Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχα νταξ δεν το πήρα για να τρέχει αν και τα 180 που τελικιάζει είναι πολύ καλά για 250cc 33hp ( ~27-28 @ πίσω ρόδα ) kai 170kg

απλά σε σχέση με τα παπάκια είναι τελείως άλλη συμπεριφορά και πας και ταξιδάκια άνετα :)

ε μόλις το στρώσω και το πειράξω θα δούμε πόσα hp θα βγάζει μετά :P

Δημοσ.
χαλάνε όλο το image τα αυτοκόλλητα ρει :P

έτσι όπως είναι τώρα του έβγαλα κιόλας κάποια που είχε στην ουρά και έγραφε 250R και πρόδιδε τα cc του τώρα όλοι ρωτάνε αν είναι το 600άρι ή το 1000άρι :P

Δε λέω να βάλεις ντε και καλά τα μανίσια που προδίνουν τα γαϊδούρια του - βάλε κα'να γιαπωνέζεκο ψάρι, βάλε ένα πιάτο σούσι, ξερωγω, βάλε ότι αγαπάς.

Απλά θυμάμαι έναν γνωστό στην ίδια φάση (2.5άρι Κάβλα,Σάκη), με αυτό το πρασινοβατραχέ και δεν ξέρω, δε μου άρεζε καθόλου στο μάτι. Σε πίστα είναι τζάμι, αλλά στο δρόμο με χαλάει τόση χλωροφύλλη.

Δημοσ.

E φαίνονται τα κυβικά του στην "κοψιά" νομίζω.. Δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος αλλα απο όσο έχω παρατηρήσει περισσότερα κυβικά = και πιό στρουμπουλή μηχανή..

Μεγειές όπως και νά'χει, καλοτάξιδη και με προσοχή :D

Έλα να τα στήσουμε με τη vespa μου :P

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2967062&postcount=36

Καλά είπε το παιδί... είμαστε ηλίθιοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε .

Δημοσ.

<<Να σε ξαπλώσω πρηνηδόν,

να σου μετρήσω το εμβαδόν>>

Μόλις το άκουσα στην τουβούλα, και το βρήκα χαριτωμένο.

Δημοσ.
E φαίνονται τα κυβικά του στην "κοψιά" νομίζω.. Δεν είμαι και ο πλέον κατάλληλος αλλα απο όσο έχω παρατηρήσει περισσότερα κυβικά = και πιό στρουμπουλή μηχανή..

Μεγειές όπως και νά'χει, καλοτάξιδη και με προσοχή :D

Έλα να τα στήσουμε με τη vespa μου :P

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2967062&postcount=36

Καλά είπε το παιδί... είμαστε ηλίθιοι και δεν μπορούμε να καταλάβουμε .

δεν φαίνονται γιατί έχει το ίδιο καλούπι και σε μέγεθος μόνο από την εξάτμιση και από το κοντέρ τώρα :P

Δε λέω να βάλεις ντε και καλά τα μανίσια που προδίνουν τα γαϊδούρια του - βάλε κα'να γιαπωνέζεκο ψάρι, βάλε ένα πιάτο σούσι, ξερωγω, βάλε ότι αγαπάς.

Απλά θυμάμαι έναν γνωστό στην ίδια φάση (2.5άρι Κάβλα,Σάκη), με αυτό το πρασινοβατραχέ και δεν ξέρω, δε μου άρεζε καθόλου στο μάτι. Σε πίστα είναι τζάμι, αλλά στο δρόμο με χαλάει τόση χλωροφύλλη.

Ντεν τέλει αυτοκόλλητα ο Ιάπωνας :P

Δημοσ.
ναι,ετσι πας με το fazer οταν το πας κοφτες:P

Διάβασε πρώτα τι γράφει στο κωλωφάναρο μου κ μετά μίλα :Ρ

Δημοσ.

επιτελους παρασκευηηηη!!!γιουχου!!!

σουνιο σου ερχομαι!!

κι αν χιονισει και αν βρεξει,το puntακι θα τα παιξει!!

vatos μεγια!!! εχω κι εγω μια ninja!!!

σε αφισα και μινιατουρα!:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...