leftermann Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ναι αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η χελώνα του... Θα πρέπει να βρώ λογαριασμό του με τον αριθμό του μετρητή... Μην κόψω το ρεύμα σε κανέναν αθώο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilles Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2007 ναι αλλά δεν ξέρω ποιά είναι η χελώνα του... Θα πρέπει να βρώ λογαριασμό του με τον αριθμό του μετρητή... Μην κόψω το ρεύμα σε κανέναν αθώο... Αν τα διαμερίσματα στην οικοδομή είναι λίγα και έχεις καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες (μπορείς να ζητήσεις από αυτούς λογαριασμό), ακολούθησε την εις άτοπο απαγωγή. Αν τα καταφέρεις, θα πέσει πολύ γέλιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δυο πράματα έχω επιθυμήσει . Τον καιρό που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση - κ άρα ήταν αρκετά πιο ποιοτική - κ τότε που οι κοσμικογράφοι έγραφαν για την σωστή κοινωνική κοσμική ζωή της Αθήνας , όχι για το κάθε ενμιανυκτί διάττοντα αστέρα που έγινε γνωστό από ''εκπομπές'' κ ''τραγούδια'' της κακιάς ώρας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf WTF? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Δυο πράματα έχω επιθυμήσει . Τον καιρό που υπήρχε μόνο η κρατική τηλεόραση - κ άρα ήταν αρκετά πιο ποιοτική - κ τότε που οι κοσμικογράφοι έγραφαν για την σωστή κοινωνική κοσμική ζωή της Αθήνας , όχι για το κάθε ενμιανυκτί διάττοντα αστέρα που έγινε γνωστό από ''εκπομπές'' κ ''τραγούδια'' της κακιάς ώρας . Έχει σοβαρά προβληματα ο κόσμος τη σήμερον ημέρα, δεν είχα καμία αμφιβολία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Τι να πεις .. Δυσεπίλυτα προβλήματα , είδες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πραγματικά. Το κουτσομπολιό στην Ελλάδα δεν έχει πλέον το επίπεδο που το διέκρινε κάποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Νομίζω ότι κάπου έχεις χαθεί . Το να λέει ένας κοσμικογράφος για τις κοινωνικές εκδηλώσεις κ το ποιοί παρεβρέθησαν , δεν είναι κουτσομπολιό . Λέει σε 3-4 αράδες μια είδηση κ έχει δίπλα 2-3 φωτογραφίες . Τι σχέση έχει αυτό με το κουτσομπολιό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf WTF? οντως ρε...τι γινεται εδω ? ? ? τζοσουα κ μυριαμ :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Members gsarig Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Members Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 οντως ρε...τι γινεται εδω ? ? ?τζοσουα κ μυριαμ :lol: Παλιό και κλασικό! Αν και πάει καιρός από τότε που το είχα δει και τώρα δεν το έπαιξα, από ότι θυμάμαι: Οι πιθανοί αριθμοί που μπορεί να προκύψουν είναι συγκεκριμένοι και όλοι τους έχουν το ίδιο σύμβολο (που αλλάζει κάθε φορά για ξεκάρφωμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Εγω πάλι μάλλον πρέπει να γυρίσω στην δευτέρα δημοτικού, λάθος τις έκανα τις πράξεις χαχαχχαχα :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 http://www.learnenglish.org.uk/games/magic-gopher-central.swf WTF? 1. Κάθε φορά, ο πίνακας αντιστοίχισης των συμβόλων είναι διαφορετικός 2. Με τις πράξεις που σε βάζει να κάνεις, το αποτέλεσμα είναι πάντα πολλαπλάσιο του 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red7genius Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 και εγω την ψιλιαστηκα την δευτερη φορα που ειδα να αλλαζει ο πινακας αλλα δεν εκατσα να το ψαξω...(καταραμενο φροντιστηριο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 OMG Ο Lucy άλλαξε avatar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paschalia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2007 Πλύση εγκεφάλου κ διώξιμο από την Κόλαση έχει υποστεί ο γνωστός μοντερεητορ του ΜπλαΜπλα τον τελευταίο καιρό . Την ευθύνη γι'αυτό έχουν οι απανωτές ιώσεις που τον ταλαιπωρούν κάθε τρείς κ λίγο . Σε λίγο θα τον δούμε κ στο τόπικ με τις φώτος να μας μοστράρει την νέα του κόμμωση σε στυλ στρατιωτικό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.