minarokeftes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 (να υποθέσω πως δεν θα θες να σου ξαναπροτείνω ταινία... ) Όχι καλέ!!! Απλά στις κωμωδίες πιστεύω είναι πιο δύσκολο... πχ εγώ έλιωσα με το Step Brothers και όσοι φίλοι μου το είδαν είπαν μλκ. Είναι πολύ περίεργο να καταλάβεις το χιούμορ που θα έχει ο άλλος!!! Δεν είπα οτι ήταν χάλια, αλλα περίμενα να λιώσω στα γέλια, κάτι που έχω να κάνω καιρό με ταινία.
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Όταν σου είπε... ; ...ότι το "Le dîner de cons" είναι ταινία ηλιθίων. (...εννοώ γυρισμένη από such - για να μη βγάλει καμμιά Kραυγή ο gsarig)
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Όχι καλέ!!! Απλά στις κωμωδίες πιστεύω είναι πιο δύσκολο... πχ εγώ έλιωσα με το Step Brothers και όσοι φίλοι μου το είδαν είπαν μλκ. Είναι πολύ περίεργο να καταλάβεις το χιούμορ που θα έχει ο άλλος!!! Δεν είπα οτι ήταν χάλια, αλλα περίμενα να λιώσω στα γέλια, κάτι που έχω να κάνω καιρό με ταινία. δεν χρειαζεται να δεις ταινια για αυτο...Λιγο παραπανω whiskey χρειαζεται... Πω πω κρυο καιρος για τριο...
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ...ότι το "Le dîner de cons" είναι ταινία ηλιθίων. (...εννοώ γυρισμένη από such - για να μη βγάλει καμμιά Kραυγή ο gsarig) Πωπωωω μου θύμισες τα νιάτα μου... Ήμουν Λύκειο όταν την είδα... ένιωσα τόσο έξυπνη για μια φορά στη ζωή μου
minarokeftes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 btw wash έχεις καμια καλή ψιλοκαινούργια στα υπόψιν???? και όποιος άλλος έχει καμια καλή κωμωδία ας πεί. Μετά την μαλακία το Doghouse που είδα χτες όλα τα άλλα μου φαίνονται γαμάτα!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:09 ---------- δεν χρειαζεται να δεις ταινια για αυτο...Λιγο παραπανω whiskey χρειαζεται... Πω πω κρυο καιρος για τριο... Μωρέ δεν έχω πρόβλημα με το γέλιο.... Όλη μέρα μλκς με την παρέα υπάρχει άφθονο. Με ταινία έχω καιρό να γελάσω αρκετά και όχι σε 3-4 σκηνές μόνο...
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Παόκι, έχουμε μια πολύ προχώ φιλόλογο. Ψήνεσαι; φέρε όμως και μια μυγοσκοτώστρα
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 btw wash έχεις καμια καλή ψιλοκαινούργια στα υπόψιν???? και όποιος άλλος έχει καμια καλή κωμωδία ας πεί. Μετά την μαλακία το Doghouse που είδα χτες όλα τα άλλα μου φαίνονται γαμάτα!!!. Οπότε δες το Dude where's my car, θα σου φανεί έπος όπως είσαι...
Members gsarig Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ...ότι το "Le dîner de cons" είναι ταινία ηλιθίων. (...εννοώ γυρισμένη από such - για να μη βγάλει καμμιά Kραυγή ο gsarig) ναι αλλά αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι συμμετείχα στην παραγωγή (τελικά οι ταινίες που έχουν τη λέξη "ηλίθιος" στον τίτλο μου αρέσουν - είδα και τους ηλίθιους του τρίερ της προάλλες και μου άρεσε - αλλά εντάξει, αυτό δεν θα το πρότεινα με τίποτα σε άνθρωπο γιατί το πιθανότερο θα ήταν μετά να με βρίσει )
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 btw wash έχεις καμια καλή ψιλοκαινούργια στα υπόψιν???? και όποιος άλλος έχει καμια καλή κωμωδία ας πεί. Μετά την μαλακία το Doghouse που είδα χτες όλα τα άλλα μου φαίνονται γαμάτα!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:09 ---------- Μωρέ δεν έχω πρόβλημα με το γέλιο.... Όλη μέρα μλκς με την παρέα υπάρχει άφθονο. Με ταινία έχω καιρό να γελάσω αρκετά και όχι σε 3-4 σκηνές μόνο... παρατα τις ταινιες...(αυτες τις ταινιες..) καλο humor σε ταινια δυσκολα... Αν 8ες βρες μια να σε "γαργαλαει"
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 μιναροκιοφτέ μου, κι εγώ πάσχω από το ίδιο σύνδρομο με 'σένα, σόρι ...για την ακρίβεια, νομίζω πως η τελευταία φερέλπιδα & φρούδα απόπειρά μου να ξεκαρδιστώ, ήταν ακριβώς αυτή η ταινία
PaokToTheBone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Παόκι, έχουμε μια πολύ προχώ φιλόλογο.Ψήνεσαι; φέρε όμως και μια μυγοσκοτώστρα φιλολογο ε? Μυγοσκοτωστρα , δεν εχω τι 8α κανουμε για αυτο?
Φιλολογίνα Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Παόκι, έχουμε μια πολύ προχώ φιλόλογο.Ψήνεσαι; φέρε όμως και μια μυγοσκοτώστρα Αχ μη, δεν μπορώ τη βία όταν ξεφεύγει από τα όρια συγκεκριμένου επίπλου
status Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Αχ μη, δεν μπορώ τη βία όταν ξεφεύγει από τα όρια συγκεκριμένου επίπλου Την σερβάντα εννοεί ή την κουτσομπόλα :Ρ
minarokeftes Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Οπότε δες το Dude where's my car, θα σου φανεί έπος όπως είσαι... Ντάξει είπαμε μλκς αλλα όχι και τόσο!!! είδα το τρέιλερ.....
washcloud Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Την σερβάντα εννοεί ή την κουτσομπόλα :Ρ ...την καριόλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.