Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα ψιλοκαινουργια ειναι θριλερακια και κωμωδιες..... :-)

τωρα, κατι ειχα ακουσει για το the proposal και το τελευταιο του Χαρη Ποτερη.... :P

αλλα δεν τα εχω δει οποτε απλως τα αναφερω.....

σνιτσελακι ε??? χμμμμμ..... αρχισα να ψηνομαι.... αλλα εισαι λιιιιιιγο μακρια..... :P

Δημοσ.
η αληθεια ειναι οτι τα περισσοτερα ψιλοκαινουργια ειναι θριλερακια και κωμωδιες..... :-)

τωρα, κατι ειχα ακουσει για το the proposal και το τελευταιο του Χαρη Ποτερη.... :P

αλλα δεν τα εχω δει οποτε απλως τα αναφερω.....

σνιτσελακι ε??? χμμμμμ..... αρχισα να ψηνομαι.... αλλα εισαι λιιιιιιγο μακρια..... :P

Νταξ μωρέ... Λεπτομέρειες...που κολλάς κι εσύ...:-)

Δημοσ.
Θα ρχόμουνα εγώ που είμαι και δίπλα αλλα το βάψιμο δεν είναι ακριβώς my cup of tea :P

Μα δεν θέλω βοήθεια στο βάψιμο! Στη μετακίνηση των επίπλων και στην επανατοποθέτηση και τακτοποίηση θέλω!!!

Δημοσ.

Well... η πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω τηγανίτες δεν θα έλεγα οτι ήταν 100% αποτυχία αλλα μου βγήκαν αρκετά σκληροί... Τί φταίει? Μήπω οτι έκανα ζυμάρι λες και θα άνοιγα φύλο???

Ας με βοηθήσει κάποιος γιατί απο την στιγμή που μου μπήκε στο κεφάλι να φτιάξω τηγανίτες θα κοιμηθώ μεθαύριο μεχρι να τους πετύχω :P

Δημοσ.

Ρε τον Varbatos Locos. Σαν χθες μου φαίνεται που οδηγούσε το ροζ bmx.... :whistle:

Και τώρα έγινε πράσινος νίντζα. :P

Να 'παιρνες κανένα yamaha τουλάχιστον...μπορεί να γλίτωνες το κράξιμο.

Δημοσ.
Απο bmx se Yamaha, λιγο δύσκολο κουμπάρε! Τωρα μολις έβγαλε τις βοηθητικές.:-D

Βατος με το καλο και παντα όρθιος!

jackass%20logo%20wallpaper.JPG

:-D:-D:-D

Με το καλό Βάτος και γρήγορα σε καλύτερο. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...