Achilles Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Κάτι μου λέει πως θα μας κεράσει τέτοια...
PaokToTheBone Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 αλεκε σοορυ για το 8αρρος αλλα και γω 8ελω κερασμα.! Οι ποντιοι εχουν αρκετες λιχουδιες...τι κα8εσαι?
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 είμαστε σε δίαιτα λέμε... νερό και παξιμάδι
Achilles Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 είμαστε σε δίαιτα λέμε... νερό και παξιμάδι Αν και δεν με αρέσει να επαναλαμβάνομαι ..... θα στο ξαναπώ. Δίαιτα κάνουν μόνο οι γυναίκες και οι αδερφές. Και δεν εννοώ τις νοσοκόμες.
alexzzz Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Αν και δεν με αρέσει να επαναλαμβάνομαι ..... θα στο ξαναπώ. Δίαιτα κάνουν μόνο οι γυναίκες και οι αδερφές. Και δεν εννοώ τις νοσοκόμες. και τα μανΔέλα σαν και του λόγου μου...
minarokeftes Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Βλέπει κανείς ΑΝΤ-1??? Μιλάμε για την απόλυτη μαλακία που έχει ποτέ βγεί!!!
Land_Of_Banania Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Τι μ@λ@κίες δείχνουν ρε φίλε? Δεν ντρέπονται?
klainmaingr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μία τόσο ιστορική ημέρα δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι απλά... Απο πέρσι τέτοιο καιρό οι 1000, μέχρι τότε, σελίδες του οφφτόπικ έχουν φτάσει στις 5000++ (και ποιός πήρε το get?) και συνεχίζουν ακάθεκτες... Όλα αυτά ξεκίνησαν μια μέρα σαν την σημερινή και εξελίχθηκαν στο Μπλά μπλά που ξέρουμε σήμερα... Ένα ΕΛΑΧΙΣΤΟ tribute στις 100ΔΕΣ σχετικών πόστ που γίνονται απο τότε μέχρι και σήμερα και ελπίζω και για τις μελλοντικές γενιές... ALEXZZZ το Offtopic thread σε ευχαριστεί!! To do list: 1. Kill washcloud 2. Kill liopyr 3. Kill Chrisxxx 4. Kill soturin και με το που άλλαξα σελίδα 5. kill klainmaingr ... ... ας πάρω το τουφέκι μου Είπα και εγώ... δεν θα έχει ροζ αυτή η σελίδα;;;;;; Κωλόπαιδα Το δούλεμα δεν με πειράζει... τι θα νομίζουν οι μελλοντικές γενεές για μένα με καίει... antonl κάτι τέτοιο; Λοιπόν εγώ κόβω γιατί ξέρω οτι κατάντησε αηδία... Τελευταίο γιατί έχω κλείσει εδω και μία ώρα. I see trees are green... japanese blowjob machines are pink... and i say to myself... what a fabulous world!!! Ρε άλεξ μην κολλά it's ok to be...pink Αχ ροζ... Τα ονειρά μου κόκκινα τα ονειρά σου άσπρα...ρούχα μαζι που πλύθικαν και έχουνε γίνει ροζ:Ρ Σιγά τι να μας πει η δουλειά γραφείου.. Η δουλειά στην οικοδομή κάνει τους άνΤρες Πω πω...έχω ρίξει κάτι γέλια να είστε καλά ρε παιδιά Alexzzz σε θυσιάζουμε στον βωμό του χαβαλέ μην παρεξηγάς Προτιμώ την δουλειά του ηλεκτρολόγου :Ρ Είμαι σίγουρος οτι το κάνει επίτηδες.. Δεν γίνεται να δίνει τόσες πολλές αφορμές ...λες ρε κλάιν ; ...τί να πω...μπορεί... καλύτερα να προσέχουμε όμως... : Εγώ λέω να παίξουμε πρό.. Εγώ θα πάρω τους μαύρους.. Πάρε μερικούς φακέλους τότες Την καλημέρα μου στον Αλεξζζζζ :> Δες τη θετική πλευρά. Μόνο σε ροζ βγαίνουν σε τέτοιο μέγεθος. Θα ξανανοίξω το off topic- topic το 2014... Σκεψου πόσα ροζ πραγματακια θα εχουν μαζευτει μεχρι τοτε! Φαντάζομαι θα το βλέπει με αυτόν τον browser, ε; Xμ...αυτό θα τον βγάλει έξω από τα ροζ ρούχα του :Ρ Τι διάολο... πόσοι είναι πλέον αυτοί που ειρωνεύονται;;; Το καθίκι ο κλαϊν μαϊν τους εκπαιδεύει, είμαι σίγουρος!!! Εγγραφές Δευτέρα εώς Παρασκεύη 8:00-17:00.Εγγυημένα αποτελέσματα. Σίγουρη επιτυχία! Έμπειροι καθηγητές και ευχάριστο περιβάλλον! Με κάθε νέα εγγραφή δώρο ένα notebook αξίας 1150€ Μόλις γύρισα και δεν έχω όρεξη -----Προστέθηκε 9/11/2008 στις 01 : 33 : 38----- Όλα τα παραπάνω είναι προιόν εκδίκησης γιατί έχω κάθε μέρα την γκρίνια της αλληνής που δεν της πήρα ρόζ κινητό Χμμμ offline βλέπω..Δέν πειράζει.. αύριο πρωί θα έχει μια ευχάριστη έκπληξη μιας και θα προτείνω στους διαχειριστές να προσθέσουν στα templates και αυτό... (δεν θέλω σχόλια για την αποιοτική δουλειά .. μισοκοιμισμένος και λιωμένος στον καναπέ το έκανα ) είπαμε μη το παρα$$##με Επίσης έχει και easter eggs στην εικόνα (aa) Ε όχι ρε συ.. Αυτο παραπάει.. Και φυσικά το αγαπημένο του pokemon... pinkachu! "Πωλείται λογαριασμός στο insomnia με 2.700+ ποστ, λίγους φίλους, πολλά ακαθάρματα να κοροϊδεύουν, σε πολύ λογική τιμή. Με τις ζελατινες τον έχω ακόμα" Για όποιον ενδιαφέρεται εδώ είναι ένα preview.. (μη με κάνεις να ποστάρω τα ίδια.. inspire me ) fixed Nice friends you have there ;p @antonl Got it.. i'll give it a try later ;p Επίσης ήρθε η ώρα για δεύτερο λογαριασμό και για αναζήτηση και άλλων φόρουμ.... Ευτυχώς το τελευταίο quote δεν έγινε μέχρι σήμερα και αφού άντεξε τα πάνδεινα πιστεύω θα αργήσει πολύ ακόμα να γίνει ;p Όσοι "νέοι" θέλουν να πάρουν μια ιδέα ας ξεκινήσουν το ξεφύλλισμα απο την σελίδα 1380 και μετά... Καλό σας βράδυ
washcloud Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 ...λες ρε κλάιν ; ...τί να πω...μπορεί... καλύτερα να προσέχουμε όμως... : ...i was young...i didn't have the tools...i didn't have the resources... τεσπα... FIXED : (ένα μπράβο στον Κλάιν για την ανασκόπηση...)
Φιλολογίνα Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2009 Μα τι κ&@$#@παιδο που είσαι ρε wash... Δεν ντρέπεσαι λίγο... Άλεξ, συνδύασέ το με αυτό ε...
alexzzz Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πωωωωωωω... (ευτυχώς) τα είχα ξεχάσει τα πιο πολλά... έχετε φάει ώρες ρε πόστηδες να ψάχνετε ροζ πράμα... με συγκινήσατε...
washcloud Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 (ευτυχώς) τα είχα ξεχάσει τα πιο πολλά... ναι το φάγαμε τώρα...
Chrisxxx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Πωωωωωωω... (ευτυχώς) τα είχα ξεχάσει τα πιο πολλά... έχετε φάει ώρες ρε πόστηδες να ψάχνετε ροζ πράμα... με συγκινήσατε... Στην αρχή ήταν εύκολο αλλά μετα έπρεπε όντως να ψάξεις πολύ αν ήθελες να ποστάρεις κάτι πρωτότυπο.. αλλά αφού ηταν για σένα δεν λογαριάσαμε κόπους και κινδύνους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.