη Γιατί η αμαρτωλή η γοητεία σου να αγιάσω δεν μ αφήνει. :lol: χαχαχ λαμόγια σήμερα με απολύετε!:lol:
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μακάρι να με απέλυε και το βλαμάδι το δικό μου που τσουρέκια μου τα έχει κάνει ο μαλάκας το αφεντικό μου.
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ρεεεεε δε πάτε καλά ρεεεεε:Ρ (μονόστοιχο:Ρ) Combo breaker.
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μακάρι να με απέλυεκαι το βλαμάδι το δικό μου που τσουρέκια μου τα έχει κάνει ο μαλάκας το αφεντικό μου. Α, μιας κ από ότι βλέπω είσαι στη δουλειά, κάνε μου μια χάρη..όταν τελειώσεις με το ξύσιμο, ξύσε και τα δικά μου :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:09 ---------- *cough* *cough*ootr chat *cough* *cough* ootr πρόγραμμα *cough* *cough* Άτιμε τσιγαρόβηχα...
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 δεν μπορώ κυρ καναλάρχα... σήμερα διαβάζω γουός κλάουντ... με κρασί στην δερμάτινη πολυθρόνα μπροστά στο τζάκι
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Combo breaker. Μην μου χαλάς τον ντανταοίστρο μην έρθω εκεί κ σε πηδήξω. (κοίτα μαμά χωρίς mac!!)
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 *cough* *cough*ootr chat *cough* *cough* ootr πρόγραμμα *cough* *cough* Άτιμε τσιγαρόβηχα... sooooon... σε λέω
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ο Luci και ο Snoob θα 'ρθουνε οσονούπω, θα μας χαλάσουν τον ειρμό, με τα του ban τον γδούπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.