pappous_soulis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Ίσως γιατί δεν χρησιμοποιείς την νέα σκούπα της Delonghi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Μόλις τελείωσε η καλύτερη μετάδοση του Βερνίκου που θυμάμαι ποτέ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 κα-τα-πλη-κτι-κο το ματσάκι χωρίς περιγραφή και σχολιασμό. Με την ένταση της tv στο τέρμα. Τελικά είναι ωραίο να βλέπεις μπάλα στην τηλεόραση, αρκεί να μην σου σπάνε τα ούμπαλα εξυπνάκηδες ξερόλες επιδειξιομανείς σχολιαστές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2007 Πολύ περίεργο να βλέπεις τον αγώνα και να ακούς μόνο αυτούς που είναι στο γήπεδο και ουσιαστικά καμία φωνή(σχολιαστή κλπ).Η απόλυτη ησυχία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 1.05 δίνει, ας το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 δεν καταλαβα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
horsepower Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Εγώ το έπαιξα 3.000 ευρώ θα πάρω 150 ευρώ.. PS ξέρουμε κάνα μαγαζί με pc στην Πάτρα που να αγοράζει μεταχειρισμένα κομμάτια υπολογιστή και περιφερειακά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2007 Μια απορία που πάντα είχα και μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να πάρω κατατοπιστική απάντηση : Γιατί μαζεύεται χνούδι στον αφαλό μου? Δεν είναι χνούδι. Είναι η φωνή που ακούγεται μέσα στο κεφάλι σου όταν διαβάζεις πράγματα. edit: Κρίμα ρε γαμώτο! Το έχασα το thread. Και ήμουν ένα μόνο κλικ μακριά από την δημοσιότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 αχαχχαχααχαχαχαααα!!! η βλακεία είναι ανίκητη !!!! φιλικά πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiltoZ Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 αχαχχαχααχαχαχαααα!!! η βλακεία είναι ανίκητη !!!! φιλικά πάντα Φιλικά? Μετά από αυτό που είπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 LOooOL MiltoZ! βασικά ένα απο τα πιο δύσκολα συναισθήματα που μπορεί κάποιος να μου προκαλέσει, είναι να γελάσω για να μην κλάψω aka απόγνωση... Ε, έγινε κι' αυτο εδω μέσα :p:p:p και οχι απο σένα φυσικά MiltoZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Ερωτηση. Εχω ρυθμισει τα βιντεο μου να παιζουν εξ'ορισμου με το PowerDVD.Αν ομως για καποιο λογο ανοιξω ενα βιντεο με το BSplayer,τοτε αυτοματα αλλαζει και η ρυθμιση και πλεον ανοιγουν κατευθειαν με το BS. Πως θα γινει να μην αλλαζει η ρυθμιση; Μονο με το BS γινεται αυτο,αν ανοιξω βιντεο πχ με το VLC,ολα δουλεουν ρολοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2007 έφαγε ban ο marios? τι παίχτηκε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.