Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Βασικά οι περισσότερες περιμένουν oh wait...κυνηγάνε ήθελα να πω τον πρίγκιπα.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι ο πρίγκηπας 1.Έχει και γκόμενα και

2.πηδάει άλλες αλλά με αυτές δεν πρόκειται ούτε για ένα βράδυ να ασχοληθεί.

3.Είναι προπονητής στην ΑΕΚ

Χαλάνε κανα δυό τρία χρόνια της ζωής τους στο κυνήγα..φτύνοντας επιδεικτικά ότι κινείται.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις ότι πρόκειται για τέτοια περίπτωση να γίνεις Λούις τόσο καλύτερα για εσένα πάντα..

Το παλικάρι που λέει η Φιλολογίνα προφανώς και έφαγε 2 μήνες από τη ζωή του τσάαααμπα όμως..Στην επόμενη θα μάθει..

Ενταξει δεν μπορεις να τις βαλεις ολες στο ιδιο καλα8ι...αλλα μια φορα ενας 8ειος μου ειπε κατι που οντως με βαζει σε σκεψεις...Παλια στην ηλικια του παντα γινοταν παιχνιδι οταν βγαιναν...τωρα μιλας σε κοπελες και σε βλεπουν σαν πεφτουλα...Η πλεον κα8ονται καπνιζουν, πινουν ποτο (κοπελες-αντρες) και απλα μιλανε...

Ενταξει πως 8α παει μπροστα η χωρα?Το ξερετε οτι εχουμε δημογραφικο προβλημα?

B)

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικά έχετε εξελιχθεί εσείς οι γυναίκες σε ανώτερο είδος για αυτό!

Άσε μας ρε Φιλολογίνα βραδιάτικα...Δεν ξέρουμε να φλερτάρουμε που ότι και να κάνουμε σας βρωμάει.Πλέον ο μόνος εγγυημένος τρόπος για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές είναι η ευθύτητα.Ούτε να μπλέκεις,ούτε να κοροιδεύεσαι.

Με τι μια.."Να σου πω..θα έρθεις σπίτι;"

Ναι είσαι μια χαρά.

Όχι γιαυτό ευγνώμονας τον Κύριο που οι γυναίκες είναι περισσότερες υπάρχουν κ άλλες.

Ούτε μπλεξίματα,ούτε αναμπουμπούλες με τα υπαρξιακά της κάθε μίας.

Δημοσ.
Βασικά έχετε εξελιχθεί εσείς οι γυναίκες σε ανώτερο είδος για αυτό!

Άσε μας ρε Φιλολογίνα βραδιάτικα...Δεν ξέρουμε να φλερτάρουμε που ότι και να κάνουμε σας βρωμάει.Πλέον ο μόνος εγγυημένος τρόπος για να αποφεύγεις τις κακοτοπιές είναι η ευθύτητα.Ούτε να μπλέκεις,ούτε να κοροιδεύεσαι.

Με τι μια.."Να σου πω..θα έρθεις σπίτι;"

Ναι είσαι μια χαρά.

Όχι γιαυτό ευγνώμονας τον Κύριο που οι γυναίκες είναι περισσότερες υπάρχουν κ άλλες.

Ούτε μπλεξίματα,ούτε αναμπουμπούλες με τα υπαρξιακά της κάθε μίας.

Καταρχάς, εγώ είπα ότι γνώρισα άντρες που μπορούν να φλερτάρουν, και δεν βάζω όλους τους άντρες σε τσουβάλι. Και ναι, η ευθύτητα είναι ο πιο καλός δρόμος να πετύχεις αυτό που θες. Τώρα, κανείς δεν σου είπε να ασχοληθείς με τα υπαρξιακά της κάθε μίας και σαφώς υπάρχουν και κομπλεξικές, που καλά θα κάνεις να του δίνεις μόλις τις πετύχεις.

Βέβαια, βγάζεις μεγάλη πίκρα απ' ότι καταλαβαίνω. Μάλλον έχεις καεί από πολλές :-)

Υ.Γ. Αν διάβαζες το πάνω post, θα έβλεπες ότι έριξα ανετότατα τις ευθύνες που αναλογούν στις γυναίκες και τις λάθος συμπεριφορές τους. Οπότε η ειρωνεία σου δεν νομίζω ότι έχει λόγο ύπαρξης.

Δημοσ.
Ρε συ - αν και είναι αργά για τέτοια κουβέντα, εγώ δεν έχω ώρες... - δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Όχι, δεν τις πνίξαμε τις ορμόνες, αλλά ο χαρακτηρισμός "εύκολη" (για να μη χρησιμοποιήσω τον πιο γνωστό όρο) καραδοκεί στη γωνία. Μετά, είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν αποδεχθεί το σεξ ως βιολογική ανάγκη καθώς και το ότι δεν είναι απαραίτητο να καταλήξει κάπου, αλλά μπορεί να είναι απλώς και ικανοποίηση της αμοιβαίας έλξης που μπορεί να έχουν 2 άτομα μια συγκεκριμένη στιγμή. Επίσης, (εδώ μπαίνει η δική σας ευθύνη) όταν μπαίνετε σ' ένα μπαρ πάτε και την πέφτετε στις θεογκόμενες που συνήθως είναι πιο απρόσιτες κι έχουν πιο υψηλά standards από τις απλώς εμφανίσιμες και άρα είναι πιο πιθανό να σας ρίξουν άκυρο.

Καλα δν λεω γιατι και πως διαλεγει καποια το σε ποιον 8α δωσει 8ετικη απαντηση η αρνητικη,αλλα δν γινεται να εχετε/εχουμε μονο την φιλια ως κοινωνικη αναγκη!

Και τέλος, παίζει και το θέμα ότι κάποιες γυναίκες είναι πολύ πιο συνεσταλμένες απ' όσο δείχνει ενδεχόμενως η εμφάνισή τους και απλά το παίζουν άνετες και cool, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να κάνουν το βήμα, δεν τους βγαίνει και κάνουν πίσω. Και τέλος φυσικά υπάρχουν και οι απλώς κομπλεξικές που θέλουν την επιβεβαίωση και φλερτάρουν μόνο γι'αυτόν το λόγο.

Αρα δεν ξερετε τι 8ελετε....χαχαχα οπως ειπες ειναι περιεργη ωρα για σοβαρη συζητηση.

Ισχύει και να σκεφτείς ότι μιλάμε για μια κοπέλα που έχει τρομερή επιτυχία λόγω εμφάνισης.

Ε και παλι εχει την επιβεβαιωση η την αυτοπεποι8ηση της εμφανισης αλλα δημιουργουνται αλλα ερωτηματα μεσα της που την οδηγουν σε αυτην την συμπεριφορα.

Τέλος, να ρωτήσω κι εγώ όμως κάτι που με τρώει. Γιατί δεν ξέρετε να φλερτάρετε πλέον; Έχω βγει με ελάχιστους άντρες που ήξεραν όντως να εξιτάρουν μια γυναίκα εγκεφαλικά πριν να περάσουν στο ...action - part (και όλοι πάνω από 30). Και είναι πολύ σημαντική η εγκεφαλική διέγερση για μια γυναίκα - έτσι πιστεύω τουλάχιστον, εκτός κι αν μόνο εγώ λειτουργώ έτσι :-)

Ανοργασμικιες!Περα απο την πλακα...

Εγω εδω πιστευω οτι ειναι το 8εμα της χημειας...Το αν δεν ξερουμε να φλερταρουμε (που δεν παραδεχομαι στο επακρο κατι τετοιο) ισως να φταιει πλεον οτι ολα τα χουμε ετοιμα απο τους γονεις μας και δεν μα8αινουμε να κανουμε τπτ μονοι μας.Σιγουρα δν μας μα8αινει κανενας απο τους γονεις πως 8α φλερταρουμε αλλα η δημιουργηκοτητα μας και η αναγκη για τον συναν8ρωπο μειωνονται(και με το "μας" δν εννοω μονο εμας τα αγορακια)

Δημοσ.
Καλα δν λεω γιατι και πως διαλεγει καποια το σε ποιον 8α δωσει 8ετικη απαντηση η αρνητικη,αλλα δν γινεται να εχετε/εχουμε μονο την φιλια ως κοινωνικη αναγκη!

Εννοείται.

Ανοργασμικιες!Περα απο την πλακα...

Εγω εδω πιστευω οτι ειναι το 8εμα της χημειας...Το αν δεν ξερουμε να φλερταρουμε (που δεν παραδεχομαι στο επακρο κατι τετοιο) ισως να φταιει πλεον οτι ολα τα χουμε ετοιμα απο τους γονεις μας και δεν μα8αινουμε να κανουμε τπτ μονοι μας.Σιγουρα δν μας μα8αινει κανενας απο τους γονεις πως 8α φλερταρουμε αλλα η δημιουργηκοτητα μας και η αναγκη για τον συναν8ρωπο μειωνονται(και με το "μας" δν εννοω μονο εμας τα αγορακια)

Εντάξει, εγώ δεν μιλάω για όλους τους άντρες, ούτε φυσικά για όλες τις γυναίκες, να μην τσουβαλιάζουμε=βασική αρχή. Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Επίσης, κάτι που δεν είπα πιο πάνω, είναι ότι αυτή η συμπεριφορά αρκετών γυναικών (βλ. φλερτάρω και μετά φτύνω) είναι πολύ φυσιολογικό να μειώσει την αυτοπεποίθηση των αντρών και μετά να πέφτει το θεϊκό ερώτημα "μα πού πήγαν οι άντρες;;;" που είναι το ελάχιστο για φάσκελα. Πιστεύω ότι εν τέλει και τα 2 φύλα έχουν κάνει μεγάλα λάθη σ' αυτό το θέμα, γι' αυτό έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό και το νόημα του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Δεν είναι θέμα πίκρας.Που εννοείται και εγώ έχω φάει και όλοι.Απλά μιλώντας και με φίλες μου έχω καταλάβει ότι ΟΤΙ και να κάνει το εκάστοτε παλικάρι που ασχολείται μαζί τους πάντα αυτές θέλουν κάτι άλλο.Ο ένας είναι πολύ χύμα,ο άλλος είναι πολύ κυριλέ,ο άλλος το πάει πολύ σιγά,ο άλλος δεν ξέρει να φλερτάρει,του αλλουνού δεν μου αρέσουν τα παπούτσια,ο άλλος δεν έχει αμάξι,ο άλλος δεν της άρεσε που πλήρωσε στο πρώτο ραντεβού την έκανε να νιώσει κάπως,ο άλλος δεν της άρεσε που την άφησε να πληρώσει,ο άλλος δεν της άρεσε που ενώ έκανε κίνηση να πληρώσει στο τέλος την άφησε να πληρώσει,ο άλλος που ενώ την άφησε να βγάλει το πορτοφόλι στο τέλος πλήρωσε.

Και το πιο τραγικό της όλης υπόθεσης..Με όλους αυτούς εννοείται ότι εμφανισιακά περνάνε τα κριτήρια.Αν δεν τα περνούσαν δεν θα υπήρχε ούτε πρώτο ραντεβού.Και το πιο τραγικό ότι αντί να πούνε οκ όχι στο παιδί να μην κουράζετε και να συνεχίσει το ταλαιπωρούν τόσο πολύ και με τόσο ίδιο τρόπο.Πραγματικά ότι αντίστοιχο και να γίνει σε φίλο μου και να αρχίσει να μου λέει τον καημό του ξέρω ακριβώς και πως πάει το θέμα και την ακριβή κατάληξη.

Πραγματικά έχετε πέσει σε μια λούπα του κοσμοπόλιταν,sex and the city και έγω δεν ξέρω τι άλλο και έχετε χάσει πέρα για πέρα την μπάλα.

Οι άντρες δεν φταίνε ούτε για πλάκα.Βγες όποια μέρα θέλεις με το πολύ μια φίλη σου και αν δεν στην πέσουν 5 6 άτομα(ανεξαρτήτως κυβικών σου) έλα σφύρα μου κλέφτικα.

Και για να μην παρεξηγηθώ.Εννοείαι ότι δεν τσουβαλιάζω.Υπάρχουν και οι επαγγελματίες που είναι μια χαρά στην συμπεριφορά τους.:P

Πλάκα κάνω.Γενικά αυτά που λέω χτυπάνε πολύ μεγάλο ποσοστό πάντως.

old-barney.png?w=228&h=367

Barney: I knew it, you are the Cindy, the one who change everything, or spell our inevitable doom! Now listen to me Cindy, I am Barney Stinson and I am on an urgent mission from the future!

Cindy: the future?

Barney: The future! And I can prove it to you! In exactly 4 seconds, the woman at that booth is going to slap that man! (Robin slaps Ted, Cindy is now amazed.)

Barney: In a few minutes the young me from your time is going to come through that door! Now, Cindy, I know this sounds insane, but in order to save the planet you need to sleep with him, tonight!

Δημοσ.
Πιστεύω ότι εν τέλει και τα 2 φύλα έχουν κάνει μεγάλα λάθη σ' αυτό το θέμα, γι' αυτό έχει χαθεί σε μεγάλο βαθμό και το νόημα του παιχνιδιού.

Οποτε ενα ειναι το συν8ημα που ολους μας ενωνει...Μικρο μου πονυ μικρο μου πονυ...Οh wait...

Οχι το συν8ημα ειναι αφηστε τα μιση και πιαστε το ...

Τερμα για σημερα..Δεν με πιανει υπνος αλλα με κουραζει τετοια ωρα να γραφω στο forum.Πολυ αργη επικοινωνια.

Καλη συνεχεια και κατι τελευταιο πανω στην συζητηση ειναι οτι ,οσα λογια και να πουμε μονο να κουρασουμε το 8εμα 8α χει ως αποτελεσμα γιατι ειναι φαυλος κυκλος...Οποτε νοημα εχει το πως 8α πραττουμε στην ζωη μας στην κα8ημερινοτητα μας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:50 ----------

Πραγματικά έχετε πέσει σε μια λούπα του κοσμοπόλιταν,sex and the city και έγω δεν ξέρω τι άλλο και έχετε χάσει πέρα για πέρα την μπάλα.

couldn t agree more...αυτη η αναγκη για τα προτυπα....Προσωπικοτητα μηδεν...

Δημοσ.
Δεν είναι θέμα πίκρας.Που εννοείται και εγώ έχω φάει και όλοι.Απλά μιλώντας και με φίλες μου έχω καταλάβει ότι ΟΤΙ και να κάνει το εκάστοτε παλικάρι που ασχολείται μαζί τους πάντα αυτές θέλουν κάτι άλλο.Ο ένας είναι πολύ χύμα,ο άλλος είναι πολύ κυριλέ,ο άλλος το πάει πολύ σιγά,ο άλλος δεν ξέρει να φλερτάρει,του αλλουνού δεν μου αρέσουν τα παπούτσια,ο άλλος δεν έχει αμάξι,ο άλλος δεν της άρεσε που πλήρωσε στο πρώτο ραντεβού την έκανε να νιώσει κάπως,ο άλλος δεν της άρεσε που την άφησε να πληρώσει,ο άλλος δεν της άρεσε που ενώ έκανε κίνηση να πληρώσει στο τέλος την άφησε να πληρώσει,ο άλλος που ενώ την άφησε να βγάλει το πορτοφόλι στο τέλος πλήρωσε.

XAXAXAXAX... Nα 'σαι καλά ρε, μ' έκανες και γέλασα... Jokes aside though, γι' αυτό δεν μπορώ να κάνω παρέα με γυναίκες. Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, αλλά, με το συμπάθειο, ε πώς τις κάνεις παρέα ακόμα;;;

Οι άντρες δεν φταίνε ούτε για πλάκα.Βγες όποια μέρα θέλεις με το πολύ μια φίλη σου και αν δεν στην πέσουν 5 6 άτομα(ανεξαρτήτως κυβικών σου) έλα σφύρα μου κλέφτικα.

Μη γενικεύεις :). Φταίνε και οι άντρες, κι εξήγησα και το γιατί. Αν δεν μπορείς να το δεις και τα ρίχνεις απόλυτα και καθολικά στις γυναίκες, κάπου πρέπει να το ψάξεις. Κι έχω βγει με φίλη μου - αυτήν τη μία - πολλές φορές και ναι, μας την έχουν πέσει πολλά άτομα. ΟΥΠΣ, λάθος, της την έχουν πέσει πολλά άτομα, γιατί είναι γκομενάρα και εγώ από δίπλα μαζεύω πτώματα, καθώς η πρώτη εντύπωση δεν είναι το δυνατό μου σημείο :-) Και μου χει τύχει και το απίστευτο σκηνικό να κεράσει ο άλλος ΕΝΑ σφηνάκι, μόνο εκείνη. Ακόμα και να τον γούσταρε δηλαδή, μετά απ' αυτό πού να του κάτσει; Μην τρελαινόμαστε τώρα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:59 ----------

couldn t agree more...αυτη η αναγκη για τα προτυπα....Προσωπικοτητα μηδεν...

Καλά τώρα, αυτό είναι εξίσου αστείο με το "οι άντρες δεν υπάρχουν πια". Κακά τα ψέματα, δεν βλέπετε μια προσωπικότητα να περπατάει στο δρόμο. Καλώς η κακώς, το Cosmopolitan και τα συναφή του εξακολουθούν να υπάρχουν γιατί πολλοί άντρες - ΟΧΙ όλοι βέβαια - ζητάνε αυτά τα πρότυπα. Αν τα σνομπάρανε, δεν θα υπήρχαν.

Όντως το αναλύσαμε πολύ και άκρη δεν θα βγει με τίποτα, αλλά μια γενικότερη κουβέντα για να κλείσω κι εγώ:Όλοι οι άντρες δεν είναι ίδιοι, όπως ούτε και όλες οι γυναίκες. Keep looking and have faith ;)

Δημοσ.
XAXAXAXAX... Nα 'σαι καλά ρε, μ' έκανες και γέλασα... Jokes aside though, γι' αυτό δεν μπορώ να κάνω παρέα με γυναίκες. Έχεις δίκιο σ' αυτό που λες, αλλά, με το συμπάθειο, ε πώς τις κάνεις παρέα ακόμα;;;

Καλώς ή κακώς ένας καφές με 5 μαντραχαλάδες που έχουμε συζητήσει τις ιστορίες μέχρι όλου το γενεαλογικού μας δέντρου 5η φορά είναι πολύ πιο βαρετός από έναν καφέ με κοπέλες φίλες.

Παρέα δεν θα το έλεγα ότι τις κάνω αλλά για έναν καφέ μια στο τόσο μια χαρά είναι και πίστεψέ με από αυτά που ακούς καταλαβαίνεις και τι παίζει και που βρίσκεται το πρόβλημα.Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει κάποια που να μην την φλερτάρει κάποιος(ακόμη και την ώρα να την ρωτήσει για αυτήν την φλερτάρει) και το πιό σίγουρο είναι ότι κολλάει το θέμα ή επειδή γουστάρει έναν άλλο που βρίσκεται 50000χιλιόμετρα μακρυά,έχει 100 χρόνια σχέση,την έχει απορρίψει 10000000 φορές ή επειδή κάτι τελείως γελοίο της ξινίζει.

Δημοσ.

Πω πωω! 4:01 κι ακόμα να κλείσουν τα βλέφαρα!

Τι τους ήθελα 4 καφέδες;

Λέτε να νυστάξω άμα διαβάσω όσα γράφατε Φιλολογίνα-PaokToTheBone στις προηγούμενες σελίδες;...

Αλήθεια...τι συζητάτε;:P

Δημοσ.
Και μου χει τύχει και το απίστευτο σκηνικό να κεράσει ο άλλος ΕΝΑ σφηνάκι, μόνο εκείνη. Ακόμα και να τον γούσταρε δηλαδή, μετά απ' αυτό πού να του κάτσει; Μην τρελαινόμαστε τώρα...

Μισό λεπτάκι δηλαδή αν είναι 10 άτομα στην παρέα πρέπει να κεράσει όλη την παρέα δηλαδή;

Αφού την άλλη θέλει να πηδ..:X θα κεράσει όλο το μαγαζί;

Την οικονομική κρίση που την πάς;:lol:

Δημοσ.
Μισό λεπτάκι δηλαδή αν είναι 10 άτομα στην παρέα πρέπει να κεράσει όλη την παρέα δηλαδή;

Αφού την άλλη θέλει να πηδ..:X θα κεράσει όλο το μαγαζί;

Την οικονομική κρίση που την πάς;:lol:

:lol: Έλα μου ντε, δεν το σκέφτηκα... Όντως, θα του ήταν πολύ δύσκολο να κεράσει 2 άτομα, αντί για ένα... Νύσταξες μου φαίνεται ;) Αφού είπα ότι ήμασταν οι 2 μας. :-)

Δημοσ.

Αυτόν τον απέρριψα επειδή δεν κέρασε και την φίλη μου.End of story.Ο νοών νοήτω!:-D

Εντάξει άμα ήσασταν δύο θα έπρεπε να πάρει και έναν φίλο του να σας κεράσουν μαζί.Πολύ παρτάκιας ήταν αυτός.Καλά του έκανε.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...