washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Παλιά είχα ένα κλασσικό αποθηκευμένο:Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς δια της ονομαστικής σου εορτής. Μετά τιμής Αλέκος... αλλά δεν γίνεται φέτο' ... έχουμε πιο σοβαρά ατόμα ε τότε γράψε Χρόνια Πολλά σου εύχομαι, για τη γιορτή σου - σκέτο, μην απορείς και ξύνεσαι - σοβάρεψα εφέτο
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 ε τότε γράψε Χρόνια Πολλά σου εύχομαι, για τη γιορτή σου - σκέτο, μην απορείς και ξύνεσαι - σοβάρεψα εφέτο καλό... αλλά όχι ψέμματα σε ευχετήριο sms...
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Μόλις βγήκα από τη τουαλέτα κ νιώθω παράλυτος από τη μέση κ κάτω :Ρ Ρε τον μλκ πρωί πρωί... too much info.... TOO MUCH INFOOO!!!! Indeed... Καλημέρα και στους υπόλοιπους pόstηδες.
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Άντε μην αρχίσει και ο παππούς Αχιλλέας να μας λέει και αυτός τα δικά του ;p
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Ιστορίες βγαλμένες από την ..... ζωή. Θα γίνω σεντονάς στην θέση του σεντονά.
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Χρόνια Πολλά σου εύχομαι' date=' για τη γιορτή σου - σκέτο, μην απορείς και ξύνεσαι - σοβάρεψα εφέτο [/quote'] καλό... αλλά όχι ψέμματα σε ευχετήριο sms... καλααααααα ...καπάκι λοιπόν : ...μη λέμε όμως ψέμματα, δε λέει με καμμία - είμαι όπως με ήξερες : μέσα στη μαλακία
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει , για αυτο γουσταριζω το οφ τοπικ!!! Μεσα σε 2 σελίδες μαθαίνεις τι καιρό κάνει, ποιοι γιορτάζουν, πως τα πήγε στην μάχη ο Στατους και ποίηση απο τον Γουος!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. Καλημέρα!
status Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει , για αυτο γουσταριζω το οφ τοπικ!!! Μεσα σε 2 σελίδες μαθαίνεις τι καιρό κάνει, ποιοι γιορτάζουν, πως τα πήγε στην μάχη ο Στατους και ποίηση απο τον Γουος!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. Καλημέρα! Νομίζω ότι το ορθών (κ το ξαπλωτών ενίοτε) είναι το γουστέρνω κ όχι του γουσταρίζω :Ρ
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 καλααααααα...καπάκι λοιπόν : ...μη λέμε όμως ψέμματα, δε λέει με καμμία - είμαι όπως με ήξερες : μέσα στη μαλακία εγώ... εγώ θα αγοράσω την ποιητική σου συλλογή
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Καλή σου μέρα Ανήλικε, και άμα μας αντέξεις, μεσ' στο Οφτόπικ κάθησε, μαζί μας να την παίξεις!
alexzzz Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω ότι το ορθών (κ το ξαπλωτών ενίοτε) είναι το γουστέρνω κ όχι του γουσταρίζω :Ρ θα συμφωνήσω με τον καναλάρχη...
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει , για αυτο γουσταριζω το οφ τοπικ!!! Μεσα σε 2 σελίδες μαθαίνεις τι καιρό κάνει, ποιοι γιορτάζουν, πως τα πήγε στην μάχη ο Στατους και ποίηση απο τον Γουος!!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. Καλημέρα! Ξεκίνησε ο klain "igay" main και τελείωσε ο σεντονάς... Από pόstη σε pόstη πάμε δηλαδή...
washcloud Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 εγώ... εγώ θα αγοράσω την ποιητική σου συλλογή ...νομίζω ότι το έπιασες το μήνυμα - βρήκες τον τρόπο να σταματήσω τα ευχετήρια στιχάκια
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αγάπες μου θα κάτσω, γιατί εχω αντοχές. Έχω και κατι μάρες, που είναι απο εψές! :lol:
Achilles Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Αγάπες μου θα κάτσω,γιατί εχω αντοχές. Έχω και κατι μάρες, που είναι απο εψές! :lol: Αγαπούλα μου γεια σου, "πάρτα" όλα δικά σου. :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.