Vatos_locos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 thanks loulou lol @ afrozzz γαμώ τα γκρίκλις
washcloud Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Nα, το αποπάνω τρίπτυχο μου φαίνεται τέλειο για στίκερς ρε Vatos
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Vatos καλοτάξιδο μαν, και πάντα όρθιος! και μόλις το στρώσεις ξέρεις... αλλαξες γνωμη απο gsr600 σε 250r;
alexzzz Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έχει κάνα παιδί από εδώ κάνα συγγενή/φίλο στο Αμέρικα να πάει ένα cd της sony που δεν μπορούν να μου το στείλουν εδώ και να μας το στείλει εκείνος; όλα τα έξοδα δικά μου φυσικά.
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γαμώ την αρρώστια μου ρε διάολε!!! Έχει γεμίσει το σπίτι χαρτιά!!!!!
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 με ενα σπίρτο τα εξαφανίζεις ΟΛΑ! Λες??? έτσι θα γλιτώσω και απο την απο πάνω που κάνει φασαρία και βογκάει!!! :lol:
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λες??? έτσι θα γλιτώσω και απο την απο πάνω που κάνει φασαρία και βογκάει!!! :lol: Μμμμμ...Φασαρία και βογκητά, ακούω.... Είναι σε οίστρο?
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μμμμμ...Φασαρία και βογκητά, ακούω.... Είναι σε οίστρο? Μάλλον την πονάει η μέση της και πρέπει να την βοηθά ο γκόμενός της να "ισιώσει" :lol:
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Λοιπόν αφήστε τα κρυώματα και τις μ$%#@ες... Ποιος θα έρθει να με βοηθήσει το Σαββατοκύριακο με το σπίτι μου;;; Βάφω και είναι ανάστα ο Κύριος... Πώς θα τα μαζέψω όλα μόνη μου;
status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Γαμώ την αρρώστια μου ρε διάολε!!! Έχει γεμίσει το σπίτι χαρτιά!!!!! Ούτε να αρρωστήσεις δεν μπορείς πλέον..γραφειοκρατεία με την μία :Ρ Λοιπόν αφήστε τα κρυώματα και τις μ$%#@ες... Ποιος θα έρθει να με βοηθήσει το Σαββατοκύριακο με το σπίτι μου;;; Βάφω και είναι ανάστα ο Κύριος... Πώς θα τα μαζέψω όλα μόνη μου; Πόσα ντίνει το κύρια μερογκάματου; :Ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.