andreapaog328 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πόσα ντίνει το κύρια μερογκάματου; :Ρ τυρόπιτα και φασολάδα.
status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 τυρόπιτα και φασολάδα. Ουραία... με πιάτο και κουτάλι απο το σπίτι σου! Τζιγγούνι...γκαρκίνο στο μπληγκρολόγκιο σου κ ντιάροια σντο μποντίκι σου :Ρ
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Ουραία... Τζιγγούνι...γκαρκίνο στο μπληγκρολόγκιο σου κ ντιάροια σντο μποντίκι σου :Ρ Εντιτ.... Τζιγγούνι... να σι παθ καρκίνο τη κουμπια με γραμάτα πάνω κ ντιαρία στι ποντίκο σου...
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 γιατί τα παλιά πλυντήρια να είναι τόσο βαριά, γιατί η σκάλα μας να είναι στριφογυριστή; μου 'φύγε η μέση μικρο παιδάκι..
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα Γουός... σεντόνι: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2968230
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν θα πρωτοτυπήσω και θα ζητήσω να μου προτείνεται καμιά καλή ταινιούλα να δώ. Νά νε ψιλοκαινούργια και ΟΧΙ κωμωδία μήτε και θρίλερ....
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν αφήστε τα κρυώματα και τις μ$%#@ες... Ποιος θα έρθει να με βοηθήσει το Σαββατοκύριακο με το σπίτι μου;;; Βάφω και είναι ανάστα ο Κύριος... Πώς θα τα μαζέψω όλα μόνη μου; και γω κρυωσα...ΔΑΜΝ! κοπελα εισαι αυτη ειναι η δουλεια σου! Εσυ βαφεις?
dante14023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (βαριεμαι απιστευτα σημερα................ ) minarokeftes εγω πριν λιγες μερες ειδα JiJoe..... πολυ (παρα πολυ) φαντασια αλλα καλη μου φανηκε....
andreapaog328 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν θα πρωτοτυπήσω και θα ζητήσω να μου προτείνεται καμιά καλή ταινιούλα να δώ. Νά νε ψιλοκαινούργια και ΟΧΙ κωμωδία μήτε και θρίλερ.... καλά ρε κάθε μέρα ταινία βλέπεις εσύ?
dante14023 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 πωωωω... καλα.... ουτε μαζουτ να εκαιγα.... G.I. Joe γραφεται..... (δεν παω καλαααααα....... )
PaokToTheBone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (βαριεμαι απιστευτα σημερα................ ) minarokeftes εγω πριν λιγες μερες ειδα JiJoe..... πολυ (παρα πολυ) φαντασια αλλα καλη μου φανηκε.... εγω το χω σε 1080p αλλα βαριεμαι να δω ταινια...Εγω εχω ακουσει καλα λογια αλλα πρεπει να βαριεμαι παρα πολυ για να το δω...
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 καλά ρε κάθε μέρα ταινία βλέπεις εσύ? Άσε μιλάμε για πολύ πήξιμο.... και ειδικά τώρα που είμαι άρρωστος βαριέμαι που αναπνέω...... Άσε που Δευτέρα και Παρασκευή δεν έχω μάθημα και κάθομαι και τα ξίνω.... ή τα πίνω.... :lol: Πείτε καμια άλλη γιατί σε αυτή δεν μου αρέσει το όνομά της....
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 E sata. σνιτσελάκι από τα χεράκια μου και κρασάκι στο τέλος της μέρας... Με δικά μου πιάτα και μαχαιροπήρουνα!!! Δεν βγαίνω αλλιώς μανίτσα...
andreapaog328 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Πείτε καμια άλλη γιατί σε αυτή δεν μου αρέσει το όνομά της.... Δες το "The taking of pelham 123" E sata. σνιτσελάκι από τα χεράκια μου και κρασάκι στο τέλος της μέρας... Με δικά μου πιάτα και μαχαιροπήρουνα!!! Δεν βγαίνω αλλιώς μανίτσα... αν δεν έχει φασολάδα έρχομαι και εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.