alexzzz Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέρα σας... κάναμε κόντρα με τον κουμπάρο ποιος βαριέται πιο πολύ αλλά βαρεθήκαμε και το σταματήσαμε...
status Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Μέρα σας... κάναμε κόντρα με τον κουμπάρο ποιος βαριέται πιο πολύ αλλά βαρεθήκαμε και το σταματήσαμε... Ρε σάλτα...ξέρεις εσύ, βαριέμαι να γράφω :Ρ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:17 ---------- O/H alexzzz έχει ξεπεράσει το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αποθηκευμένων προσωπικών μηνυμάτων και δε μπορεί να δεχθεί νέα μηνύματα μέχρι να διαγράψει μερικά. Κοινός No More Credit mister:P
klainmaingr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ποιοι είστε έτσι στον κόσμο σας(αν και είμαι άσπεργκερς εγώ)λάτρεις της φύσης;;;Εννοώ να περιπλιανοσασται στη φύση στο κόσμο σας να μαζεύεται άγρια μανιτάρια,να ακούτε στα headphones μουσική στυλ eno ή boards of canada ή sigur ros,να χάνεσται σε δάση όπως τον Χάνσελ και να έχετε μια παιδική αθωότητα... Oh insomnia... Κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό...
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πω η Ελπιδάρα έριξε 4άρα στο Ποντισμένο. Το έχει η μοίρα φαίνεται, όταν πάει καλά ο Αγ. Ανδρέας να τα πηγαίνει καλά και η Ελπίς και το αντίστροφο. Μεγαλεία.
leftermann Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 πουλέτε, σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί, ντύνομαι και ανακαλύπτω ότι κάτι με ενοχλεί στην τσέπη. Ψάχνω, και βρίσκω ένα μάτσο λεφτά. Δεν μπορεί λέω, πρέπει να τα ξοδέψω, θα μου ξεχειλώσουν την τσέπη και είναι κρίμα το παντελονάκι... Και θυμάμαι ότι σήμερα έχουμε ραντεβού για αμνιοπαρακέντηση. Ωραία λέω, να που θα τα ξοδέψω. Το λοιπόν, μου λέει η γραμματέας "600 ευρώ είναι η εξέταση, στέλνουμε το υγρό στην Αγγλία, μπλα μπλα...", εντάξει λέω, είναι ακριβή η ιστορία, καλλιέργεια κυττάρων, φαινοτυπικός έλεγχος και δεν ξέρω τι άλλο, τσούζουν αυτά. Και ξάφνου η τσέπη αδειάζει εντελώς! Αποδειξούλα παρακαλώ, της λέω, βεβαίως λέει, κόβει 380 ευρώ. Τα υπόλοιπα λέω, θα σας τα δώσω μαζί με τα αποτελέσματα μου λέει, θα την κόψει το εργαστήριο που θα κάνει τις εξετάσεις. Ααααα λέω, 220 ευρώ οι εξετάσεις, και 380 η λήψη του αμνιακού υγρού υπό υπερηχογραφικό έλεγχο ναούμ, 10 λεπτά δουλειά δηλαδή. Μάαααστα, μάαααστα. Παλιοκαριόληδες, στους γιατρούς να τα φάτε ρε. Στους φυσικοθεραπευτές καλύτερα, που να πάθετε λουμπάγκο και να σας κουβαλάνε τρείς να σας βάλουν στον αξονικό ρε. Ουφ.
Members gsarig Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Members Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Πω η Ελπιδάρα έριξε 4άρα στο Ποντισμένο. Το έχει η μοίρα φαίνεται, όταν πάει καλά ο Αγ. Ανδρέας να τα πηγαίνει καλά και η Ελπίς και το αντίστροφο. Μεγαλεία. "Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ανέβουμε στη Β' κατηγορία μόνο και μόνο για ένα λόγο: τα παιχνίδια στη Γ' είναι πρωινά κι εμείς το πρωί δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε με τίποτα"! Και το άλλο το κορυφαίο: "Πρώτος σκόρερ της Ελπίδας είναι ο Σωκράτης Σάσιος με 2 αυτογκόλ στη μοναδική της ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. - 'Θα είχα και τρίτο αλλά η μπάλα πήγε κόρνερ', λέει με παράπονο ο ...σκόρερ. - 'Και δεν τα άκουσες από τον προπονητή σου;' - Όχι - ίσα ίσα, μου έδωσε και συγχαρητήρια διότι είμαι πάντα μέσα στις φάσεις'!"
slipknot Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Η ΕΛΠΙΣ στις τάξεις της διαθέτει και Βούλγαρο παίκτη. Τον 24χρονο Στόγιαν Στογιάνοφ, ο οποίος δουλεύει στο Χορτερό (μαζεύει φιστίκια) και το βράδυ κοιμάται στο δικό του χωριό, το Λεβούνοβο. Έτσι οι διοίκηση της Ελπίδας προσέλαβε ως επίσημο μεταφραστή τον μπάρμπα Νίκο Αλτατζή. Η Ελπίδα είναι όλη του η ζωή. Από 12 χρονών κοντά της. Στοιχίζει στην ομάδα περίπου 300 ευρώ το μήνα και μέσα στους όρους του συμβολαίου αναφέρεται ότι πρέπει στις προπονήσεις να μαζεύει τις μπάλες διότι υπάρχουν κάποια άστοχα σουτ και να ασβεστώνει τις γραμμές του γηπέδου όταν η ομάδα παίζει στην έδρα της. «Όποτε πάω να πληρωθώ μου λένε "στα καπνά"», λέει χαμογελώντας. Αφού δε καλλιεργείτε καπνά; «Γι' αυτό μου λένε "στα καπνά"». Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων τι περιλαμβάνει; «Την Τρίτη που έχουμε φυσική κατάσταση βοηθάμε όποιο συγχωριανό μας δε μπόρεσε να μαζέψει τα φιστίκια απ' το χωράφι του. Την Πέμπτη, όπως θα δείτε σε λίγο, ασκήσεις τακτικής, οι οποίες εφαρμόζονται μόνο σε μεγάλες ποδοσφαιρικές σχολές».
andreapaog328 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Έφαγα απο την εστία σήμερα. Δεν έχω πεθάνει ακόμα.Ούτε κόψιμο.
ANHLIKOS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Ψάρι, ετσι? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- Τσιπούρα ή γλώσσα?
Achilles Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 πουλέτε, σήμερα ξύπνησα πρωί πρωί, ντύνομαι και ανακαλύπτω ότι κάτι με ενοχλεί στην τσέπη. Ψάχνω, και βρίσκω ένα μάτσο λεφτά. Δεν μπορεί λέω, πρέπει να τα ξοδέψω, θα μου ξεχειλώσουν την τσέπη και είναι κρίμα το παντελονάκι... Και θυμάμαι ότι σήμερα έχουμε ραντεβού για αμνιοπαρακέντηση. Ωραία λέω, να που θα τα ξοδέψω.Το λοιπόν, μου λέει η γραμματέας "600 ευρώ είναι η εξέταση, στέλνουμε το υγρό στην Αγγλία, μπλα μπλα...", εντάξει λέω, είναι ακριβή η ιστορία, καλλιέργεια κυττάρων, φαινοτυπικός έλεγχος και δεν ξέρω τι άλλο, τσούζουν αυτά. Και ξάφνου η τσέπη αδειάζει εντελώς! Αποδειξούλα παρακαλώ, της λέω, βεβαίως λέει, κόβει 380 ευρώ. Τα υπόλοιπα λέω, θα σας τα δώσω μαζί με τα αποτελέσματα μου λέει, θα την κόψει το εργαστήριο που θα κάνει τις εξετάσεις. Ααααα λέω, 220 ευρώ οι εξετάσεις, και 380 η λήψη του αμνιακού υγρού υπό υπερηχογραφικό έλεγχο ναούμ, 10 λεπτά δουλειά δηλαδή. Μάαααστα, μάαααστα. Παλιοκαριόληδες, στους γιατρούς να τα φάτε ρε. Στους φυσικοθεραπευτές καλύτερα, που να πάθετε λουμπάγκο και να σας κουβαλάνε τρείς να σας βάλουν στον αξονικό ρε. Ουφ. Πες τα γαμώ τον culo τους... Σε πατάνε οι cariolides στο ότι είναι για το παιδί σου... Να πέσει το σπίτι τους και να τους πλακώσει...
minarokeftes Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Θα ρωτήσω νωρίς για να μπορέσω να δώ σε φυσιολογική ώρα ταινία!!! Προτείνεται καμιά ΚΑΛΗ κωμωδία παρακαλώ!!!!
washcloud Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 The best [ame]http://www.youtube.com/watch?v=a0XjRivGfiw&feature=player_embedded[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.