eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 (η αλήθεια είναι ότι παρασύρθηκα και άρχισα να ποστάρω ερωτικά στιχάκια σαν κοριτσάκι)
little loulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 εντιτ: να το πρώτο θύμα! Οταν σου λέω γώ... εισαι μικρος εσυ!δεν καταλαβαινεις απο αυτα..
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έρωτες και μ*&@$ς... Όλα πόθος και σεξουαλική επιθυμία είναι. Έτσι για να σας γειώσω λίγο...
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έρωτες και μ*&@$ς... Όλα πόθος και σεξουαλική επιθυμία είναι. Έτσι για να σας γειώσω λίγο... αι εσυ διαβασε κανα manual
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 αι εσυ διαβασε κανα manual Είσαι παλικάρι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! :lol::lol::lol: χαχαχαχαχαχαχ
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 αι εσυ διαβασε κανα manual Sata, με παρεξήγησες φίλε μου...
little loulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Έρωτες και μ*&@$ς... Όλα πόθος και σεξουαλική επιθυμία είναι. Έτσι για να σας γειώσω λίγο... we know...ασε μας να ονειρευτουμε και λιγο ομως
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 we know...ασε μας να ονειρευτουμε και λιγο ομως Nαι. Ας καθόταν η Ιουλιέττα στο Ρωμαίο με τη μία, και θα σου λεγα εγώ άμα θα τραγουδούσε καντάδες κάτω από το μπαλκόνι της...
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 αλήθεια οι γυναίκες αηδιάζουν όταν βλέπουν λεσβίες να κάνουν διάφορα, όπως αντίστοιχα οι άντρες;
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 we know...ασε μας να ονειρευτουμε και λιγο ομως Σώπασε γυναίκα! Τώρα μιλάνε οι άντρες! Έτσι να τρέχει η ορμόνη, απ τα μπατζάκια, σαν τον Μόρνο... Αντε καληνύχτα
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 αλήθεια οι γυναίκες αηδιάζουν όταν βλέπουν λεσβίες να κάνουν διάφορα, όπως αντίστοιχα οι άντρες; Εξαρτάται από τη γυναίκα. Σε κάθε περίπτωση, το θέαμα δύο γυναικών δεν φαίνεται τόσο "παρά φύσιν" όσο το θέαμα 2 αντρών. Συν του ότι το γυναικείο σώμα, όπως και να το δεις, είναι πιο όμορφο από το αντρικό. ΟΧΙ δεν είμαι λεσβία, απλά είμαι αντικειμενική
status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Nαι. Ας καθόταν η Ιουλιέττα στο Ρωμαίο με τη μία, και θα σου λεγα εγώ άμα θα τραγουδούσε καντάδες κάτω από το μπαλκόνι της... Μα φαντάζεσαι την Ιουλιέτα στο κλάσιμο από τον Ρομέο; Ο Σεκσπιρ και οι αρχές της φαλλοκρατίας στην βικτωριανή (λέμε τώρα:Ρ) Αγγλία :Ρ
little loulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Nαι. Ας καθόταν η Ιουλιέττα στο Ρωμαίο με τη μία, και θα σου λεγα εγώ άμα θα τραγουδούσε καντάδες κάτω από το μπαλκόνι της... μην τα λες ετσι αποτομα..με σοκαρεις!!! Σώπασε γυναίκα! Τώρα μιλάνε οι άντρες! Έτσι να τρέχει η ορμόνη, απ τα μπατζάκια, σαν τον Μόρνο... Αντε καληνύχτα μιλησε κανεις?
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Μα φαντάζεσαι την Ιουλιέτα στο κλάσιμο από τον Ρομέο; Ο Σεκσπιρ και οι αρχές της φαλλοκρατίας στην βικτωριανή (λέμε τώρα:Ρ) Αγγλία :Ρ Ναι... thy pig, thy man... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:08 ---------- μην τα λες ετσι αποτομα..με σοκαρεις!!! You know the deal about Santa Claus, right? ασδλκαξσδλκαξ
little loulou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 You know the deal about Santa Claus, right? ασδλκαξσδλκαξ λα λα λα..δεν ακουω τιποτα,δεν διαβαζω τιποτα..λα λα λα..τι ωραια μερα σημερα..λα λα λα ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.