Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ναι. Ωραία είναι. Βέλγικη μοναστηριακή, λιγότερο αλκοόλ από την κουαντρούπελ, αλλά καλύτερη ισορροπία και όχι τόσο φρουτώδης γεύση -αλλά περισσότερο γλυκειά από την διπλή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Βέλγικη μοναστηριακή...

μήπως μπερδεύεσαι; Αυτή που έχω εγώ γράφει "product of Holland" και έχει 8% αλκοόλ. Είναι υπερβολικά πανάκριβη, αλλά είναι σε ένα καταπληκτικό πήλινο μπουκάλι, σκέτη κ@ύλα. Ανυπομονώ να βρεθώ στην κατάλληλη φάση για να την δοκιμάσω...

Χμ για να το λέει έτσι θα είναι, ως τώρα με αυτή την εντύπωση είχα μείνει. Ίσως η συνταγή να είναι από κάποιο μοναστήρι κτλ κτλ. Την ίδια λέμε πάντως σίγουρα, δοκίμασε και την quad damage =p

edit, A Trappist beer is a beer brewed by or under control of Trappist monks. Of the world's 171 Trappist monasteries (as of April 2005), seven produce beer (six in Belgium and one in The Netherlands).

Γι' αυτό μπερδέυτηκα, μπήκαν σφήνα οι Ολλανδοί στην παντοκρατορία.

Κι εγώ ανάμεσα σε 6 Βέλγους πέτυχα τον έναν Ολλανδό. Καλός.

Τώρα που το λες πάντως, νομίζω την quadrupel μας την πρότεινε κάποια στιγμή η κοπέλα στο τσέχικο (το μπαράκι), αλλά είχαμε πιει αρκετά για να πιούμε και κάτι τέτοιο. Την επόμενη φορά που την ζητήσαμε δεν την είχε. Δεν είμαι και σίγουρος, αλλά νομίζω αυτή ήταν.

Δεν ξέρω πόσο καιρό παίζει η διαφήμιση του οτε με την καφετιέρα πάντως σήμερα την είδα και είναι πολύ πολύ έξυπνη !

Εχτές την πρωτοείδα.

Για το μήνυμα που ζήτησε ο πελάτης (ΟΤΕ) να περάσει, είναι πολύ καλή. Τώρα αν το μήνυμα είναι αληθινό ή όχι είναι εντελώς διαφορετική κουβέντα.

Έχετε διαβάσει τίποτα από dragonlance ? Είπα να ρίξω μια ματιά και έχω χάσει τη μπάλα.Έχει 800 βιβλία και δεν ξέρω από που να αρχίσω.Ξέρει κανείς ?

Λίγο άσχετο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τον Paredwse τι πιθανότητες έχει ένα άτομο που έχει φάει μήνυση για ξυλοδαρμό να την σκαπουλάρει..

(βάρεσε τον συνάδελφό του εκεί που δούλευε) λολ..

• Super Moderators
Λίγο άσχετο αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τον Paredwse τι πιθανότητες έχει ένα άτομο που έχει φάει μήνυση για ξυλοδαρμό να την σκαπουλάρει..

(βάρεσε τον συνάδελφό του εκεί που δούλευε) λολ..

Ανάλογα. Γενικά δεν θα τολμούσα να έδινα πιθανότητες σε υποθέσεις. Η επιτυχής ή μη έκβασή τους εξαρτάται από πολλούς απρόβλεπτους παράγοντες: δικαστές, δικηγόροι των δύο πλευρών, μάρτυρες, εξωτερικές συγκυρίες, ακόμα κι ο κατηγορούμενος.

Έχω υπ' όψιν μου υπόθεση (και μάλιστα σοβαρή, κακούργημα) κατά την οποία όλα έβαιναν καλώς, το δικαστήριο ήταν στα πρόθυρα της αθώωσης, μέχρι που... απολογήθηκε ο κατηγορούμενος. Εκεί "γύρισε" όλο το θετικό κλίμα και καταδικάστηκε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...