Προς το περιεχόμενο

The [Old] Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

κα-τα-πλη-κτι-κο το ματσάκι χωρίς περιγραφή και σχολιασμό. Με την ένταση της tv στο τέρμα. Τελικά είναι ωραίο να βλέπεις μπάλα στην τηλεόραση, αρκεί να μην σου σπάνε τα ούμπαλα εξυπνάκηδες ξερόλες επιδειξιομανείς σχολιαστές...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ περίεργο να βλέπεις τον αγώνα και να ακούς μόνο αυτούς που είναι στο γήπεδο και ουσιαστικά καμία φωνή(σχολιαστή κλπ).Η απόλυτη ησυχία...

Εγώ το έπαιξα 3.000 ευρώ θα πάρω 150 ευρώ..

PS ξέρουμε κάνα μαγαζί με pc στην Πάτρα που να αγοράζει μεταχειρισμένα κομμάτια υπολογιστή και περιφερειακά?

Μια απορία που πάντα είχα και μέχρι τώρα δεν έχω καταφέρει να πάρω κατατοπιστική απάντηση : Γιατί μαζεύεται χνούδι στον αφαλό μου?

Δεν είναι χνούδι. Είναι η φωνή που ακούγεται μέσα στο κεφάλι σου όταν διαβάζεις πράγματα.

edit: Κρίμα ρε γαμώτο! Το έχασα το thread. Και ήμουν ένα μόνο κλικ μακριά από την δημοσιότητα :-(

LOooOL MiltoZ!

βασικά ένα απο τα πιο δύσκολα συναισθήματα που μπορεί κάποιος να μου προκαλέσει, είναι να γελάσω για να μην κλάψω aka απόγνωση...

Ε, έγινε κι' αυτο εδω μέσα :P:p:p:p

και οχι απο σένα φυσικά MiltoZ ;)

Ερωτηση. Εχω ρυθμισει τα βιντεο μου να παιζουν εξ'ορισμου με το PowerDVD.Αν ομως για καποιο λογο ανοιξω ενα βιντεο με το BSplayer,τοτε αυτοματα αλλαζει και η ρυθμιση και πλεον ανοιγουν κατευθειαν με το BS. Πως θα γινει να μην αλλαζει η ρυθμιση; Μονο με το BS γινεται αυτο,αν ανοιξω βιντεο πχ με το VLC,ολα δουλεουν ρολοι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...