Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
(η αλήθεια είναι ότι παρασύρθηκα και άρχισα να ποστάρω ερωτικά στιχάκια σαν κοριτσάκι:P)

Το σαν τι το ήθελες;:P

Έδωσες ρέστα πάντως.Άμα κατάφερνες να συνεχιστεί και για λίγο ακόμη η κουβέντα με τις λεσβίες θα έπρεπε να πάρεις βραβείο καλύτερου ποστά της ημέρας!:-D

Δημοσ.
Εξαρτάται από τη γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση, το θέαμα δύο γυναικών δεν φαίνεται τόσο "παρά φύσιν" όσο το θέαμα 2 αντρών. Συν του ότι το γυναικείο σώμα, όπως και να το δεις, είναι πιο όμορφο από το αντρικό. ΟΧΙ δεν είμαι λεσβία, απλά είμαι αντικειμενική :-D

Σωστα :-) :-)

Δημοσ.

Oχι Εγω μολις γυρισα,και δεν μ κολλαει υπνος...

αλλα δεν ξερω κατα ποσο υπαρχει ψυχη εδω μεσα τετοια ωρα...

Δημοσ.

Σκεφτεσαι?Αρα υπαρχεις...το χει πει και καποιος αλλος πριν απο μενα!

Ημουν για ποτακι, και σε οποιο μερος κ να πηγα υπηρχαν παντου μονες κοπελες και οχι τοφια....

Τι στο καλο τοσο απαξιωση πια?η ειστε ξινομ*@νες?

Δημοσ.
Σκεφτεσαι?Αρα υπαρχεις...το χει πει και καποιος αλλος πριν απο μενα!

Ημουν για ποτακι, και σε οποιο μερος κ να πηγα υπηρχαν παντου μονες κοπελες και οχι τοφια....

Τι στο καλο τοσο απαξιωση πια?η ειστε ξινομ*@νες?

Είναι θέμα σωστής προσέγγισης αγαπητέ Watson...

ΑΝ ΚΑΙ, έζησα και το εξής: Σε κάποια φάση είχα στην παρέα μου μια απίστευτα ωραία κοπέλα - από χαρακτήρα βέβαια... θα δεις - και της την έπεφτε ένας συμφοιτητής μας. Για ένα δίμηνο έστελνε μηνύματα, στιχάκια κλπ. Αυτή στο φτύσιμο. Μετά το δίμηνο τον πετυχαίνουμε στο δρόμο, κι αυτός ήταν τελείως ψυχρός. Φεύγουμε και κάνει αυτή "Πολύ ψυχρός δεν σου φάνηκε;", "Ε τι θες ρε ... "της λέω "δυο μήνες τώρα τον φτύνεις". Και η απάντηση "Ναι, αλλά ήθελα να συνεχίσει να ασχολείται".:shock: Τι να πεις...

Δημοσ.
Είναι θέμα σωστής προσέγγισης αγαπητέ Watson...

ΑΝ ΚΑΙ, έζησα και το εξής: Σε κάποια φάση είχα στην παρέα μου μια απίστευτα ωραία κοπέλα - από χαρακτήρα βέβαια... θα δεις - και της την έπεφτε ένας συμφοιτητής μας. Για ένα δίμηνο έστελνε μηνύματα, στιχάκια κλπ. Αυτή στο φτύσιμο. Μετά το δίμηνο τον πετυχαίνουμε στο δρόμο, κι αυτός ήταν τελείως ψυχρός. Φεύγουμε και κάνει αυτή "Πολύ ψυχρός δεν σου φάνηκε;", "Ε τι θες ρε ... "της λέω "δυο μήνες τώρα τον φτύνεις". Και η απάντηση "Ναι, αλλά ήθελα να συνεχίσει να ασχολείται".:shock: Τι να πεις...

Τι σωστη προσεγγιση και ...σε αυτην την ηλικια ειναι χαζο να περνεις την φιλη σου και να ε8ελοτυφλεις(δεν ξερω αν γραφεται ετσι,ποτε δν το ειχα με την ορ8ογραφια) πινοντας ενα ποτο και πηγαινοντας για νανι μονη σου...Δηλαδη μαζι με τον φαιμινισμο πνιξατε και τις ορμονες σας?

Τωρα αυτα τα κομπλεξικα η8ελα να ασχολειται κτλ σημαινει οτι δν πιστευω στον εαυτο μ και μ αρεσει η επιβεβαιωση ενος στραβου που ασχολειται μαζι μου.

Δημοσ.

Βασικά οι περισσότερες περιμένουν oh wait...κυνηγάνε ήθελα να πω τον πρίγκιπα.

Μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι ο πρίγκηπας 1.Έχει και γκόμενα και

2.πηδάει άλλες αλλά με αυτές δεν πρόκειται ούτε για ένα βράδυ να ασχοληθεί.

3.Είναι προπονητής στην ΑΕΚ

Χαλάνε κανα δυό τρία χρόνια της ζωής τους στο κυνήγα..φτύνοντας επιδεικτικά ότι κινείται.

Όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις ότι πρόκειται για τέτοια περίπτωση να γίνεις Λούις τόσο καλύτερα για εσένα πάντα..

Το παλικάρι που λέει η Φιλολογίνα προφανώς και έφαγε 2 μήνες από τη ζωή του τσάαααμπα όμως..Στην επόμενη θα μάθει..

Δημοσ.
Τι σωστη προσεγγιση και ...σε αυτην την ηλικια ειναι χαζο να περνεις την φιλη σου και να ε8ελοτυφλεις(δεν ξερω αν γραφεται ετσι,ποτε δν το ειχα με την ορ8ογραφια) πινοντας ενα ποτο και πηγαινοντας για νανι μονη σου...Δηλαδη μαζι με τον φαιμινισμο πνιξατε και τις ορμονες σας?

Ρε συ - αν και είναι αργά για τέτοια κουβέντα, εγώ δεν έχω ώρες... - δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Όχι, δεν τις πνίξαμε τις ορμόνες, αλλά ο χαρακτηρισμός "εύκολη" (για να μη χρησιμοποιήσω τον πιο γνωστό όρο) καραδοκεί στη γωνία. Μετά, είναι λίγες οι γυναίκες που έχουν αποδεχθεί το σεξ ως βιολογική ανάγκη καθώς και το ότι δεν είναι απαραίτητο να καταλήξει κάπου, αλλά μπορεί να είναι απλώς και ικανοποίηση της αμοιβαίας έλξης που μπορεί να έχουν 2 άτομα μια συγκεκριμένη στιγμή. Επίσης, (εδώ μπαίνει η δική σας ευθύνη) όταν μπαίνετε σ' ένα μπαρ πάτε και την πέφτετε στις θεογκόμενες που συνήθως είναι πιο απρόσιτες κι έχουν πιο υψηλά standards από τις απλώς εμφανίσιμες και άρα είναι πιο πιθανό να σας ρίξουν άκυρο. Και τέλος, παίζει και το θέμα ότι κάποιες γυναίκες είναι πολύ πιο συνεσταλμένες απ' όσο δείχνει ενδεχόμενως η εμφάνισή τους και απλά το παίζουν άνετες και cool, αλλά όταν έρχεται η στιγμή να κάνουν το βήμα, δεν τους βγαίνει και κάνουν πίσω. Και τέλος φυσικά υπάρχουν και οι απλώς κομπλεξικές που θέλουν την επιβεβαίωση και φλερτάρουν μόνο γι'αυτόν το λόγο.

Τωρα αυτα τα κομπλεξικα η8ελα να ασχολειται κτλ σημαινει οτι δν πιστευω στον εαυτο μ και μ αρεσει η επιβεβαιωση ενος στραβου που ασχολειται μαζι μου.

Ισχύει και να σκεφτείς ότι μιλάμε για μια κοπέλα που έχει τρομερή επιτυχία λόγω εμφάνισης.

Τέλος, να ρωτήσω κι εγώ όμως κάτι που με τρώει. Γιατί δεν ξέρετε να φλερτάρετε πλέον; Έχω βγει με ελάχιστους άντρες που ήξεραν όντως να εξιτάρουν μια γυναίκα εγκεφαλικά πριν να περάσουν στο ...action - part (και όλοι πάνω από 30). Και είναι πολύ σημαντική η εγκεφαλική διέγερση για μια γυναίκα - έτσι πιστεύω τουλάχιστον, εκτός κι αν μόνο εγώ λειτουργώ έτσι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...