status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 /Pedophile detected. Μπιιιιιιιιιιπ.Τσου, τσου, τσου. Δε ντρέπεσαι; Πορνόγερε. Επειδή δε σου μιλάει η κοπελίτσα, την διασύρεις λέγοντας ότι είναι μεγάλη. /Pedophile Approved. Μπιιιιιιιιιιιπ. (_|_) she said so!
giorgos147 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 (_|_) Θα πω τίποτα κακό για αυτό που έκανες.
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Όπως καταλαβαίνετε, απαξιώ... Εγώ είπα την πίκρα μου κι εσείς γελάτε... Κι όμως είναι βαριά ηλικία τα 22... ε Wash;;;
status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Όπως καταλαβαίνετε, απαξιώ... Εγώ είπα την πίκρα μου κι εσείς γελάτε... Κι όμως είναι βαριά ηλικία τα 22... ε Wash;;; Είδες ρε δεν είναι ότι δε μου μιλάει απλά σνομπάρει η γυναίκα...:Ρ
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Όπως καταλαβαίνετε, απαξιώ... Εγώ είπα την πίκρα μου κι εσείς γελάτε... Κι όμως είναι βαριά ηλικία τα 22... ε Wash;;;
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Είδες ρε δεν είναι ότι δε μου μιλάει απλά σνομπάρει η γυναίκα...:Ρ Σε γουστάρει. Καληνύχτα παιδιά.
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Θα γίνω απίστευτα άκυρος και θα πώ..... με Είναι καλύτερο και απο πρέζαααααααα!!! Είμαι στο τρίτο πακέτο και συνεχίζω!!!!!!!!!
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Θα γίνω απίστευτα άκυρος και θα πώ..... με Είναι καλύτερο και απο πρέζαααααααα!!! Είμαι στο τρίτο πακέτο και συνεχίζω!!!!!!!!! Μετά τους παχυντικούς μιναροκεφτέδες, στα παχυντικά ωραία. Γαλατάκι πίνε.
Φιλολογίνα Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Σε γουστάρει. Καληνύχτα παιδιά. Με πήρες χαμπάρι ρε Γιώργο...
eSATA Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 φάε κανα κεφτέ ρε μαλάκα να στανιάρεις...τρως μπισκότα νυχτιάτικα
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Το σκέτο είναι μπλιάχ να πούμε!!!! Και κάπως πρέπει να ξαναπάρω τα 10 κιλά που έχασα απο την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα....
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Βέβαια αργότερα θα συνεχίσεις απο αλλο μερος... Με λίγα ζόρια, αλλα αυτο ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο
minarokeftes Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 φάε κανα κεφτέ ρε μαλάκα να στανιάρεις...τρως μπισκότα νυχτιάτικα Έφαγα το μεσημέρι!!!! Απο τα χέρια της μάνας μου..... 7 κιοφτέδες να ούμε ήταν και βαριοί....
status Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Με πήρες χαμπάρι ρε Γιώργο... Το είπε πριν κάποιος λίγο πιο μεγάλος από εμένα:Ρ
giorgos147 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2009 Με πήρες χαμπάρι ρε Γιώργο... Άρχισε το ξανά.(ξέρεις πιο)Το να ερωτεύεσαι τον Στέλιο, είναι αρρώστια. (=P) φάε κανα κεφτέ ρε μαλάκα να στανιάρεις...τρως μπισκότα νυχτιάτικα Κεφτές = Βαρύς. Θες να πάει για ύπνο, να ξυπνήσει κάποια στιγμή στα άγρια μεσάνυχτα και να κλάνει επειδή θα θέλει χέσουμο; Νοτ γκουντ... Το σκέτο είναι μπλιάχ να πούμε!!!! Και κάπως πρέπει να ξαναπάρω τα 10 κιλά που έχασα απο την τελευταία φορά που ερωτεύτηκα.... Έρωτας = Κάνει κακό. Βλέπω έναν φίλο ο οποίος έχει χάσει πόσα κιλά. Βέβαια αργότερα θα συνεχίσεις απο αλλο μερος... Με λίγα ζόρια, αλλα αυτο ειναι αλλού παπά ευαγγέλιο Πολλά μου μπήκαν στο μυαλό. Έφαγα το μεσημέρι!!!! Απο τα χέρια της μάνας μου..... 7 κιοφτέδες να ούμε ήταν και βαριοί.... Θα σου πω τι να τους έκανες τους κεφτέδες, αλλά έχεις χάρη που ήταν της μαμάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.