Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ε οχι και καριολα.. Ο καλος υπνος στην προκειμενη περιπτωση δν ειναι ευχη Τι να κάνω, τις καλές ευχές τις λέω από μέσα μου αλλιώς θα πέσουν να με φάνε... "είμαι και κοπέλα"..
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ο giorgos147 πήγε για ύπνο, άρα μπορείς να βγάλεις ελεύθερα την ΦιλολοGeena που κρύβεις μέσα σου
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ο giorgos147 πήγε για ύπνο, άρα μπορείς να βγάλεις ελεύθερα την ΦιλολοGeena που κρύβεις μέσα σου Κάτι σε Jenna Jameson σας βρίσκεται; Γιατί το Innocent high το πέρασα :Ρ
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ο giorgos147 πήγε για ύπνο, άρα μπορείς να βγάλεις ελεύθερα την ΦιλολοGeena που κρύβεις μέσα σου Ίσως και την Φιλολοjenna τώρα που το σκέφτομαι Ευχαριστώ για την ελευθερία που τόσο άπλετα μου προσφέρει το Insomnia, αλλά δεν έχω κάτι να βγάλω... Είπαμε, αθωότης και αφέλεια Edit: Damn it, με πρόλαβαν...
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 sοrry dude, it dοesn't rhyme Φρίστάϊλ μπέιμπεΧ :Ρ
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 το ξέρω.....σε δικαίωσαν 2 ποστ πιο πάνω Ναι. Nα και μία περίπτωση που το να αργεί κάποιος (ο Pc's) δεν είναι καλό...
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 shit, ΑΥΤΟ πώς μου ξέφυγε;;; ---> Ευχαριστώ για την ελευθερία που τόσο άπλετα μου προσφέρει το Insomnia, αλλά δεν έχω κάτι να βγάλω... Είπαμε, αθωότης και αφέλεια
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 shit, ΑΥΤΟ πώς μου ξέφυγε;;; ---> Γεράματα...κλασσικά :Ρ
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 shit, ΑΥΤΟ πώς μου ξέφυγε;;; ---> :shock: Μα τι μυαλό είναι αυτό που έχεις πια;;; Σου ξέφυγε λόγω του ότι η προχωρημένη ηλικία σου μειώνει την αντίληψή σου υποθέτω... Edit: Στα κομμάτια, πάλι με πρόλαβαν, αύριο πρωί πρωί πάω Multiδράμα...
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 :shock: Μα τι μυαλό είναι αυτό που έχεις πια;;; Σου ξέφυγε λόγω του ότι η προχωρημένη ηλικία σου μειώνει την αντίληψή σου υποθέτω... Edit: Στα κομμάτια, πάλι με πρόλαβαν, αύριο πρωί πρωί πάω Multiδράμα... ...έλα όμως που δεν μπορείς να μου πεις "..και είσαι και κοπέλα!" * δεν είσαι και τόσο μακρυά...άμα θες έλα MultiΞάνθη
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 :shock: Μα τι μυαλό είναι αυτό που έχεις πια;;; Σου ξέφυγε λόγω του ότι η προχωρημένη ηλικία σου μειώνει την αντίληψή σου υποθέτω... Edit: Στα κομμάτια, πάλι με πρόλαβαν, αύριο πρωί πρωί πάω Multiδράμα... Δε φταίει ο υπολογιστής σου, εγώ γράφω γρήγορα:Ρ
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δε φταίει ο υπολογιστής σου, εγώ γράφω γρήγορα:Ρ εσένα σε βλέπω να πεθαίνεις στη ψάθα, για τεχνικός υπολογιστών
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 . ..έλα όμως που δεν μπορείς να μου πεις "..και είσαι και κοπέλα!" * δεν είσαι και τόσο μακρυά...άμα θες έλα MultiΞάνθη Εντάξει δεν μπορώ να μιλήσω μπροστά σε ΟΛΟ το φόρουμ (να διασώσουμε όποια αξιοπρέπεια μας έμεινε τέλος πάντων) κάπου θα έχει το msn σου όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.