Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορώ να καταγγείλω εδώ ότι το Supersport κόβει (χωρίς κανένα προφανή λόγο) την μετάδοση του Wimbledon στις 21:00, δηλ 19:00 ώρα Αγγλίας, δηλ. την ώρα που γίνονται τα πιο χατ παιχνίδια?!

Κι ότι ως εκ τούτου αντί να βλέπω Federer-Safin θα αναγκαστώ να δω Lost σε dvd (μπλιαξ)?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ποιο καλό παιδί θα μου πει πως να αφαιρέσω το μπλάνκο από ένα έγγραφο, χωρίς να πάθει τίποτε αυτό που είναι σβηστό ή και το υπόλοιπο χαρτί;

Ναι μεν το ξύσαμε ελαφρώς αλλά δεν είναι λύση, γιατί το χαρτί τσαλακώνεται και φθείρεται.

Γιατί δεν δοκιμάζετε την αντι-ύλη;

Λίγο διαλυτικό blanco δηλαδή.

Υπάρχει σε όλα τα καλά καταστήματα.

Εννοείται πως είτε τη δική μου σοφή πρόταση, είτε την καταστροφική του φρηκστερ, θα τις δοκιμάσετε πρώτα σε ένα dummy έγγραφο.

Παιδιά το σκέφτηκα, αλλά και τα δύο έχουν την τάση να χαλάνε ότι είναι τυπωμένο ή γραμμένο. Και δεν θέλω να συμβεί αυτό.

Έτσι για την ιστορία:

Αγοράσαμε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο από αντιπροσωπεία. Μας κορόϊδεψαν στα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου και γύρισαν το κοντέρ απ'τα 124000 στα 68000 χιλιόμετρα. Στο ιδιωτικό ΚΤΕΟ που το πήγε ο πρώην ιδιοκτήτης μετά τον έλεγχο πήρε το έγγραφο στο οποίο είναι σημειωμένα τα 'διανυθέντα χιλιόμετρα'. Εκεί λοιπόν έβαλαν μπλάνκο για να μην το δούμε. Το κοιτάξαμε στο φως και γεννήθηκαν υποψίες. Τηλεφωνήσαμε στο ΚΤΕΟ και μας είπαν πως απαγορεύεται να μπει σε έγγραφό τους μπλάνκο και πόσο μάλλον εκεί που αναγράφονται τα χιλιόμετρα. Βέβαια οι άνθρωποι μας ζήτησαν να μην τους εκθέσουμε γιατί υπάρχει ένα πάρε-δώσε με τις αντιπροσωπείες για νέους πελάτες. Τηλεφωνήσαμε και στον πρώτο ιδιοκτήτη κι ο άνθρωπος μας επιβεβαίωσε για τα χιλιόμετρα. Και τώρα θέλουμε να αφαιρέσουμε το μπλάνκο και να πάμε στην αντιπροσωπεία να μας δώσει το κανονικό βιβλιαράκι με τα σέρβις, γιατί αυτό που μας έδωσαν δεν ανταποκρίνεται καν στα διανυθέντα χιλιόμετρα: άστε που λείπει και μια χρονιά!

Να σου πω τι θα έκανα στη θέση σου, αν δεν μου απαντήσει κάποιος από εδώ που να ξέρει; Και μιας και είναι σημαντικό το θέμα;

Θα επικοινωνούσα με την εταιρεία που φέρνει/παράγει το blanco, για να μου πουν τη λύση. Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, δε μπορεί να μην έχουν μια καλύτερη άποψη.

Τέλος, να δηλώσω ότι οι πραγματικοί άντρες δεν τρώνε κουλουράκι κανέλας.

Τέλος, να δηλώσω ότι οι πραγματικοί άντρες δεν τρώνε κουλουράκι κανέλας.

ποιος το λεει αυτο?θες να μου πεις οτι σε χαρακτηριζει αν φας κουλουρακι κανελας?

Οι πραγματικοί άντρες, δε προτιμούν το κουλουράκι κανέλας χωρίς την κατάλληλη γεύση τσαγιού, αυτό μάλλον εννοεί ο φανκυ, ας μη λέμε τα αυτονόητα αγαπητέ ρεντ.

εννοώ ότι δεν μου αρέσει η κανέλα

και μιας κι έμαθα σήμερα τις λέξεις φάνκυ, τζάνκυ, και πάνκυ θα ήθελα να επιστρέψω κι εγώ με τη σειρά μου λίγη αγγλομάθεια σε αυτή την υπέροχη διαδικτυακή κοινότητα:

screenshot0000.jpg

Να' χαμε τώρα ένα σταφιδόψωμο...

Έλεος....Όχι και σταφιδόψωμο

Προς το παρόν εγώ βολεύομαι με ένα mufffin και μια corona που ήπια πριν έρθω σπίτι..

:mrgreen:

ξυπνησα πρωι πρωι με μια απορια...γινεται να αλλαξεις τα χιλιομετρα του κοντερ????μα γινεται?ε,μα δηλαδη.ελεος!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΣ

(xm,φρου-φρου,ακολουθω το παραδειγμα σου):mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...