Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

μήπως ξέρει κανένας ...

...λέω απ'έξω μου, αλλά από μέσα μου εννοώ, αν δεν κάνει κόπο στον παρεδώσε...:-)

να μου πει τι μπορεί να γίνει αν κάποιος ένοικος αρνείται να πληρώσει τα κοινόχρηστά του (υποστηρίζοντας ότι είναι χαλασμένα τα καλοριφέρ του, τρέχει πολύ ο μετρητής του, κλπ κλπ) ;;

Του κάνουμε εξώδικο; Μήνυση, αγωγή ή δεν-ξέρω-πως-τα-λένε; Μπορούμε να πιέσουμε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος; Και τελικά, αν συνεχίζει να μην πληρώνει, να του κόψουμε τουλάχιστον την θέρμανση (γίνεται αυτό, ή είναι παράνομο; ). Να τον πετάξουμε έξω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πληρώνετε τα κοινόχρηστα από το αποθεματικό της οικοδομής, και η επιτροπή πολυκατοικίας κινείται εναντίον του δικαστικά. Καλό είναι να κάνετε και μια επαφή με τον ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως στο 99.9% των περιπτώσεων είναι απαλλαγμένος από παρόμοιες υποχρεώσεις με σχετική αναφορά στο μισθωτήριο συμβόλαιο που πραγματοποιεί με τον ενοικιαστή.

Πάντως ο διαχειριστής είναι υποχρεωμένος να ελέγξει τα προβλήματα του ενοικιαστή, τα οποία όμως επ΄ουδενί δεν είναι λόγος άρνησης καταβολής των κοινοχρήστων.

σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα πρέπει δηλαδή να απευθυνθώ (εγώ είναι ο διαχειριστής:mad:) σε δικηγόρο, ε; Και όταν λέμε "νομικά", εννοούμε φέξε μου και γλίστρησα, θα πάρει καιρό η ιστορία, ε; Μήπως ξέρεις αν στο ενδιάμεσο μπορούμε να του κόψουμε την θέρμανση, ή και να τον διώξουμε ακόμα, γιατί αυτός συνεχίζει να καιει το καλοριφέρ του, να χρησιμοποιεί το ασανσέρ, κλπ κλπ;;;

Θα πρέπει δηλαδή να απευθυνθώ (εγώ είναι ο διαχειριστής:mad:) σε δικηγόρο, ε; Και όταν λέμε "νομικά", εννοούμε φέξε μου και γλίστρησα, θα πάρει καιρό η ιστορία, ε; Μήπως ξέρεις αν στο ενδιάμεσο μπορούμε να του κόψουμε την θέρμανση, ή και να τον διώξουμε ακόμα, γιατί αυτός συνεχίζει να καιει το καλοριφέρ του, να χρησιμοποιεί το ασανσέρ, κλπ κλπ;;;

Δεν μπορείς (δυστυχώς) να προβείς σε τέτοιες ενέργειες. Η "ιστορία" θα πάρει καιρό, αλλά ο κακομοίρης θα αναγκαστεί πιθανότατα να πληρώσει τα ενοίκια για όλους τους μήνες μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου με τον νόμιμο τόκο φυσικά. Συμφωνεί ο paredwse;

mcduck.jpg

Χριστουγεννα είναι ρε, αφηστε τον λιγο ακόμα τον άνθρωπο, ποιος ξέρει σε τι λούκι έχει μπλέξει.

Η φώτο είναι για πλάκα, εννοείται.

Δεν μπορείς (δυστυχώς) να προβείς σε τέτοιες ενέργειες. Η "ιστορία" θα πάρει καιρό, αλλά ο κακομοίρης θα αναγκαστεί πιθανότατα να πληρώσει τα ενοίκια για όλους τους μήνες μέχρι την απόφαση του δικαστηρίου με τον νόμιμο τόκο φυσικά. Συμφωνεί ο paredwse;

ευχαριστώ και πάλι. Δηλαδή αυτός μπορεί να συνεχίσει να καίει το πετρέλαιο που πληρώνουν άλλοι (η συνταξιούχος γιαγιάκα στον 2ο, πχ), γιά όσα χρόνια εκκρεμεί το δικαστήριο... Ωραία...

Χριστουγεννα είναι ρε, αφηστε τον λιγο ακόμα τον άνθρωπο, ποιος ξέρει σε τι λούκι έχει μπλέξει.

με slk τσιλικαδούρα κυκλοφορεί. Απλά δηλώνει όλο μαγκιά ότι δεν πλερώ, γιατί ο μετρητής μου κλέβει. Αλλά δεν κάνει και τίποτα για να τον ελέγξει, να δούμε αν όντως κλέβει...

χτες εφαγα κατι που εκαιγε απιστευτα...σημερα η γλωσσα μου με πεθαινει!!!εχει κανεις καμια ιδεα να ελαφρυνω τον πονο?

ξέρω πως αν μετά το καυτερό πιείς γάλα, το κάψιμο μετριάζεται. Τώρα για το αν ισχύει και για την επόμενη μέρα, ζε νε σαι πα...

Πάνε μαζί με ένα τεχνικό-συντηρητή και έλεγξέ το. Πες τον τεχνικό να σου υπογράψει χαρτί ότι ο μετρητής λειτουργεί κανονικά (αν όντως έτσι είναι), ή άλλαξε έναν μετρητή. Πρακτικά, τρίξε λίγο τα δόντια στον ιδιοκτήτη, αλλιώς πάνε δικαστικά.

Ε τι να πω, κάντε του καψόνια τότε, π.χ. ας σηκωθεί κάποιος κατα τις 2 να του κλεισει το καλοριφερ και αν παραπονεθει, πες του οτι μαλλον χαλασε και αυτο σαν τον μετρητη. :P

καλή ιδέα. Ή ίσως, ακόμα καλύτερα, να του βάλω γκαζάκια κάτω από την εσέλκα, το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Για το βράδυ της πρωτοχρονιάς υπάρχει καλύτερη λύση.

Κλείσε το ρεύμα αλλά από την χελώνα του στο κουτί της Δ.Ε.Η. Αποκλείεται να το βρει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...